Ετοιμάζουν Παπαδήμο για πρωθυπουργό της Οικουμενικής Κυβέρνησης??? Ή ετοιμάζουν φερετζέ Κουβέλη για νέο ξεφτίλισμα της ψευδεπίγραφης πλέον αριστεράς.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη απόδειξη όλων όσων μέχρι τώρα υποπτευόμαστε…
Όταν το κίνημα των Αγανακτισμένων ειρηνικών διαδηλωτών ξεκίνησε από τις 25 Μαϊου 2011, σιωπηλά να κατακλύζει τις πλατείες της Χώρας όλοι ευχηθήκαμε το κίνημα αυτό να μη γίνει εφαλτήριο για καπέλωμα και για επιβολή λύσεων που το ίδιο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα θα επέβαλε αλλά να εξελιχθεί σε μια δυναμική ειρηνική πίεση για πραγματική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό και επαναφορά της πραγματικής άμεσης δημοκρατίας του λαού και όχι των ολιγαρχών που υφαρπάζουν την ψήφο μας κάθε 4 έτη και στη συνέχεια μας επιβάλουν την ληστρική παρουσία τους με φασισμό εξαναγκάζοντάς μας να δανειζόμαστε για να εξοφλούμε το …δικό τους χρέος προς την παγκόσμια οικονομική ολιγαρχία!!
Ήταν αναμενόμενο ότι η σημερινή κινητοποίηση δεν ήθελαν να γιγαντωθεί… με κανένα τρόπο γι’ αυτό και επιστράτευσαν για άλλη μια φορά το παρακράτος των μπαχαλάκηδων που ανενόχλητο και με τη συμβολή της ίδιας της αστυνομίας (είδαμε στο Άλτερ ότι συνελήφθη από το πλήθος,  κουκουλοφόρος με αστυνομική ταυτότητα) επιχείρησε τη διάλυση των διαδηλωτών…
Και τότε υπό την πίεση δήθεν των γεγονότων που οι ίδιοι προκάλεσαν, οι “αιώνια” ίδιοι φθαρμένοι πολιτικοί αρχηγοί άρχισαν πάλι ερήμην του λαού να συζητούν μεταξύ τους για Οικουμενική κυβέρνηση, αποτελούμενη δήθεν από άλλα άφθαρτα πρόσωπα και με πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο και όχι τον Γ. Παπανδρέου.  Ούτε κουβέντα για εκλογές ή δημοψήφισμα για να δουν τέλος πάντων τι θέλει αυτός ο έρημος λαός που επιμένουν να τον σώσουν με τόση  …αυτοθυσία??
Aναρωτήθηκαν άραγε πόσους και ποιούς εκπροσωπούν από το λαό σήμερα όλοι αυτοί?
Δεν το βλέπουν ότι μόνο την ” καλοταϊσμένη παρεούλα” τους πια εκπροσωπούν?Απορήσαμε ποιόν αλήθεια θα πρότεινε ο κ. Σαμαράς για πρωθυπουργό της Οικουμενικής Κυβέρνησης και από το Κανάλι Άλτερ ακούσαμε ότι συζητιέται το ρόλο αυτό να αναλάβει ο κ. Παπαδήμος!!
ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!! Μία από τα ίδια!!
Θα φέρουν λοιπόν Τροϊκανό όπως τα σχέδιά τους επιτάσσουν να μας κυβερνήσει, έστω κι αν έχει την ελληνική ιθαγένεια?
Μια ματιά για το ποιός είναι ο κ. Παπαδήμος νομίζω θα μας πείσει…
Οι πρόσφατες απόψεις του δε, για το χρέος και την αναδιάρθρωσή του απεικονίζουν φανερά προς τα που θα κινηθεί και πάλι η “επιχείρηση σωτηρίας” της Ελλάδας… που στην ουσία είναι επιχείρηση σωτηρίας των Παγκόσμιων Τραπεζιτών και Τοκογλύφων!!
Στη Βικιπαίδεια διαβάζουμε:
Ο Λουκάς Παπαδήμος σπούδασε φυσική στο ΜΙΤ, παίρνοντας το πτυχίο του το 1970. Το 1972 τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην ηλεκτρολογία-μηχανολογία και το 1977 πήρε το διδακτορικό του στα οικονομικά.
Ξεκίνησε ως βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και ως Ανώτερος Οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Βοστώνης το 1980. Ήρθε στην Τράπεζα της Ελλάδος το 1985, έγινε αντιπρόεδρος το 1993 και Διοικητής το 1994. Θεωρείται ότι βοήθησε σημαντικά στην πορεία της Ελλάδος προς την ΟΝΕ, καταπολεμώντας τον πληθωρισμό, αξιοποιώντας την αυτονομία που κέρδισε σιγά σιγά η Τράπεζα της Ελλάδος από την κυβέρνηση.
Από το 2002 εως το 2010 διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Το 2006 εξελέγη Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών[1]. Από το 2010 είναι άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.

Αγανακτισμένοι αγρυπνείτε!!!
Τα αμορτισέρ του πολιτικού συστήματος που κατέστρεψε τη ζωή μας, είναι έτοιμα, καλογυαλισμένα και περιμένουν να αναλάβουν την εκτόνωση των κραδασμών έτσι ώστε σιωπηλά να φέρουν σε πέρας το αρχικό καταχθόνιο σχέδιο της οικονομικής υποδούλωσης της Ελλάδας!
Αναρτήθηκε από “Ζητείται Ελπίδα”
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ
ΝΑΙ. Το Παπαδήμος παίζει εντονότατα εδώ και πολύ καιρό σαν ο πιθανότερος αχυράνθρωπος των Εβραίων Τραπεζιτών και βολεύει να τον πλασάρουν σαν κλώνο του Ζολώτα, αλλά υπάρχει κίνδυνος, όσο πιστό σκυλί κι’ αν είναι με πιστοποιητικά σκυλοφροσύνης γκαραντί, να υπάρξει μμεγάλη ρεζίλα!!!
Είναι όμως πράγματι τόσο απλά τα πράγματα για τον Εβραίο Τζέφρι και για τον Σαμαρά των Εβραίων Μπενάκηδων???
Η επιλογή που έχει να κάνει το σάπιο νεοναζιστικό και φιλοσιωνιστικό καθεστώς, είναι πάντα διπλή και ανεξαρτήτων ονομάτων. Απλά με τα ονόματα όλοι κάνουμε παιχνίδι και μας αρέσει.
Η μια επιλογή είναι ένας αχυράνθρωπος στο προφίλ του κατασκευασμένου ψευδοτεχνοκράτη ευρωπαϊστή (σαν του Παπαδήμου. Αλλά σαν κι’ αυτόν, ο Γκαγκάς έχει προσλάβει 100 Εβραίους σοφούς του κ—– και τους χρυσοπληρώνουμε, για να μη κάνουν τίποτα της προκοπής!!!!
Η δεύτερη επιλογή είναι, η επιλογή ενός ξοφλημένου και αποτυχημένου πολιτικού, που σε ανύποπτο χρόνο το σάπιο καθεστώς και ο διεφθερμένος ευρωπαϊσμός, τον επέλεξε και του έφτιαξε ένα παντελώς άχρηστο κόμμα χωρίς κανένα απολύτως (φαινομενικά) μέλλον!!!!! Έναν φανατικό της Ευρώπης των Εβραίων κυρίαρχων τραπεζιτών, που η επαγγελματική ενασχόληση με τα κοινά, να του προσδίδει (έστω και νόθο) αριστερό προφίλ, που εύκολα θα παίξει το ρόλο του αρχιφασίστα, με καραμέλα τη ….σωτηρία της πατρίδας, όπως ακριβώς δικαιολογεί τα εγκλήματά του κάθε εβραιοφασίστας.
Ποιας Πατρίδας????
Φυσικά του ….Ισραήλ. ΝΑΙ όλοι οι εν Ελλάδι ΚΟΥΒΕΛΗΔΕΣ, έχουν τρελούς δεσμούς με το Ισραήλ, αλλά τον αναφέρω ενδεικτικά, γιατί και στη περίπτωση αυτή το σάπιο καθεστώς έχει εναλλακτικές επιλογές αχυράνθρωπων (πχ από τη γνωστή οικογένεια των ξένων πρακτόρων Μαρκεζίνηδων).
Σε κάθε περίπτωση η φημολογούμενη επιλογή, θα είναι σε αυτά τα δύο πρότυπα και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι ένας κρυφοεβραίος που τον έχουν μάθει όλοι, σαν τον Αβραγκιόζη.
Με την απλή λογική, πριν λίγες ώρες συζητώντας με τον γιο μου και με τον αδελφό μου, ο νους του καθενός μας πήγαινε στον Παπαδήμο.
ΕΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΜΕΝΕ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ — Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΜΕ ΘΥΣΙΕΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ — ΑΣ  ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ — ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Απάντηση