Εκλεκτή του Ραγκούση και του κλανιάρη αντιπρόεδρου για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων αλλά έφυγε… νύχτα, έχοντας προκαλέσει το μένος υπαλλήλων της υπηρεσίας, των Κερκυραίων και του τύπου!!!!
Ο λόγος για την Βάσω Αλεξανδρίδου, αντικαταστάτρια πλέον του βουλευτή Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Ε. Νασιώκα, ο οποίος παραιτήθηκε από το αξίωμα.
Γεννημένη στην Καρίτσα Λάρισας μητέρα δύο παιδιών μεγάλωσε σε μια εύπορη οικογένεια που δραστηριοποιούταν στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και υιοθέτησε από νεαρή ηλικία το νεοπλουτιστικό lifestyle. Με τίτλο σπουδών συναφή των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ το 1976 και από τότε μέχρι σήμερα διακρίθηκε μόνον σε τοπικούς φορείς.
Η Βάσω Αλεξανδρίδου ωστόσο ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2010 Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες να εκλεγεί βουλευτής Λάρισας.
Οι απατεωνιές του κοινού ποινικού δικαίου, εξανάγκασαν, ακόμα και τη διεφθαρμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της!!!!
Ήταν η πρώτη φορά που ξέσπασε τέτοια αγανάκτηση για τη συμπεριφορά ενός Περιφερειάρχη, δεδομένου ότι η κ. Αλεξανδρίδου κατηγορήθηκε για την έκδοση τιμολογίων 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα.
Τα προσωπικά της έξοδα στα ταξίδια στο εξωτερικό για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων έχουν σοκάρει την υπηρεσία.
Κατηγορήθηκε ακόμη ότι όλη της η δράση αποσκοπούσε μόνο στην προσωπική της προβολή, για πολύτιμα δώρα σε διάφορους γνωστούς της, καθώς και παράλογη χλιδή, η οποία χρεωνόταν επανειλημμένως στο ταμείο της Περιφέρειας.
Επίσης, θεωρείται υπεύθυνη για την παραίτηση τριών υπαλλήλων της Υπηρεσίας, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπογράψουν και να εγκρίνουν τα εν λόγω τιμολόγια, ενώ αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε και η εισήγησή της να κατασκευαστεί νέα ιστοσελίδα της Περιφέρειας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, αίτημα το οποίο απέρριψε η Διεύθυνση Οικονομικών.
ΠΗΓΗ: blog.gr
ΠΗΓΗ: bekiaris.gr

Η τριπλή φωτογραφία απεικονίζει τη “κυρία” όπως πραγματικά είναι (ούτε γελοιογράφιση δεν χρειάζεται).Είναι επιλογή παρουσίασής τηε από τον Μπαρμπανίκο, γιατί το διαδίκτυο είναι γεμάτο με μία επαγγελματική φωτό, που τη δείχνει μέσ’ τη τρελή χαρά, σε ηλικία 20-25 χρονών. Μιλάμε για πλήρη παράκρουση και σεξισμό….
Ο Νασιώκας έχει τεράστια ευθύνη για το βουλευτικό κατάντημα, γιατί είχε δικαίωμα να ανεξαρτοποιηθεί και να ρίξει λευκό, ήξερε τι θα ακολουθήσει, κι’ όμως προτίμησε να μας φορτώσει στο σβέρκο, το περιφερειακό απόβλητο!!! Μήπως για να της εξασφαλίσει ασυλία????

1 Comment

Απάντηση