….Αυτούς τους καναπεδάτους λεχρίτες, που πρακτορεύουν εδώ και 4 μήνες, τα κάλπικα δημοψηφίσματα και μια συνεχώς υποτιμούμενη …δραχμή για να μας ξεζουμίζουν (τα ίδια υποστηρίζει και ο ξεσκεπασμένος φιλοσιωνιστής Καρατζαφέρης), τους προβάλουν με ιδιαίτερη τρελή αγάπη τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ, για να απορροφήσουν και για να καπελώσουν το λαϊκό κίνημα. Αυτά τα λαμόγια, αν δεν εκδιωχθούν κλωτσιδόν, όποτε εμφανίζονται στη Πλατεία Συντάγματος, το παιχνίδι της εξέγερσης είναι από χέρι χαμένο. Ξεσκίστε τους είναι προβοκάτορες και κάθε τους κίνηση είναι και προπομπός νομιμοποίησης νέας κυβερνητικής αλητείας!!!! Πράγματι, δεν μπορεί να γίνει Συνταγματική αναθεώρηση και θέλουν να καλύψουν όλες τις απάτες τους και όλα τα κλεμμένα, κάτω από τον φερετζέ των κάλπικων και στημμένων δημοψηφισμάτων!!!! ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

Ο επικίνδυνος ΓΑΠ μας δουλεύει με το δημοψήφισμα για το Σύνταγμα

Σαφέστατος ήταν σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου στον ΣΚΑΙ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ κ. Κ. Χρυσόγονος.
Ο ειδικότερος ημών καθηγητής ανέφερε σχετικά με την πρόθεση του πρωθυπουργού να διεξάγει δημοψήφισμα για αλλαγές στο Σύνταγμα της χώρας, ότι καμία συζήτηση στην Βουλή ΔΕΝ μπορεί να γίνει στην Βουλή πριν να συμπληρωθεί 5ετία από την προηγούμενη αναθεώρηση, δηλαδή το 2013. Ακόμη όμως και τότε οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν στην επόμενη Βουλή.
Δηλαδή, ακόμη κι αν θεωρήσουμε ότι η παρούσα κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία και προλαβαίνει να συζητήσει, στην λήξη της θητείας της τον Οκτώβρη του 2013, ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, πράγμα αδύνατον, η αναθεώρηση θα πραγματοποιηθεί το 2014(!!!) από την επόμενη κυβέρνηση. Αν δεν εξαντλήσει την θητεία της, όπως είναι πολύ πιθανό, θα πρέπει να συσταθούν τουλάχιστον 2 νέα κοινοβούλια μέσα από εκλογές για να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στο Σύνταγμα της χώρας.
Ο ΓΑΠ τώρα τί πρεμούρα έχει και θέλει να πάει τον ελληνικό λαό σε δημοψήφισμα τουλάχιστον 2 χρόνια πριν να υπάρχει καν η δυνατότητα στην Βουλή να αποφασίσει συνταγματικές αλλαγές;
Λογικά λοιπόν καταλήγουμε σε δύο συμπεράσματα εξίσου πιθανά.
Ή πρόκειται για ένα ακόμη επικοινωνιακό πυροτέχνημα με σκοπό να εκτονώσει την διογκούμενη λαϊκή οργή και κυρίως των αγανακτισμένων στις πλατείες που η κυβέρνηση φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι, ή, πράγμα πολύ χειρότερο, να πάει όντως σε κάποιο δημοψήφισμα με μπερδεμένα ή άκρως διχαστικά ερωτήματα, τα οποία θα τα ερμηνεύσουν κατά το δοκούν και να παγιδεύσει την όποια κυβέρνηση θα έχει σχηματιστεί μέχρι τότε να εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, που ο ίδιος θα έχει εκ των προτέρων ερμηνεύσει, αφού θα είναι λαϊκή εντολή!!
Το δυστύχημα είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση του σύγχρονου Τσολάκογλου είναι ικανή για όλα και δεν θα διστάσει να στρέψει Έλληνα εναντίον Έλληνα ώστε να κερδίσει χρόνο και να εφαρμόσει τις εντολές των αφεντικών της.
Αναρτήθηκε από  αἰέν ἀριστεύειν
Αναρτήθηκε από ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ

Comments are closed.