ΥΠΟΥΛΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ….

22 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

….ΣΚΟΠΟΣ “ΖΩΗΣ” ΤΟΥ, Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!
Ο Καρατζαφέρης έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους με πυρηνικά.
Πως??? Προτείνει να φτιάξουμε στην Ελλάδα πυρηνικό εργοστάσιο.
Δεν τον απασχολεί αν βρισκόμαστε σε μία σεισμογενή ζώνη, και ούτε τον ανησυχούν πυρηνικά ατυχήματα σε ποιο ανεπτυγμένες χώρες από την Ελλάδα, όπως πρόσφατα στη Ιαπωνία.
Με δεδομένο το μικρό μέγεθος της χώρας μας ένα ατύχημα θα μπορούσε να εξαφανίσει σύσσωμο το ελληνικό έθνος.
Αυτά δεν τα βλέπει όμως ο Καρατζαφέρης με την εβραιοφρενή του τύφλωση, γιατί αυτός ονειρεύεται πυρηνικά όπλα με ελληνικό εθνόσημο και κλεμμένη από τους ισραηλινούς, αμερικάνικη τεχνολογία και τεχνογνωσία, που αυτό φυσικά δεν το λέει δημοσίως!!! Όχι ακόμα!!!


Αναρτήθηκε από ΠΑΝΟΣ 77
Αφού μας υποδούλωσε στους Εβραίους στρατηγούς, αφού μας πούλησε στους Εβραίους τραπεζίτες, ε, αφού είναι ο εδώ Εβραίος προφήτης νομιμοποίησης του μαύρου χρήματος, αφού ξαναανακάλυψε την ανάγκη επαναφοράς μιας ξεφτιλισμένης δραχμής σε έναν ανύπαρκτο ΕΥΡΩ-παράδεισο, αφού ομολόγησε, ότι είναι υπέρ των λαθρομεταναστών αρκεί να τους πληρώνει με ….άχρηστες και συνεχώς υποτιμούμενες δραχμές (λες και εμάς τους ιθαγενείς μετανάστες θα μας πληρώνει με …χρήσιμες δραχμές ο πουστοφέρνης)….
….Εεεε, να μη φέρει και ημιτασιόν αμερικάνικη τεχνολογία, από την έρημο του Νεγκέμπ του Ισραήλ, για να ταϊζουμε τους Εβραίους κλεπτοτεχνογνώστες για άλλα 1.000 χρόνια????

Comments are closed.