TRAGOCOMODO
Πριν 18 μήνες, είχαν επισκεφθεί την ηγεσία του Υπουργείου Απολιτισμού και Αντιαθλητισμού, και τη παράγκα της ΕΠΟ, στελεχάρες της UEFA, κουβαλώντας 3 κασόνια γεμάτα έγγραφα, που αποδείκνυαν τα στημένα ππαιχνίδια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μιλάμε για 9.000 σελίδες πράμα που σαλεύει!!!
Οι πρασιναδερφάρες, τό ‘παιξαν αφ’ υψηλού, λες και δεν είχαν ξαναδεί ποτέ πριν κυβερνητική καρέκλα, λες και ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος, ο Σημίτης και τ’ άλλα παιδιά, ήταν μια παρένθεση-νουβέλα επιστημονικής φαντασίας!!!! Το έπαιξαν και αδιάφθοροι, δείχνοντας στα UEFAκια φωτογραφίες του Σαμπατακάκη και του Ρακιντζή, με τα βιογραφικά τους για τη νεοδημοκρατική προϋπηρεσία τους. Έτσι αγέρωχα έδωσαν λόγω και τιμή απούσα, πως πάραυτα οι ένοχοι θα παραπεμφθούν σε δίκη, θα τιμωρηθούν και οι εμπλεκόμενες ομάδες θα υποβιβασθούν!!!
Πέρασε καιρός και όλα κυλούσαν επί τα αυτά και κάποιοι επώνυμοι και ιδιοκτήτες ποδοσφαιρικών ομάδων, διαιτητές κλπ αποβράσματα, συνέχιζαν να στήνουν παιχνίδια και να παίζουν ….στοιχήματα στη Μαλαισία και αλλού, πιστεύοντας Μαλακωδώς, ότι αυτοί που χάνουν και πληρώνουν είναι βόδια και αυτοί οι πανέξυπνοι. Έτσι συνέχιζαν να μαζεύουν μαύρο χρήμα με ουρά!!!!
Είναι το ίδιο μαύρο χρήμα που θέλει σαν τρελός να νομιμοποιήσει ο Καρατζαφέρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα άλλα λαοπαίδια μετά πάσης της ΠΑΣΟΚίας!!!!
Πριν 18 εβδομάδες, η ίδια (ή άλλη) ομάδα στελεχών της UEFA μας ξανάρθε αγριεμένη για το ακίνητο της βρόμικης υπόθεσης στημένων παιχνιδιών για παράνομα κέρδη από στοιχήματα και οι φαταούλες απατεώνες ΠΑΣΟΚοι τους απαξίωσαν, στέλνοντας τους στην αίθουσα τράνζιτ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, μια πανηλίθια ανακρίτρια για ….συζήτηση!!!! Πλάκα έχει να είναι η ίδια και η αυτή που καταδιώκει τον διάσημο τορναδόρο που είχε γράψει πως επίκειται η ήδη υπάρχουσα πτώχευση…..
Τα φαγανά γουρούνια και οι παγκαλοειδείς κοπρίτες της ΠΑΣΟΚικής ατέλειωτης μάσας δεν καταλαβαίνουν από τέτοια και συνέχιζαν να συντρώγουν με τους τροϊκάνους τα καθημερινώς κλεπτόμενα.
Κάποιοι από την UEFA, φαίνεται ότι έχουν χάσει λεφτά με ουρά στα στοιχήματα και πριν 18 μέρες  ήρθαν φουριόζοι και σαν σωστοί μαφιόζοι, βούτηξαν τους τουρίστες Γερουλάνο και Νικητιάδη από τα λαιμά και τους ούρλιαξαν: “τα λεφτά μας πίσω και ανατοκισμένα ρε μόμολα, αλλιώς σας φάγαμε λάχανο κοπρίτες!!!!”. Μετά τη πρώτη τρομάρα, έγιναν συσκέψεις ΠΑΣΟΚων και Τροϊκανών, γιατί το θέμα των συμφαγωμένων έχει γίνει “το έλα να δεις” σε μπλέξιμο, σε σημείο να μη ξέρουν πλέον ποιος έφαγε πόσα και ποιανού!!!
Έτσι φτάσαμε στο σήμερα, να βλέπουμε εμείς αγνοί θεατές, η μπάλα να γυρίζει από τα γήπεδα των στημένων ποδοσφαιρικών παιχνιδιών, στο γήπεδο του κυνοβουλίου, όπου σε ένα πρωτοποριακά στημένο (σικέ) πολιτικό παιχνίδι, θαυμάσαμε την αλαζονία του γαλαζιοπράσινου πουταναριού!!! Ο πράσινος κυνηγός Γερουλάνος και ο γαλάζιος κυνηγός Κεφαλογιάννης, ξεβρακώθηκαν με χάρη, και απλότητα και με πλήρη διαύγεια, έδειξαν τόσο στους ιθαγενείς, όσο και στα λοιπά της UEFA, πως τη παίζουν τη μπάλα μέχρι εξαντλήσεως του θέματος, μέχρι να πεισθούμε ότι το ζητούμενο δεν είναι τόσο η αναζήτηση και ο κολασμός των απατεώνων πολιτικοοικονομικών παραγόντων που στήνουν αγώνες, αλλά να μπούμε όλοι στο νέο δίλημμα, για το αν ο ΟΦΗ υποβιβάσθηκε σωστά ή όχι!!!! Σκατούλεςςςςςςς…..

Comments are closed.