ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Η νέα φιέστα μαλακισμού του Υπουργείου κλαπάτσας και κοινωνικής αναλγησίας έκανε ξανά πάταγο. Το πόσο καραγκιόζης έχει γίνει με τις απανωτές μπουρδολογίες του, για κάλυψη της ανικανότητάς του, που όλες βγαίνουν ψέματα, δεν τα λογαριάζει, γιατί απλά είναι ένα γνήσιο πολιτικό τούβλο.

Συνοδευόμενος από τον αγαπημένο δορυφόρο της Μαργαρίτας Άρη Μουσιώνη, πήγε σαν κόπανος και εκ προοιμίου, αντί να μιλήσει με στοιχεία για τυχόν παράνομες προμήθειες, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν αρμόδιο να μαρτυρήσει τι ακριβώς συμβαίνει με τις ελλείψεις υλικών, αντί να μιλήσει για τις πραγματικές τραγικές ελλείψεις υλικών που τον καταγγέλουν κατάμουτρα οι πάντες ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, μίλησε για περίεργες προμήθειες 1.000.000 € του Ιπποκράτειου Γ.Ν. Αθηνών, μιας αποθήκης που όμως ….δεν ξέρει τι έχει μέσα, επειδή, όπως ο ίδιος είπε στους δημοσιογράφους τρομάρα του, για το κλειδί της αποθήκης, κανείς δεν ξέρει ποιος το έχει!!!! Μήπως μπέρδεψε και πήγε προς τη πόρτα του αποχωρητηρίου του προσωπικού????

Ρε ρεζίλι και προβοκάτορα και κατεδαφιστή του ΕΣΥ, οι καταγγελίες για τις εγκληματικές ελλείψεις, αφορούν την ανυπαρξία συγκεκριμένων υλικών καθημερινής χρήσης, για τα οποία με απλές κινήσεις, μπορούσες να ζητήσεις τα αντίστοιχα τιμολόγια και πρωτόκολλα παραλαβής από το τμήμα προμηθειών και να τα τρίψεις σε κάθε μούρη που σε κατάγγειλε. Νοσηλεύτηκα, χειρουργήθηκα και είμαι ζωντανό παράδειγμα της ασυδοσίας σας κοπρόσκυλα. Σαν τον Κακαουνάκη κόντεψα να πάω και θα βγεις να πεις, ότι οι συνδικαλιστές λένε ψέματα???? Συνδικαλιστική ήταν η αγνώστου ταυτότητας αποθήκη???? Εκεί είχαν κρύψει τις ελλείψεις του εγκεφάλου σου???? Λίγη τσίπα ρε!!! Αλλά ποιος την έχασε για να τη βρεις εσύ ψυχοπαθέστατε πολιτικέ. Δηλαδή ρε πολιτικέ μακάκα, είναι δουλειά σου να ψάχνεις το κλειδί μιας υποτιθέμενης αποθήκης???? Και είσαι ακόμα υπουργός ρε φιόγκο???? Ακόμα και να δεχθώ, ότι είσαι τόσο ξεφτίλας και εκεί (στο κλειδί) ήταν το πρόβλημά σου, γιατί δεν φώναξες τη τριμελή επιτροπή παραλαβής που ήταν αυτόν τον μήνα υπηρεσία, να παραβιάσει ενώπιον σου την ….παράνομη (όπως την εμφανίζεις) αποθήκη και να δούμε όλοι, και κυρίως οι κρατικοδίαιτοι δημοσιογράφοι που κουβαλάς από εδώ κι’ από ‘κεί, τι σκατά κρύβεις εκεί μέσα, αξίας 1.000.000€

Να σου πω εγώ μακάκα…. Εσύ έχεις το κλειδί, δική σου είναι η περίεργη αποθήκη, δικές σου και οι περίεργες προμήθειες ….βλακείας. Μάθαμε επί τέλους, που τις κρύβεις, αλλά όση φαντασία και αν επιστρατεύσουμε, τη πολιτική σου βλακεία και την ανικανότητά σου, δεν μπορούμε να τις μετατρέψουμε σε γάζες, σε επίδεσμους, σε υλικά εργαστηρίων….

Ακούς εκεί, καθ’ υπόθεση “περίεργες προμήθειες”!!!… Τα τιμολόγια ρέεεεε… Τα πρωτόκολλα παραλαβής και ανάλωσης, ρέεεεε…… Τις υπερτιμολογήσεις ρέεεεεε……

Comments are closed.