******Δες το παρακάτω δημοσίευμα του ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” από τον Απρίλιο του 2009 !!!!
Είναι “πιστή αναπαραγωγή” αυτών που “ανακάλυψε” ΤΩΡΑ, στο ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” ο Λοβέρδος!!!
Πότε μας κοροϊδεύανε οι άνθρωποι της εξουσίας?
Τότε που το ….”εψαξαν”, ή ΤΩΡΑ που πτώχευσε η χώρα με τόσους πολλούς και γαλαντόμους “ευεργέτες” ?????
Η ΤΡΑΓΙΚΗ κοροϊδία δε, είναι πως “το έστειλαν στον ….εισαγγελέα”!!!!!!! (από τότε!!!!!!! και 2005 και 2009!!!!)*****
“Δωρεές προμηθευτών

Και βέβαια, στα δημόσια(;) νοσοκομεία η κατάσταση δεν είναι καλύτερη.Σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία, οι προμηθεύτριες εταιρείες φαρμακευτικού και ιατροτεχνολογικού υλικού διορθώνουν… προαύλια, αγοράζουν μηχανήματα, επισκευάζουν τα γραφεία των γιατρών και σε ορισμένες περιπτώσεις αναλαμβάνουν τη διαχείριση της κλινικής εξ ολοκλήρου! Aυτό συμβαίνει με μία παθολογική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της χώρας, σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν λίγο πριν από τα εγκαίνιά της ακόμα και προς την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Οι γιατροί έχουν μάθει να «ζουν» εδώ και δύο δεκαετίες, περίπου, στα δημόσια νοσοκομεία μόνο εν μέρει από την κρατική χρηματοδότηση και θεωρούν την πρακτική αυτή μέρος της καθημερινότητας της λειτουργίας του ΕΣΥ…
Ετσι, στο Ιπποκράτειο, σειρά γραφείων γιατρών της πανεπιστημιακής κλινικής κατασκευάστηκαν από δωρεά εταιρείας, διότι το νοσοκομείο δεν είχε τη δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την κατασκευή των ιατρείων. Γιατροί και διοίκηση του νοσοκομείου υποστηρίζουν ότι οι «δωρεές αυτές δεν έπαιξαν συνολικά κάποιο ρόλο στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο νοσοκομείο και τους προμηθευτές, καθώς η δωρεά έγινε από το σύνολο των 5 εταιρειών που προμήθευαν το νοσοκομείο με παρόμοια υλικά».
Η διοίκηση του Ιπποκρατείου που υιοθετεί αυτή την πρακτική, δημοσιεύει τα ονόματα και τα ποσά αυτών που «δωρίζουν» σε μια προσπάθεια να εμφανίσει μια πολιτική διαφανή. Ετσι, δημοσίευσε ότι το σύνολο των δωρεών που έγιναν την περίοδο 2005–2007 προσέγγισε τις 450.000 ευρώ, με το μεγαλύτερο τμήμα να έχει δοθεί από την Εθνική Τράπεζα.«Αυτή καθαυτή η πρακτική δεν είναι κακή», δηλώνει στην «Κ» στέλεχος του ΕΣΥ εκείνης της εποχής, τέτοιες δωρεές γίνονταν και πριν από την ίδρυση του ΕΣΥ, από ιδιώτες. «Τώρα όμως αυτό που γίνεται όλο και συχνότερα είναι να δίνουν χρήματα και εταιρείες που προμηθεύουν τα νοσοκομεία», λέει ο ίδιος.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί το ζήτημα μάλλον αμήχανη. Μόνο η πρ. υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου είχε στείλει το θέμα αυτό στον εισαγγελέα, το 2005. Ο εισαγγελέας ακόμα ερευνά……
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ >>>> 5-4-2009” — Υπενθυμίζει ο φίλος Τ.Ν.

Comments are closed.