Η ΜΑΪΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

26 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Έχουμε δει όλοι, σε όλους τους δήμους, οι ανάρχοντοι άρχοντες, να έχουν γεμίσει τους δρόμους. με τους ξεχωριστούς κάδους, μπλε ή πράσινου χρώματος και με ανάλογες αφίσες κολλημένες πάνω τους, που προειδοποιούν τους πολίτες, ότι οι κάδοι αυτοί, προορίζονται αποκλειστικά για χαρτί ή πλαστικό ή μέταλλο.
Η πλάκα είναι, ότι εμείς οι αφελείς αρχοντικοί μη δημοτικοί άρχοντες, έχουμε πεισθεί και συμβάλουμε σαν παλαβοί στη σωτηρία του περιβάλλοντος. Έτσι, διαχωρίζουμε τα σκουπίδια μας και τα ρίχνουμε σε ξεχωριστούς κάδους, προσέχοντας να μη ρίχνουμε σκουπίδια φυτικής και ζωϊκής προέλευσης, στους περιβαλλοντικούς κάδους της οικολογικής συνείδησης.
Θα περίμενα να ισχύει το ίδιο και για τη δημοτική αρχή της Νέας Καλλικράτειας. Τι διάολο….. Σχεδόν 1 προς 1 είναι οι κάδοι που θα σώσουν το περιβάλλον.
Προ ημερόν αποσβολώθηκα, όταν είδα το απορριματοφόρο να συλλέγει τα κανονικά σκουπίδια και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΧΗΜΑ, 10 μέτρα πιο πέρα φόρτωσε μετά και το περιεχόμενο του …”οικολογικού” δημοτικού κάδου με τα χαρτιά, τα πλαστικά και τα αλουμίνια!!!! Μέχρι να μπω μέσα, να βρω τη μηχανή και να την ενεργοποιήσω, η διαδικασία της ντροπής είχε τελειώσει και ως γνωστόν δεν έχω το πλεονέκτημα, να μπορώ να τρέχω πίσω απ’ το φορτηγό για άλλη συνέχεια.
Χθες το Σάββατο τους περίμενα με τη μηχανή αναμένει και φορτισμένη. Να μη τα πολιλογώ, επαναλήφθηκε η ίδια ακριβώς αλητεία και είναι όλα γραμμένα. Δεν κακολογώ το προσωπικό καθαριότητας. ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΚΤΕΛΟΥΝ. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας κλπ, κλπ του Δήμου Νέας Καλλικράτειας, αν δεν είναι ο κατ’ εξοχήν ένοχος, είναι δείγμα ανικανότητας, γιατί με τόση κίνηση και συγκέντρωση υλικών για ανακύκλωση, δεν λέει να “καταλάβει”, ότι από παραγωγή ανακυκλώσιμου υλικού είναι στο μηδέ.
Τέλος, αν διαβάσουν την ανάρτηση, ξεκαθαρίζω ότι δεν γουστάρω ταρζανιές, γιατί τότε θα θυμώσω περισσότερο. Είμαι σαφέστατος και να φροντίσετε να φτιάξετε και τους δρόμους που είναι σε μαύρο χάλι.

Comments are closed.