Από “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ”
Μετά από σιωπή πολλών μηνών, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους τιποτένιους Έλληνες ραγιάδες προκειμένου να τους συγχαρώ για τη νέα μεγάλη τους επίκυψη.
Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155 ηχηρά ΝΑΙ απέναντι σε μερικά χλιαρά όχι και κάποια παλικάρια που για ώρες ανέπνεαν τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, αποτελώντας μια μικρή εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα αυτού του άχρηστου λαού.
Ο Έλληνας ραγιάς για άλλη μια φορά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τον κάθε λαό πάνω σ’ αυτή τη γη. Έσκυψε όσο πιο πολύ μπορούσε για να απολαύσει τον παρά φύσιν βιασμό του από τα εκλεγμένα ανδρείκελα του «κοινοβουλίου».
Αντί να μαζευτεί 1.000.000 λαός στο Σύνταγμα και 200.000 χιλιάδες στο Λευκό Πύργο, συγκεντρώθηκαν κάποιοι λίγοι άξιοι αλλά τελικά γραφικοί για να ξελασπώσουν το σίχαμα που θέλει να λέγεται Νεοέλληνας.
Πριν αρχίσετε να με βρίζετε θα σας πω προσοχή να μη σκίσετε κανένα καλσόν. Εκ του ασφαλούς θα πείτε όλοι ότι ήσασταν εκεί ή θα βρείτε αστείες δικαιολογίες. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. Δεν ήσασταν εκεί ραγιάδες και τιποτένιοι γιατί τότε τα 100 – 200 αμειβόμενα κοπρόσκυλα του παρακράτους δε θα τολμούσαν ούτε καν να εμφανιστούν. Δεν ήσασταν εκεί κοπρίτες Νεοέλληνες γιατί τότε οι 155 ως θρασύδειλοι όπως και όλοι εσείς δε θα τολμούσαν να φωνάξουν ΝΑΙ στο ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωσή της.
Όσοι φωνάζετε και γράφετε τόσες μέρες στα blog, θα σας πρότεινα να αγοράσετε κανένα καινούριο στρινγκ για να είστε πιο επιθυμητοί από τον επίσημο και εκλεγμένο επιβήτορά σας. Αυτό δεν κάνετε εξάλλου τόσες μέρες; Αποδείξατε ότι τα blog για το μόνο που είναι ικανά, είναι να δίνουν χώρο σε κάθε πικραμένο να γράφει  ότι σαχλαμάρα του κατεβαίνει στο κεφάλι. Κατά τα άλλα, η δυνατότητα των blog να κινητοποιήσουν τον κόσμο και η συνεισφορά τους στη διαμόρφωση θέσεων, απόψεων και κατ’ επέκταση δράσεων είναι ανύπαρκτη. Τους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες τους θεωρώ αόρατους από τη στιγμή που ενώ θα έπρεπε να υπερασπιστούν την τιμή και την αξιοπρέπεια τους δεν ήταν εκεί. Γιατί δεν ήταν εκεί.
Ραγιά των 30, 40, 50 ετών, κυριούλα των αντίστοιχων ηλικιών, χαζογκόμενες των 20 και τσουρόμαγκες των 25 δείξατε για άλλη μια φορά ποιοι είμαστε ως λαός. Όλοι εσείς αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε κάποια κατηγορά; Δε μπορεί, είμαι σίγουρος.
Βέβαια, μπορεί και όχι γιατί  υπάρχει και μία άλλη κατηγορία. Οι βολεμένοι ή αλλιώς γυμνοσάλιαγκες. Το ίδιο είναι. Και αυτή η κατηγορία είναι το ίδιο απαίσια και απεχθής όπως και oi προηγούμενες.
Σίγουρα όμως ανήκετε σε κάποια από αυτές. Γιατί διαφορετικά θα ήσασταν εκεί. Αλλά δεν ήσασταν και γι’ αυτό δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία. Σήμερα με τη δική σας σιωπηλή συμφωνία τελείωσε η Ελλάδα που κάποιοι πολύ διαφορετικοί από εσάς αγωνίστηκαν να την κάνουν κράτος και να την απελευθερώσουν, για να έρθετε εσείς και οι εκλεγμένοι όμοιοί σας να τη διαλύσετε.
Σας εύχομαι να μάθετε καινούρια κόλπα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσετε ακόμα περισσότερο τον επιβήτορά σας στο επόμενο μνημόνιο.
Καλό καφέ, καλή τηλεθέαση, καλό «αγώνα» στα πληκτρολόγια και τον καναπέ. Εξάλλου τι σε νοιάζει εσένα; Κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Εσένα σε νοιάζουν οι διακοπές, το γκομενάκι, ο φραπές και η τηλεόραση. Οι έννοιες της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ηθικής δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό σου.
Γεια σου Νεοέλληνα ραγιά. Εύχομαι να μη ξαναμιλήσω ποτέ μαζί σου.
Αναρτήθηκε από ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Comments are closed.