ΞΕΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ “ΚΚΕ” ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

30 Ιουνίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Ενώ το Λαϊκό Κίνημα εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα με διάφορες δράσεις (ΧΥΤΑ, Διόδια, Ακρίβεια, Καταναλωτές, Αγανακτισμένοι κλπ), η Δράκαινα του Κόμοντο, σέρνει το ΚΚΕ, στον δικό της κόσμο, στους δικούς της ρυθμούς, αδιαφορώντας πλήρως για το τι συμβαίνει γύρω της. Η μαϊμού κομμουνίστρα στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων του κόμματος, χωρίς καμία ουσιαστική δράση, με επιβολή της απόλυτης αποστασιοποίησης, από οτιδήποτε συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία από άλλους φορείς λαϊκής έκφρασης. Καμία σχέση, καμία επαφή, κανένα ενδιαφέρον. Διαβάστε παραπάνω και το επίσημο δελτίο του αποκόμματος της δράκαινας, που (ενώ τα πάντα γύρω έχουν πάρει φωτιά), η προβολή του ΚΚΕ περιλλαμβάνει μόνο τη κομματική δράση συγκεκριμένων ….συνδικάτων που ελέγχει το ΚΚΕ και τις τσάρκες της Παπαρήγα στη ….Κρήτη και 10 λεπτά στην Ομόνοια!!!! Ξένο σώμα…..

Ενώ η Πλατεία Συντάγματος αρχίζει να επιβάλεται από τις μάζες, σαν το επίκεντρο της λαϊκής έκφρασης αγανάκτησης, για όσα συμβαίνουν για μας χωρίς εμάς, με κορύφωση τις ημερομηνίες 27, 28 και 29 Ιούνη 2011, το ελεγχόμενο 100% από το ΚΚΕ, ΠΑΜΕ, με 50 άτομα κάνει τηλεοπτικό σόου ….ξανά στη μαδημένη από γνωστούς λεχρίτες Ακρόπολη (τους οποίους το επίσημο ΚΚΕ δεν αγγίζει). Ούτε λόγος, για αποδοχή της λαϊκής απαίτησης για γενική λαϊκή συσπείρωση χωρίς κομματικές σημαίες. Επικαλείται η δράκαινα του Κόμοντο τη λαϊκή ενότητα και επιβάλει απροκάλυπτα τη ….λαϊκή πολυδιάσπαση!!!! Τα μεγαλοαστικά κόμματα βουλιάζουν και το καθεστώς Παπαρήγα καταφέρνει να χάνει σε απόλυτο αριθμό ψήφων σε όλες τις αναμετρήσεις και καμαρώνει πως αυτή κατάφερε να ….συγκρατήσει τα ποσοστά έκπτωσης του ΚΚΕ. Τέτοια κατάντια.
28 και 29 Ιούνη, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στη Πλατεία Συντάγματος για γενικευμένη εκδήλωση της απεργιακής κινητοποίησης, ενάντια στις μαύρες επιλογές των υπηρετών του μεγάλου κεφαλαίου, και κανείς δεν το αμφισβητούσε. Κανένας εκτός της ομάδας Παπαρήγα, που φοβόταν μη μαγαριστεί κανένας ΚουΚουΕς και πάθει μεγαλοαστισμό!!! Μόνο η ομάδα Παπαρήγα έχει κάνει εμβόλιο και μπορεί να τα συνδυάζει αμφότερα χωρίς να συγκρούονται και μέσα της!!!!  Ενώ λοιπόν οι λαϊκές μάζες έχουν δεχθεί τις πρώτες επιθέσεις από προβοκάτορες στη Πλατεία Συντάγματος χωρίς επιτυχία (πριν μερικές μέρες), οι διασπαστές της κοινωνικής συνοχής με αρχηγό τη δράκαινα του Κόμοντο Παπαρήγα,  συνεχίζουν τη πρόκληση και γεμίζουν την Αττική με αφίσες, για την ιδιωτική τους χωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια!!!! Το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ’ Η ΨΩΡΙΑΡΑ ΧΩΡΙΑ” της πρέπει….
Από κοντά και ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, το επίσημο κομματικό όργανο του ΚΚΕ. Μέσα από τις στήλες του, επιστρατεύοντας για άλλη μια φορά στον κατάλληλο χρόνο τους ελεγχόμενους από το ΚΚΕ λιμενεργάτες, αλλά και άσχετα με το λιμάνι συνδικάτα που ελέγχονται από το ΠΑΜΕ (Λογιστές Πειραιά) κάνουν τα πάντα, για να μην αφήσουν τους εργάτες, τους συνταξιούχους και τους άνεργους της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, να σκεφθούν ότι το επίκεντρο του λαϊκού αγώνα είναι στη Πλατεία Συντάγματος. Η ομάδα Παπαρήγα αγωνίσθηκε σκληρά για να κρατήσει ένα δυναμικό κομμάτι της εργατιάς καρφωμένους στο λιμάνι. Τη κατάλληλη χρονική στιγμή ανασύρθηκαν ξανά τα δικαιώματα των λιμενεργατών, όταν όλοι οι Έλληνες έκαναν επιλογή τη Βουλή των παρανόμων αποφάσεων… Όταν όλοι οι Έλληνες θέλαμε να γίνει η Πλατεία Συντάγματος, ΑΦΕΤΗΡΙΑ νέων λαϊκών και κοινωνικών αγώνων, για να διώξουμε τη νεοφασιστική λαίλαπα και υποταγή.
Οι Έλληνες πατριώτες, πραγματικοί κομμουνιστές, χρωστάνε στη πατρίδα μια εξέγερση κατά της πολιτικής σαβούρας του Περισσού. Οι Έλληνες πατριώτες πραγματικοί κομμουνιστές, έχουν χρέος να επιβάλλουν τη λαϊκή ενότητα κι’ αυτό μπορεί να γίνει, μόνο με εξέγερση για τη κατάργηση των διασπαστών της ομάδας Παπαρήγα. Φτάνει το θέατρο σκιών με τις μαλακίες Πάγκαλου. Υπάρχουν και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

Comments are closed.