HYPERCOMODO
Είναι ένα διαρκές αποτίποτα. Μόνο όταν όλοι οι άλλοι τον αποκαλούν ως δήθεν «αρχηγό» και …»αρχιστράτηγο» των καρπαζοδωρητών και των γιαουρτοβολιστών, δήθεν, των σίγουρα φουλ αγανακτισμένων, ξυπνάει από τον ύπνο που τρέφει τα μοσχάρια. Τι Τσίπρας και τσίπρες κατσαρές. Παντελής Απών έπρεπε να λέγεται το ομοίωμα πολιτικού αρχηγού.
Το πρόβλημα όλων των κλεπτών και πλεπταποδόχων εισπρακτόρων γιαούρτης, σάπιας ντομάτας, φλούδας από πεπόνι και καρπαζιάς εκ του σύνεγκυς, είναι ότι οι αγανακτισμένοι που ξεφυτρώνουν (ευτυχώς) απρόβλεπτα από παντού και έχουν γίνει μύθος, έχουν απολύσει τους νταβαντζήδες τους και σε συνθήκες άμεσης δημοκρατίας, αποφασίζουν κατά τόπους με απλή αναλογική, τις φιλανθρωπικές δράσεις τους, υπέρ του κοινωνικού συνόλου.  Είδε ξαφνικά (π.χ.) μπροστά του προχθές ο ψευδοΠΑΣΟΚ βουλευτής Φθιώτιδας Τσώνης και ψώνης, δύο αγανακτισμένους, τους πέρασε λόγω τρομάρας και οίνου για είκοσι και σαλτάρησε μέχρι τη ταράτσα της πολυκατοικίας που στεγάζεται η Νομαρχιακή ψευδοΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, με ιδιαίτερη γενναιότητα για να γλυτώσει!!!! Απαίτησε δε να έρθει η μεραρχία τεθωρακισμένων απ’ τον Αυλώνα για να κατέβει και να πάει για ύπνο ο μακάκας!!!
Επανέρχομαι στον πεντόβολο και αποτίποτα, του σοσιαλιστή παρά ΣΥΡΙΖΑ. Σας έχω ξαναπεί, ότι το μεγάλο πρόβλημα των συμμοριών του Τζέφρι, του Σαμαρά των Μπενάκηδων, του πιο Εβραίου κι’ από τον Νετανιάχου Καρατζαφύρερ, της Αλέκας που ξεπουλά ρετάλια και υποπροϊόντα για σουβενίρ, είναι το ότι ούτε κι’ αυτοί καταλαβαίνουν με τι έχουν να κάνουν, και στο ξαφνικό και μη αναμενόμενο, αρχίζει να βρέχει γιαούρτια και σφαλιάρες προς πάσαν κατεύθυνση. Η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Γουόλ Στριτ, το χρηματιστήριο του Χονγκ-Κονγκ και οι εν γένει διεθνείς αγορές εξαγοράς συνειδήσεων επίσης σε αδιέξοδο!!! Μπορεί να πτωχεύσαμε και να μη το ξέρει ακόμα η κατά τορναδόρου εισαγγελεύς, όμως σύμπασα η οικονομημένη οικουμένη της ολιγαρχίας, ασχολείται με το παγκόσμιο φαινόμενο του γιαουρτοβολισμού και της σφαλιαροδοσίας απάντων των εγκάθετων αυτόκλητων σωτήρων της τσέπης τους και κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, οι 100 Εβραίοι σοφοί του Γκαγκά, οι άλλοι τόσοι της Εβραιοευρώπης και ακόμα παρατόσοι της Εβραιαμερικάνας νέας γης σχίζουν τόνους τεχνικοοικονομικών μελετών ανάλυσης των Ελληνικών έκτακτων ανεξήγητων φαινομένων!!! Ακόμα κι’ ο Χαρδαβέλιας τά’παιξε, μη πω για Νικολούλη!!!  Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι, ότι δεν βλέπουν «αξιόπιστο» αρχηγό των αγανακτισμένων για να συζητήσουν (το πόσο κάνει) και έπρεπε επιτέλους να κατασκευαστεί κάποιος για να κάνει το μαντρωμένο κουμάντο της αγανάκτησης, γιατί είναι σε κατάσταση βρασμού και χύνεται παντού και κάνει ντου!!!! Αφού ταλαντεύθηκαν μεταξύ πάντων των βλημάτων και φαντασμένων σωτήρων, κατέληξαν στον πλέον ακίνδυνο και νερουλό. Κατέληξαν να θέλουν να φορτώνουν τους αγανακτισμένους στον ….Τσίπρα του αέρος του κοπανιστού, για να μη μείνει ακέφαλο το κίνημα και πάει χαμένο!!!! Έτσι κι’ αλλιώς, όλα τα συνασπιστήρια κι’ οι λοιποί ΣΥΡΙΖΑίοι, έχουν λυσάξει να προλάβουν να πάρουν κανένα υπουργείο με ή χωρίς το ψευδοΠΑΣΟΚ, για να συμβάλουν στη σωτηρία της οικονομίας τους.
Ο πεντόβολος και Τσίπρας μπορεί να είναι χαζός αλλά την σφαλιάρα και το γιαούρτι δεν το αντέχει. Χαλάει η φράντζα η υπερυψώμενη. Έχει και το προηγούμενο του αμετανόητου σωτήρα και Αλαβάνου και δεν επιθυμεί να προκαλέσει τη τύχη του. Έτσι, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και αχυρανθρώπων δεν είπε λέξη επί της μεθοδολογίας, αλλά από τότες και εκάστη φορά που, πότε ο Πάγκαλος, πότε ο …Καρατζαφέρης και οι συν αυτόν πολιτικοί απατεώνες, πότε ο Σαραγκούσσι, πότε ο Παπακωνσταντίνου, πότε ο Ρέππας, Πότε ο Σηφουνάκης, πότε η Διαμαντοπούλου, πότε ο Καρχιμάκης και ουκ έστι αριθμός βεβαιωτών, κάθε φορά που κόσμος πολύς βγαίνει εκτός καναπέδων για γιαουρτοβολισμό κλεπτών και κλεπταποδόχων, βγαίνουν ένας – ένας ως καταδότες ή και σε ομάδες και δείχνουν προδοτικά, τον υπνοβάτη και νερόκοτα Τσίπρα, ως δήθεν αρχηγό και αρχιστράτηγο των απανταχού αγανακτισμένων. Ο πεντόβολος (ξέρετε τι εννοώ και μη με πιέζετε) διακατέχεται από πνεύμα αυτοσυντήρησης και άμεσα, όχι μόνο αποποιείται πάσαν ευθύνη για τα γεμάτα κεσεδάκια, αλλά όταν τον στριμώχνουν για 1-2 πρώην ΣΥΡΙΖΑίους που έχουν αγανακτίσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης,  αρχίζει να καρφώνει και άλλους θιασώτες ενεργούς γιαουρτοβολιστές και σφαλιαριστές, οι οποίοι κάποτε, άλλοι ψήφιζαν  ΠΑΣΟΚ, άλλοι ΝουΔού, άλλοι ήσαν πρώην ΚΚΕ και πάει λέγοντας, φέρνοντας σε απόγνωση τα κόμματα εξουσίας, την ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Τρόϊκα και όλες τις χρηματιστηριακές αγορές. Να μην εκπλαγείτε, αν μέσα στη παραζάλη τους, χρίσουν γενικό αρχιστράτηγο τον κον Άντωνίου, ή τον κον Χαζάκη, ή τον κον Μπόμπολα της UNESCO CO.   Νά’χουν να συνδιαλέγονται ισότιμα εκεί που θα τους στείλουμε συντόμως.
Έτσι που λέτε….. Ευτυχώς όμως, που ο Τζέφρις Παπανδρέου και Γκαγκάς από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, κι’ από τη Ζάκυνθο μέχρι τη Μύκονο και τη Κρήτη, κυκλοφορεί ελεύθερος και ο λαός τον ευχαριστεί σε κάθε νέα και παλιά ληστεία, επειδή με θάρρος ξελαφρώνει τις τσέπες κάθε αδέκαρης γριούλας και εξαφανίζει ως δια μαγείας κάθε μισθό και σύνταξη επίσης.

Comments are closed.