.….Και μάλιστα παρουσία της σκληρής για μας Τρόϊκας????…. Και μάλιστα, άλλοτε με …ΕΓΚΥΚΛΙΟ (!!!! Θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου!!!) κι’ άλλοτε με μονόφθαλμες δικές σου αποφάσεις???? Πόθεν το έννομο δικαίωμα???? Νύχτα πήρες το διδακτορικό επί του τσαλαπατημένου και απατημένου Συντάγματος???
Από 14 Μαϊου 2011 (και μια άλλη φορά ακόμα), με τη βοήθεια του φίλου “Τ.Κ.”, δημοσίευσα τα διαμάντια ασυναρτησίας και ασυνταξίας του Λοβέρδου, προκειμένου να ευνοήσει το κλαμπ των πανεπιστημιακών γιατρών και τα παραμάγαζά τους εντός και εκτός του διαλυμένου ΕΣΥ. Προς όφελος ποίων διαλύεις το ΕΣΥ Λοβέρδε??? Γιατί ευνοείς συγκεκριμένη παράγκα του ιατρικού “ποδοσφαίρου”???
Στην αρχή, ενώ είχα στο “ένα το κρατούμενο” για τη μη σύννομη έκδοση …εγκυκλίου!!!! (θα με τρελάνεις ρε συνταγματολόγε του ..ώλου???) και αποφάσεων παραβίασης των προθεσμιών που ορίζει ο νόμος, ασχολήθηκα με την απόλυτη ασυναρτησία ενός επαναλαμβανόμενου κειμένου μισής σελίδας αρλούμπας. Δεν λέω… Από τη σκόνη που έχει μαζευτεί στο πληκτρολόγιό μου, άλλα πατάω και άλλα γράφω (π.χ. μου βγαίνει το λ και ΄΄, μου βγαίνουν πππ ή ρρρ, μου βγαίνουν διπλανά ψηφία και υποφέρω τα μέγιστα σε διορθώσεις κλπ). ΝΑΙ, αλλά ο Μπαρμπανίκος δεν είναι Ανθυγειινό υπουργείο, ούτε συνταγματολόγος με έναν στρατό συμβούλους!!! Είμαι ένας απλός και τίμιος επαναστάτης Tsoutsouneros!!! Έεε, είπα να μη το παρατραβήξω για έναν μήνα μη σύννομης παράτασης. Έτσι κι’ αλλιώς εδώ είμαστε.
Χθες, έλαβα και το παρακάτω ραβασάκι, με το ΦΕΚ της νέας (ξανά ασυνάρτητης και μη σύννομης) απόφασης Λοβέρδου, που πλέον μπορούμε να πούμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, ότι ο τελευταίος καταστροφέας του ΕΣΥ, έχει β΄΄αλει σκοπό της ζωής του να αυγατίσει τις τσέπες των πανεπιστημιακών γιατρών!!!
“Στο ΛΟΒΕΡΔΙΣΤΑΝ, το υπουργείο υγείας της χώρας δεν το νοιάζει ΑΝ και ΠΩΣ δουλεύουν τα νοσοκομεία του, αλλά ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ τα ιδιωτικά ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ τους οι πανεπιστημιακοί, εντός και εκτός των δημόσιων νοσοκομείων.
Τέτοιες αποφάσεις ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ και με την αυτή και αδιόρθωτη ασυναρτησία, τις υπογράφει αυτοπροσώπως, ο ανίκανος υπουργός Λοβέρδος εδώ και 4 μήνες!!! με ορίζοντα νέας προθεσμίας την 31-8-2011 και μιλάμε για από 1-4-2011 παραβάσεις και βιασμό του νόμου της πράσινης χούντας.
Μιά κάθε μήνα γιά “παράταση” επί ένα μήνα την φορά !!!!!! Οι προθεσμίες άρχισαν να τρέχουν από τον Μάρτιο και από τότε έπεται συνέχεια…..
ΑΥΤΟ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…..Τα μαγαζιά να είναι καλά….Τα υπόλοιπα (χωρίς παραμάγαζα καθηγητών της μάσας), απλά…..τα “ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ” όπως είπαν οι σοφοί του σύμβουλοι.” — Τ.Ν.

Φαίνεται ότι έπαθε και υπερκόπωση με την μη σύννομη υπογραφή κάθε τέλος του μηνός εγκυκλίων και αποφάσεων κατά παραγγελία και αυτή τη φορά έδωσε αύξηση στη παράνομη παράταση, 100% και από μήνα τη πήγε σε +2 ακόμα μήνες. ΝΑΙ είναι κουβαρντάς ο Λοβέρδος όταν πρόκειται για τη παράγκα των πανεπιστημιακών!!! Κι’ η Τρόϊκα κάτι παθαίνει…. Ούτε με υπερτιμολογήσεις ασχολείται, ούτε με τον διπλασιασμό των χρεών από τις διεφθαρμένες διοικήσεις των νοσοκομείων ασχολείται, εδώ και 21 σχεδόν μήνες από αναλήψεως της εξουσίας συνεταιρικά, της συμμορίας του Τζέφρι με τη συμμορία των ψευδοσοσιαλιστών Τροϊκανών!!! Ας ξαναθυμηθούμε τα διαμάντια, τα μπριλάντια, τα μαργαριτάρια κλπ τιμαλφή του ασυνάρτητου κατεδαφιστή του ΕΣΥ και καταπατητή του Συντάγματος …συνταγματολόγου:
ΤΑ ΛΟΒΕΡΔΙΚΑ «ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ…!!!
Πηγαίνοντας και στο βιασμένο από τον Λοβέρδο ΦΕΚ του περί ου ο λόγος νόμου, εύκολα διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σαφέστατη προθεσμία, για την οποία δεν του παρέχεται η εξουσία να δίνει παρατάσεις!!! Εδώ είναι και το δείγμα ευφυΐας του σαλτιμπάγκου, γιατί αφενός ο ίδιος νομοθέτησε και μπορούσε να είχε βάλει μια υποπαράγραφο για να χειρίζεται τις προθεσμίες που τον αφορούν (όφειλε να ήξερε τι του γίνεται του άσχετου) και αφετέρου, έκανε που έκανε τη μαλακία (σαφώς λόγω έλλειψης ουσιαστικών προσόντων, δεν διαθέτει ούτε τον κοινό νου, για να διορθώσει τον νόμο και προτιμά να συμπεριφέρεται σαν κάλπικος συνταγματολόγος, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, άλλοτε με …ΕΓΚΥΚΛΙΟ!!! (ξανά, Θου κύριε, φυλακή τω στόματί μου) κι’ άλλοτε με μη σύννομες μονόφθαλμες αποφάσεις (αν ο νόμος του επέτρεπε να αλλάζει προθεσμία, θα ΕΠΡΕΠΕ να εκδίδεται Κοινή Υπουργική Απόφαση, με τη σύμπραξη του Υποουργού Οικονομικών, λόγω συναρμοδιότητας του θέματος)….. ΠΑΡΑΑΑΑΝΟΜΕΕΕΕΕΕεεεεεεεεε…. ΠΟΘΕΝ Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΟΥ ΟΥ ου ου ου????????? >>>>>

Comments are closed.