Οι μεσημεριανο-απογευματινοί κοπρίτες του ALTER, ΜΕ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ παλιάς πουτανιάς του τραπεζικού κατάμαυρου συστήματος, προσπαθεί να τρομοκρατήσει κάθε συνταξιούχο που τόλμησε και έβγαλε τα λεφτά του από τις ληστρικές Τράπεζες.
Είπαν λοιπόν η παλιά καραμέλα, ότι ένας “χαζός” συνταξιούχος, σήκωσε τα χρήματά του (50.000 €) από τη τράπεζα που χρόνια τον έκλεβε και τα έχτισε με τσιμέντο σε έναν τοίχο του σπιτιού του, για να τα φυλάει. Ήταν δε τόσο ηλίθιος ο παπούς, που είχε 50.000 €, ήξερε να τα χτίζει στο ντουβάρι, αλλά δεν ήξερε ότι ….μέσα στο ντουβάρι κρυβόταν χτισμένος  ένας ποντίκαροος που πεινούσε για νόστιμα ευρά, που ήθελε και να τα κάνει ψιλά!!!! Και συνέχισε ο πανηλίθιος κατευθυνόμενος παρουσιαστής, να μας ενημερώνει, ότι ο ποντίκαρος χάλασε μόνο τις 45.000€ και άφησε μπουρμπουάρ στον χαζόγερο, ένα πεντοχίλιαρο !!!!! για τους καΪφέδες του, και για να μη πίνει καϊφέ με την Ελένη!!!!
Στο τέλος με αποτελείωσε ο ελεεινός ΑΛΤΕΡινός καθίκης, με το ηθικό συμπέρασμα, ότι όλα, μα όλα τα γερόντια πρέπει να εμπιστευόμαστε τις κλεπτομανείς τράπεζες, γιατί αλλιώς ο ποντικός θα φάει τα ευρά στη κρύπτη!!!!
ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ !!!! Άσε που δεν διαθέτω ούτε 50.000 ούτε ποντικό, έστω και ένα ευρώ να έχω, προτιμώ να το φάω αυτοπροσώπως, παρά να μου το φάει ο Σάλιας, ο ….ποντικοφαγίδας!!!….
ΟΧΙ… Κανένας δεν εξέφρασε την υποψία, μήπως ο ποντικός ήταν ο ίδιος ο τραπεζίτης Σάλιας μεταμφιεσμένος, που ήθελε να δοκιμάσει τα μέτρα ασφαλείας του συνταξιούχου και περίμενε χτισμένος κι’ αυτός μέσα στο ντουβάρι

Comments are closed.