Τον προσεχή Σεπτέμβριο, αναμένεται να διεξαχθεί η εκδίκαση της αγωγής της Αλέξια Έβερτ και του Γιώργου Αλβέρτη, με την οποία αξιώνουν τα κέρατά τους από το Ελληνικό δημόσιο, ισχυριζόμενοι αναληθώς, ότι ναι μεν γνώριζαν ότι ο Αλβέρτης θα εγχειριζόταν στον εγκέφαλο για αφαίρεση καλοήθους όγκου, αλλά τάχατες, κανένας γιατρός δεν τους είχε ενημερώσει για τους κινδύνους της επέμβασης!!! Γι’ αυτούς και όλους τους ομοεθνείς τους, συγγενείς και μη, νόμιζαν ότι θα πήγαιναν στη Κηφισιά για καπουτσίνο, κι’ ας ήξεραν πριν την επέμβαση, ότι ο Αλβέρτης θα έμενε στη εντατική ένα δεκαήμερο τουλάχιστον!!!!.
Μετά την ατυχή έκβαση της εγχείρισης, εκδήλωσαν το μίσος και το μένος εναντίον του ….φίλου τους γιατρού που ανέλαβε την εγχείριση, ο οποίος εντός ολίγον ημερών οδηγήθηκε σε μια σκοτεινή αυτοκτονία, για την οποία κανένας δεν μιλά!!!! Επίκεντρο του ενδιαφέροντος της οικογένειας είναι η χρηματική αποζημίωση.
Επειδή ο καιρός πλησιάζει, το σύστημα Έβερτ δουλεύει με φουλ τις μηχανές, που κυρίως σημαίνει πλήρη εκμετάλλευση της δύναμης των ΜΜΕ. Στο ίδιο αντιαλαφούζ ΑΛΤΕΡινό κανάλι, στην ίδια μεσημερινο-απογευματινή εκπομπή με το πλεόνασμα σοβαροφάνειας, η Αλέξια Έβερτ δεξιώθηκε στο κτήμα με τις τρεις πισίνες στο Πικέρμη, τον υπεύθυνο παρουσιαστή της εκπομπής και η σικέ συνέντευξη αρχίζει….
Στον μεγαλόπρεπο και αχανή κήπο, σε μια άκρη του υπαίθριου τραπεζιού, είχε απλώσει ο αδέκαστος ΑΛΤΕΡινός παρουσιαστής τα χαρτιά με τις ψημένες κι’ έτοιμες ερωτήσεις και στην απέναντι άκρη είχε απλώσει τα χαρτιά με τις έτοιμες απαντήσεις της η Έβερτ. Σχεδόν δεν σήκωναν τα κεφάλια από τα χαρτιά τους!!! Μιλάμε για πλήρη αφοσίωση εν όψει της δίκης του Σεπτέμβρη. Δεν λέω, στην ανάγνωση καλά τα πήγαν!!!! Ούτε σε ψαλτήρι δεν έτυχε να δω τόσο αρμονική συνεργασία στον τόνο…. Τόση καφρίλα…. Τόση κατευθυνόμενη δημοσιοκαφρίλα…. Τόσο αίσχος…. Ένεκα κάποιας φιλίας???? Μπα έεεεε???? Τι να πει κανείς…..
Λέτε να μη ρώτησαν το νοσοκομείο Βηθεσδά των ΗΠΑ, για τους κινδύνους, αλλά και για το ….κόστος???? Τους ερχόταν σχεδόν τσάμπα εδώ, ενώ θα ξόδευαν ολόκληρη περιουσία  να πάνε με τα ίδια ποσοστά κινδύνων στο Βηθεσδά….

Comments are closed.