ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΑΜΑΡΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ!!!!

7 Ιουλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Κατ’ επάγγελμα πολιτικάντηδες. Άντε εγώ και πολλοί άλλοι, συνταξιούχοι είμαστε, αλλά και πάλι, 10 emails γεμάτα βλακεία, δεν προλαβαίνουμε και το πάμε μέρα παρά μέρα.
Αυτοί, με το που αποσπούδασαν, έβαλαν σκοπό “κι’ αμέτι μοχαμέτι” να μας σώσουν και μας δείχνουν κάθε μέρα χωρίς ντροπή, όλη τη σοφία τους ξεβράκωτη και θα τους τη ματιάσουμε. Κατά κανόνα είναι τόσο κόπανοι και εμφανείς κοπρίτες, που μη έχοντας τίποτις εντός του ΝεοΔημοκρατικού κρανίου, αρπάζουν από εδώ κι’ από εκεί, άρθρα και συνεντεύξεις των “δυσαρεστημένων”  ΠΑΣΟΚων δίχως πόστο, κομματιάζουν ότι τους Σαμαροσυμφέρει και τα ποστάρουν στις σελίδες τους.

Εντοιχισμένοι όντες αυτοί και άλλοι πλείστοι και πολλοί, δεν σκαμπάζουν γρι, ότι μπινελίκια κι’ αν τους πεις και στέλνουν τις μπούρδεςς τους και μια, και δυο και τρεις και δεκατρείς φορές ημερησίως, για να μας σπάσουν τα νεύρα, αφού δεν έχουμε τρόπο να ξεφύγουμε από τη σοφία τους. Μη αντέχοντος του ννευρικού μου συστήματος, είπα σήμερα να τους περιποιηθώ δεόντως στο ….κοτέτσι μου.

Comments are closed.