ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ — ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ
Την ώρα που το Διδακτικό Προσωπικό όλων των Πανεπιστημίων της Ελλάδας προσπαθούν να υπερασπιστούν τα αυτονόητα απέναντι στο πρωτοφανές Νομοσχέδιο της Υπουργού Παιδείας, ορισμένοι επιμένουν να κινούνται σε λογικές του παρελθόντος. Ο λόγος για τον Καθηγητή Ιατρικής και πρώην βουλευτή- υφυπουργό κ. Π. Σκανδαλάκη. Ο εν λόγω πολιτικός, προκαλώντας το Δημόσιο αίσθημα ασχολείται καθημερινά με το πώς θα εκλέξει τη σύζυγό του, κ. Δεμέστιχα, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής και τελικά στην Έδρα του, δηλαδή στο Εργαστήριο Ανατομίας. Θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος, ποιο το πρόβλημα; Και βέβαια δε θα υπήρχε πρόβλημα:
·        Αν η κυρία Δεμέστιχα-Δασκαλάκη δεν ήταν Αναισθησιολόγος!!! Μεγάλη συνάφεια ειδικότητας μεταξύ Αναισθησιολογίας- Ανατομίας, δε νομίζετε; Τι θα κάνει η σύζυγος του πολιτευτή ως Επίκουρη Καθηγήτρια;;; Περιοχική αναισθησία στα πτώματα της Ανατομίας;;;
·        Αν είχε ασχοληθεί έστω και λίγο με το αντικείμενο. Απ ότι μαθαίνουμε, δεν έχει πατήσει ποτέ στο Εργαστήριο… Αναρωτιόμαστε,  τι πιστοποιητικά προσκομίζει στο βιογραφικό της και ποιος τα υπογράφει;;;
Τελευταία μάλιστα μαθαίνουμε ότι προσποιείται την άρρωστη προκειμένου να απουσιάζει την ημέρα της εκλογής της από την Ιατρική, μη τυχόν τη φέρει κάποιος σε δύσκολη θέση. Δε νομίζουμε άλλωστε, να είναι υπερήφανη για τις γνώσεις της περί Ανατομίας… Όπως επίσης, ναι μεν είναι άρρωστη αλλά καθημερινά δίνει αναισθησία στο νοσοκομείο Μetropolitan!!!
Τι περιμένουμε;;;
1.      Το εκλεκτορικό σώμα, έστω και την ύστατη ώρα, να σταθεί στο Ακαδημαϊκό του ύψος και να αντιδράσει στο πρωτοφανές ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
2.      Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαράς να διαγράψει το στέλεχός του, όταν μάλιστα ο ίδιος, όπως λέει, αγωνίζεται για ΚΑΘΑΡΣΗ παντού.
Απευθύνουμε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλους! Αγανακτισμένους και μη!!!!! Μέλη της Ιατρικής Σχολής, δημοσιογράφους και απλούς πολίτες —- Τ.Ν.”

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:00
ΝΑ ΓΚΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!

1 Trackback or Pingback