STACY HERBERT: Είμαστε υπό την κατοχή των τραπεζιτών και στην εποχή της αποδόμησης του πολιτικού και οικονομικού συστήματος. Κατηγορίες για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ στο Ελληνικό κοινοβούλιο: Ο κύριος Καμμένος ισχυρίστηκε, ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, είναι ένοχος για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ότι ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, είναι πίσω από την πώληση CDOs (Στοιχήματα Διασφάλισης από Κινδύνους Χρεοκοπίας), αξίας 1,3 δις €υρώ!!!
Αυτό έγινε περίπου τον Δεκέμβριο του 2009, δηλαδή λίγο μετά την εκλογή του Παπανδρέου. Οπότε αυτά τα στοιχήματα διασφάλισης έναντι της χρεοκοπίας, αρχικής αξίας 1,3 δις €υρώ, τώρα αξίζουν 27 δις €υρώ!!!!
Αυτά τα χρήματα θα έφταναν, για να πληρώσει η Ελλάδα πολλά από τα χρέη της, ή έστω να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της, για τα δύο επόμενα χρόνια, χωρίς να προσφύγει στο ΔΝΤ!!!! Προφανώς ο Παπανδρέου πούλησε αυτά τα δικαιώματα διασφάλισης κινδύνου (
CDOs) 1.3 δις €υρώ, τα οποία ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ …ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ (ΤΤ)!!!! (ΣΗΜ.: Το οποίο πήγε να δοθεί για μια μπουκιά ψωμί στην ομάδα ΣΑΛΛΑ!!!!)
Αυτά
τα δικαιώματα διασφάλισης κινδύνου (CDOs), τα πούλησε σε μια ομάδα φίλων του, για “κέρδος” 40 εκατομμυρίων δολαρίων!!!
Τώρα, αυτή η ομάδα …ολιγαρχών (σημ.: ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ στη Ρωσία και Ουκρανία, αποκαλούν αποκλειστικά τους Εβραίους τραπεζίτες), αυτοί οι φίλοι του ολιγάρχες, κάθονται σήμερα πάνω σε 27 δις
, που τους έδωσε ο Παπανδρέου και με τις συνεχείς δημόσιες αρνητικές ενέργειές του ανέβαζε την αξία τους.

MAX KAISER: Σωστά!!! Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση τυραννίας και προδοσίας!!! Γι’ αυτό, από αυτή εδώ την εκπομπή, λέμε ότι πρέπει να αλλάξει το διεφθαρμένο καθεστώς στην Ελλάδα!!! και αυτό σημαίνει ότι πάμε στο Ελληνικό κοινοβούλιο ή όπου αλλού είναι αυτός ο Παπανδρέου και τον τραβάμε έξω και τον ξεφορτωνόμαστε, επειδή είναι ένοχος ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ.!!!
(Απευθυνόμενος σ’ εμάς): Τι θα κάνετε γι’ αυτό???? Θα πίνετε τα ουζάκια σας???? Θα κάνετε ότι κάνατε μέχρι τώρα κάθε μέρα???? Άααα, μάλιστα… Ίσως θα θέλετε να είστε μέρος της disneyland (=μέρος του τσίρκου του)…. το ξέχασα!!!…

STACY HERBERT: Αυτά τα 1,3 δις €υρώ σε CDOs, που είναι χρηματιστηριακά στοιχήματα διασφάλισης κατά κινδύνου πτώχευσης της Ελλάδας, τα πούλησε σε φίλους του ιδιώτες επενδυτές τον Δεκέμβριο του 2009, δηλαδή την ίδια ώρα ακριβώς που πήγε στο ΔΝΤ και ζητούσε 110 δις €υρώ δάνεια “οικονομική βοήθεια”. Λοιπόν πούλησε αυτά τα CDOs (χρηματιστηριακά παράγωγα – στοιχήματα) στους (φίλους του) ιδιώτες, ενώ ήξερε ότι η Ελλάδα οδεύει προς τη χρεοκοπία, και ταυτόχρονα ήξερε, ότι αυτά τα χρηματιστηριακά στοιχήματα αυτομάτως θα κόστιζαν ένα σωρό λεφτά περισσότερο. Τότε ήταν που  δήλωνε στον τύπο ότι: “Υπάρχουν κερδοσκόποι που σορτάρουν (κονταίνουν) χρήμα και αυτό είναι κακό”!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, η Κεντρική Τράπεζα Ελλάδος (ακούστε να φρίξετε), αποφάσισε περιέργως, να αλλάξει το καθεστώς (τους όρους), όταν σορτάρεις  (κονταίνεις την αξία τους) κυβερνητικά ομόλογα, αλλάζοντας τη διαβάθμιση από Τ3 σε Τ10!!!! Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να μειώσει τις απώλειες αυτών που σορτάρανε “γυμνά” CDOs κι’ έτσι να μπορέσουν σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα να τζογάρουν σε βάρος του Ελληνικού χρέους, μειώνοντας την αξία των ….Ελληνικών Ομολόγων!!!, διασφαλίζοντας έτσι κάθε πιθανή απώλεια!!!!, ενώ ταυτόχρονα (οι ίδιοι φίλοι του ιδιώτες επενδυτές) εκτόξευαν στα ύψη τις τιμές των CDOs (στοιχημάτων διασφάλισης κινδύνων)!!!!

MAX KAISER: Ο Παπανδρέου λοιπόν, ήταν μπλεγμένος για απάτη σε τρεις (3) υποθέσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οικονομικής τρομοκρατίας, η οποία τώρα οδηγεί στην απώλεια της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας!!!!

STACY HERBERT: Είναι ένας οικονομικός πόλεμος, ο οποίος θα έκανε ευτυχισμένο τον στρατηγό Πάτον. Θα ήταν εντυπωσιασμένος από αυτό. Κάλυψαν όλες τις πλευρές. Και εδώ κάποιοι που γνώριζαν (ο Παπανδρέου και οι ιδιώτες φίλοι του), έβγαλαν 27 δις €υρώ (χρησιμοποιώντας το …Ελληνικό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που ήθελαν να το χαρίσουν για μια κλανιά στον Σάλλα-ζαρ, όπως ανέφεραν οι συνομιλητές στην αρχή).

MAX KAISER: Όπως λέμε από την αρχή Στέϊσυ, η Ελλάδα δεν είναι χρεοκοπημένη… Το ΔΝΤ είναι χρεοκοπημένο, ο Παπανδρέου είναι χρεοκοπημένος. Ποιος ξέρει πόσα χρήματα χρωστάει σε καζίνο ή στους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών…. Μάλλον έχει πρόβλημα εξάρτησης ναρκωτικών, αφού ξεπουλάει τη χώρα του για λίγα χαπάκια….

STACY HERBERT: Είναι 27 δις €υρώ και ο λαός της Ελλάδας πρέπει να απαιτήσει αυτά τα χρήματα πίσω. Εδώ τα θύματα του απατεώνα Berny Madoff μπόρεσαν και αποζημιώθηκαν, παίρνοντας τα χρήματά τους πίσω… Γιατί λοιπόν να μη κάνει το ίδιο και ο Ελληνικός λαός??? Να πει: “δώστε μας πίσω αυτά τα 27 δις €υρώ, είναι δικά μας. Πουλήθηκαν από εσάς με απατεωνίστικο τρόπο!!!!

MAX KAISER: Τους χρωστάνε 27 δις €υρώ και ο Παπανδρέου ξέρει που είναι αυτά τα χρήματα. Δεν θα έπρεπε να τον λένε Παπανδρέου, αλλά Παπαλαγό!!!! Είναι σαν ένας από τους λεγόμενους “fly by dictators” (δικτάτορες της μιας νύκτας). Έρχεται, διαλύει και κατακλέβει την χώρα και μετά την κοπανάει κάπου, μαζί με τις πρεζοπόρνες του και την κοκαΐνη του!!!…

STACY HERBERT: Δεν είναι μόνο στην Ευρώπη που κάνουν κουμάντο οι Τραπεζίτες, αλλά και στις ΗΠΑ……

1 Trackback or Pingback