ΕΛΑΒΑ ΓΡΑΜΜΑ:
“Τον ΑΡΗ ΜΟΥΣΙΩΝΗ, τον “εικονομάχο” όπως λές στις 29 ΣΕΠ 2010, Διοικητή τότε του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ Θεσσαλονίκης, τον καμαρώνουμε τελευταία ως ΔΥΠΕΑΡΧΗ στην ΑΘΗΝΑ.
Έχει τόσες πολλές γκάφες πάθει (κρεββάτια στο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ”, “υλικά κρυμμένα” στο “ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ” κλπ), και έχει εξελιχθεί σε τόσο πιστό “κολιτήρι” ΛΟΒΕΡΔΟΥ, που μόνον γιά τις “ικανότητές” του δεν μπορεί κάποιος να μιλήσει. ΑΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ “ΣΟΥΤΑΡΕΙ”.
Μήπως αυτός που τα πιάνει ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, στον αέρα, μπορεί να μας πεί ΠΩΣ βρίσκονται χώροι στα νοσοκομεία που ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ και φτιάχνουν ΓΡΑΦΕΙΑ γιά συνταξιούχους γιατρούς που μπαινο-βγάζουν και διακινούν από εκεί πελατεία-διαπλεκόμενους -ανθρώπους φαρμακευτικών εταιρειών μέσα στα ΙΔΙΑ τα νοσοκομεία???
Μήπως κάτι τέτοιοι “απόστρατοι”  έχουν έτσι αναλάβει και την “διακίνηση” με σημειώματα από τα γραφεία υπουργών της κυβέρνησης???
Καθημερινά κατακλύζονται τα νοσοκομεία από ταλαίπωρους αρρώστους, ταλαίπωρους υποψήφιους γιά εργασία, ταλαίπωρους ανθρώπους εταιρειών που πουλάνε και αγοράζουνε το κάθε τι….
Υπάρχουν και εκείνοι, για τους οποίους, με ένα τηλεφωνάκι ΟΛΑ ρυθμίζονται ευκολότερα…. Αν υπάρχει και σημειωματάκι από γραφείο εξυπηρέτησης, ακόμη καλύτερα…..
Αν κανείς παρακολουθήσει την δραστηριότητα των τελευταίων και περίεργων τύπων, ΟΛΟ και θα διαπιστώσει περίεργα τηλεφωνήματα, περίεργα κλεισήματα θέσεων σε κρεβάτια, περίεργη λειτουργία ιατρείων, περίεργους “διαγωνισμούς” υλικών…. ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΙ’ ΑΘΑΝΑΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ…..
Μήπως στο παιχνίδι της προσφοράς καλών υπηρεσιών παίζουν και διοικητές νοσοκομείων????
ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?????
Τι λές  ΜΟΥΣΩΝΗ που ΟΛΑ εσύ σαν “σπίρτο” που είσαι τα ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ…. ΑΕΡΑ????? — Τ.Ν.

Comments are closed.