ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ:
Ως “ΦΡΑΞΙΑ” ονομάσθηκε από τις αρχές του 20ου αιώνα, κάθε ομάδα, η οποία χρησιμοποιώντας αριστερίστικη φρασεολογία, εκδήλωνε αντίθεση σε ήδη εκδηλωμένα λαϊκά κινήματα, τα οποία στρέφονταν κατά καταπιεστικών και αυταρχικών καθεστώτων και τα οποία η “φραξιονιστική” ομάδα, δεν μπορούσε να ελέγξει άμεσα και να τα μαντρώσει στην εξουσία της.
Το αποκορύφωμα της αντιδραστικής πρακτικής της “φράξιας”, ήταν και είναι, να πραγματοποιεί αντισυγκεντρώσεις, ώστε το λαϊκό κίνημα να διασπάται και να μη μπορεί να αποκτήσει οργανωτική δομή, με τη μέθοδο της αποκοπής και της μη προσέλευσης τμημάτων της λαϊκής μάζας, σε εκδηλώσεις που οργανώνονται από το ακηδεμόνευτο λαϊκό κίνημα.
Με τη πάροδο του χρόνου και των τριβών που σημειώθηκαν ιστορικά, μεταξή επαναστατικών κινημάτων και φραξιονιστικών ομάδων, επειδή η έννοια “ΦΡΑΞΙΑ” καθιερωνόταν αρνητικότατα στη συνείδηση των λαών, οι αντιδραστικοί φραξιονιστές άρχισαν να αντιστρέφουν τις έννοιες και να χρησιμοποιούν την λέξη “ΦΡΑΞΙΑ”, προκειμένου να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα.
Για να καταλάβετε πλήρως τις έννοιες “ΦΡΑΞΙΑ”, “ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΕΣ” και “ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΜΟΣ”, παρακολουθήστε το τι κάνει η ομάδα της Παπαρήγα, τουλάχιστον τα 2 τελευταία χρόνια, και χειρότερα, τους τελευταίους μήνες, για να σαμποτάρει κάθε εκδήλωση του λαϊκού κινήματος. Όλος ο Ελληνικός λαός (με εξαίρεση τους παρακρατικούς μισθοφόρους) προσπαθούσε να εκφραστεί ενιαία στη πλατεία Συντάγματος, αξιοποιώντας τη πρωτοβουλία των “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ” και η ομάδα Παπαρήγα με τη ….συμπαράσταση του διεφθαρμένου καθεστώτος (φοβερή διασπαστική προβολή των “εκδηλώσεών” της), έκανε τηλεοπτικούς θεατρινισμούς στην Ακρόπολη, στην πλατεία Ομονοίας και στον ….Πειραιά (27, 28 και 29-6-2011), για να μην επιτρέψει στους κομμουνιστές που ακόμα ελέγχει, να συμμετάσχουν σε ενιαία αντίσταση κατά του φασιστικού παρακράτους. Αμέσως μετά τη διάλυση του κινήματος των αγανακτισμένων, αυτόματα, σταμάτησε και η Παπαρήγα τις αντισυγκεντρώσεις της και εξαφανίστηκαν τα “αιτήματα” του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Θυμηθείτε, ότι μόλις θα εκφραστεί ο λαός ξανά με νέα ενωμένη αντίδραση κατά του καθεστώτος των ληστοσυμμοριτών, ξανά η ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ομάδα Παπαρήγα θα αναδείξη κάποια παρεμπόδιση πλοίου στο ….λιμάνι του Πειραιά!!!! ή θα απλώσει ξανά σεντόνι στην Ακρόπολη!!!! ή και τα δύο μαζί!!!! ή κάτι ανάλογο, αρκεί να μην βρίσκονται οι κομμουνιστές εκεί που θα τρώει ξύλο το λαϊκό κίνημα!!!!
Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι πρακτικές άγριου έρωντα, του φασίστα Πάγκαλου και της ψευδοκομμουνίστριας Παπαρήγα, ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Comments are closed.