Ενώ η λαϊκή λόρδα θερίζει το σύμπαν στο Ελλαδιστάν, η ξεδιάντροπη συμμορία της Παπαρήγα, ζαλισμένη από τη διαφαινόμενη νέα κατρακύλα σε ψήφους, οποτεδήποτε κι’ αν γίνουν εκλογές, ξαναλανσάρει την ΑΠΑΤΗ της, για δήθεν πρότασή της, για κατάργηση της βουλευτικής αποζημίωσης και για δήθεν κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης.
Θα μπορούσε να κάνει ξεκάθαρη πρόταση, για σύνδεση όλων ανεξαιρέτως των προνομίων και χρηματικών απολαβών των βολεμένων καθαρμάτων πασών των κομματοσκυλικών αποχρώσεων, με ένα ανώτατο πλαφόν, συνδεδεμένο με την αποζημίωση επιδόματος ανεργίας ενός εργάτη. Με ευχαρίστηση θα άκουγα μια πρόταση, για μια σχέση ισοδυναμίας του συνόλου των μηνιαίων βολευτικών αποζημιώσεων, με το δεκαπλάσιο της μηνιαίας αποζημίωσης ενός ανέργου εργάτη και της μηνιαίας βολευτικής σύνταξης, με ανώτατο όριο, το εξαπλάσιο του μηνιαίου επιδόματος ανεργίας ενός ανέργου εργάτη. Το ίδιο θα μου άρεσε και για τη παράγκα των ανώτατων δικαστικών!!!! Άκουσες πουθενά για κατάργηση της μισθολογικής  αλλαξοκωλιάς, μεταξύ ανώτατων δικαστικών και βουλευτών???? Για κατάργηση της ΑΠΑΤΗΣ των αναδρομικών τους?????
Ποιος όμως έχασε τη πολιτική ντομπροσύνη του για να τη βρει η Ομάδα Παπαρήγα???
Ενώ η λαϊκή αγανάκτηση εξαπλώνεται και συμπεριλαμβάνει και τους μεγαλοαστούς του ΚΚΕ, η συμμορία με τα κόκκινα σημαιάκια και τα κατά τόπους παραμάγαζα, βγάζει σποραδικές ανακοινώσεις, για να υπενθυμίσει, ότι ΔΗΘΕΝ από αρχές Μαρτίου του 2010 έχει καταθέσει πρόταση νόμου, για ΔΗΘΕΝ κατάργηση της βολευτικής αποζημίωσης και της βολευτικής σύνταξης…..
ΟΧΙ Παπαρήγειε πορθμέ του κατεστημένου!!! Ο Μπαρμπανίκος σε καρατσεκάρησε και σε βρήκε, ότι την ίδια πουστιά την επαναλαμβάνεις ΠΑΝΤΑ όποτε σφίγγουν το ζωνάρι στον λαό, οι επίσημα μεγαλοαστοί συνέταιροί σου, με μέτρα ξεζουμίσματος. Αντί λοιπόν να βγάλεις τους κομμουνιστές μαζί με το λαό πραγματικά στους δρόμους, βγαίνεις και κάνεις κιμά τα όνειρα της φτωχολογιάς, με κατευθυνόμενες προβοκάτσιες και λαϊκισμούς αέρα κοπανιστού!!!!
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΥΑΛΟ???? ΑΚΟΥΣΤΕ:
Όσον αφορά τη κύρια βουλευτική αποζημίωση, την αφήνει στα ύψη της, και με φυσική απλότητα λέει με τον παπαρήγειο τρόπο της, να μεταβαπτιστεί σε ….μισθό!!!! Για όλες τις άλλες αποζημιώσεις (π.χ. για συμμετοχή σε επιτροπές), δεν λέει ξεκάθαρα να κοπούν μαχαίρι, ΑΛΛΑ ΔΙΝΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ!!!!! Ναι, το λέει ξεκάθαρα, ότι έτσι όπως καταβάλλονται σήμερα, δεν είναι συνδεδεμένες με ….υπερωριακή εργασία!!!!! Αυτό λέει και προφορικώς και εγγράφως!!!!
Όσον αφορά τη ΔΗΘΕΝ κατάργηση της βολευτικής σύνταξης τι λέει ο κόκκινος ανεμιστήρας???? Λέει να καταργηθεί???? Αμ, δεν!!!! Λέει η ξεφτίλα, ότι δεν είναι απαραίτητο τη πανύψηλη βουλευτική σύνταξη να τη πληρώνονται οι απρόσωποι κοπρίτες απ’ ευθείας από τη βουλή των απατεώνων, αλλά μπορεί κάλλιστα, να τη χορηγεί σε άλλους το ΙΚΑ, σε άλλους ο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ), δηλαδή να τη παίρνουν από τα ταμεία που ήδη όλοι οι πολιτικοί τα έχουν χρεοκοπήσει!!!!
ΟΧΙ!!!! Πουθενά δεν βρήκα, ότι υπάρχει πρόταση να πληρώνουν οι εν τη βουλή κοπρίτες, τις ασφαλιστικές εισφορές που τους αναλογούν, ούτε για να καταργηθεί ο στρατός των ρουφιάνων-υπαλλήλων ενός εκάστου των κοπριτών βολευτών, ανεξαρτήτως της απόχρωσης του σκατού τους. Ας μην είμαστε και αχάριστοι!!!! Τόσες “καταργήσεις” προσφέρει η δράκαινα….

Comments are closed.