…και ενώ ο κόσμος καίγεται κι’ η Μαργαρίτα χτενίζει τη καράφλα του Αντρίκου Παπανδρέου, συνεχίζουν άπαντες (πλην Αμερικάνων που καθιέρωσαν τον σωστό όρο CDOs) για τα χρηματιστηριακά στοιχήματα διασφάλισης κατά κινδύνων), την ασχετοσύνη τους. Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Πάγκαλος, Τσίπρας, Γεννηματάς (πρώην ευρωτραπεζίτης και αντίζηλος του Παπαδήμου για κυβέρνηση ευκαιρίας) και άλλα επώνυμα οικονομολογικά τούβλα, συνεχίζουν να “πουλάνε” αβέρτα …σιντί και σιντίς (CDs) αντί για ….CDOs!!!! Οπότε????
Οπότε αν γίνει η εισαγγελική έρευνα για τον μαυραγορίτη Αντρίκο Παπανδρέου, από Εισαγγελέα που θα ψάχνει ….λαθραία CDs της αραπιάς, ο Αντρίκος θα ξίνει χαμογελαστός τη ….καράφλα του, γιατί αυτός δεν ασχολήθηκε ποτέ με CDs, αλλά μόνο με CDOs. Επειδή δε, όλη η Εβραιοτραπεζική αλητεία της ΠΟΡΝΗΣ Ευρώπης, έχουν ανακετευθεί με τα CDOs, για να κερδοσκοπίσουν ΑΤΟΜΙΚΑ σε βάρος πολλών “αδύναμων” ευρωκρατών και επειδή όλοι γνωρίζονται στην απανταχού Ιερουσαλήμ και αλληλοεκβιάζονται και συμμαχούν μέσα στον ευρωβόθρο τους, ως Μπαρμπανίκος οφείλω να σας πω, ότι θεωρώ απίθανη οποιαδήποτε δίωξη του Αντρίκου και πρωθυπουργικού αδελφού.
Επίσης σας υπενθυμίζω ως έγκυρος Μπαρμπανίκος, ότι προ 20μήνου σας είχα ενημερώσει και επιμένω, ότι ναι μεν όλη η οικογένεια της βρόμικης Μαργαρίτας είναι πνιγμένη στα σκατά, αλλά αυτός που κάνει πραγματικά τις βρόμικες δουλειές του Γκαγκά, είναι ο Παμπούκης και αυτόν κάποτε θα κυνηγούν οι διωκτικές αρχές μιας επαναστατημένης Ελλάδας!!!!

Comments are closed.