Αναρίθμητα τα παράπονα προς το ΚΤΕΛ Αττικής ..Αλλά οι Κτελατζήδες, όλα τα γράφουν ..εις τα άγραφά τους. Από τα συνηθέστερα, είναι τα τηλέφωνά τους! Γιατί τά έχουν;;; Συνήθως δεν τα σηκώνουν ποτέ κι αν τα σηκώσουν …τότε είναι που σηκώνονται και οι τρίχες της κεφαλής  του τηλεφωνούντος. Διότι πολύ απλά, αν καταδεχτούν να αποκριθούν… ο υπάλληλος συνήθως δεν ξέρει τι να απαντήσει… Τέτοια υπευθυνότητα από τα ΚΤΕΛ… που θησαυρίζουν νεμόμενα το αγαθόν της συγκοινωνίας. Ιδού το τελευταίο που προέκυψε με τα χάλια τους…
Ιδιοκτήτης λεωφορείου και –σωφεράντζα δεν σταμάτησε να παραλάβει υπερήλικα που ήταν μέσα στα χωράφια…διότι, …λέει το κοθόνι δεν ήταν εκεί η επίσημη σταση!
Το χειρότερο: Η διοίκηση του ΚΤΕΛ κάνει το κορόϊδο στην επίσημη καταγγελία που έλαβε!

«Kύριοι του ΚΤΕΛ Αττικής,
Είμαι βαθύτατα οργισμένος με οδηγό  Λεωφορείου σας,  ο οποίος δεν στάθμευσε σε σήμα που του έκανε στο δρόμο επιβάτης…Μάλιστα ο αθλιέστατος, εν θυμώ, εκάνε νόημα στον ατυχή με το δάκτυλό του ότι εκεί δεν ήταν επίσημη στάση… Τουτέστιν ο ανθρωπάκος… θα ανέμενε εκεί … επί δίωρον το άλλο δρομολογιο!
Η αλήθεια είναι όντως στο σημείο εκείνο -μπροστά στου σούπερ Μάρκετ Α.Β. Καπανδριτίου, δεν υπάρχει πινακίδα στάσης του ΚΤΕΛ.
Η αλήθειά είναι ότι στο συγκεκριμένο σημείο άλλοι οδηγοί ανεβοκατεβάζουν πελάτες σας προθύμως κι ευγενώς. Τούτος δε ο τζαναμπέτης είχε διαφορετική άποψη…΄Ηθελε να τηρήσει τον τύπο… Ποιόν όμως;… ΄Οταν γνωρίζετε ότι οι πινακίδες των στάσεων είναι ατάκτως ερρημένες , σκουριασμένες κι ο ατυχής επιβάτης ψάχνει να τις εντοπίσει;
Ξέρετε τις φαιδρότητες αυτές και δεν χρειάζεται να συνεχίσω…
Η άλλη αλήθεια είναι ότι στο σημείον αυτό και πέρα και πάρα πέρα έως τον Κάλαμο είναι χωράφια κι ερημιές. Διατί δεν θέλησε να παραλάβει τον επιβάτη αυτός ο δηγός σας;… Τι ανατροπές σοβαρές θα γινότανε;  Οι περισσότεροι των οδηγών σας μπορεί μεν ενίοτε να γκρινάζουν σε παρόμοια περιστατικά, “υποκύπτουν” όμως  σε μια αδήρητη λογική   πραγματικότητα.. Πως οι ταξιδιώτες μένουν μέσα σε δασικές και αραιοκατωκοιμένες περιοχές…κι έτσι φιλότιμα και λογικά προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους ταξιδεύοντες με το ΚΤΕΛ. Και τους ανεβοκατεβάζουν εκτός επισήμων στάσεων…
Θέλετε και την άλλη καθοριστική αλήθεια;
Ο επιβάτης που εγκαταλήφθηκε από τον πανάθλιο οδηγό σας ήταν υπερίληκας (80 ετών μου είπε) … Σήμερα ο υδράργυρος ήταν στους 39 βαθμούς… Ο γέρων έπασχε από πολλά και δη από υψηλή πίεση… Το κοθόνι ο οδηγός σας ο συγκεκριμένος , δεν προσμέτρησε αυτά τα πιθανά … κι ο μαλάκας ψήφισε υπέρ της τήρησης των τύπων για μη στάση… μέσα στα χωράφια…
Συνεπώς εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν εν δυνάμει εγκληματικό στοιχείο, που τραυματίζει τον κοινοφελή κι αγαθοποιό  ρόλο του ΚΤΕΛ, περί του οποίου εγώ, καθημερινός πελάτης του, μόνον καλά λόγια είχα να πω έως στιγμής, … σε γενικές γραμμές. Σήμερα όμως το πράγμα ξεχείλησε…Και θέλω ΤΩΡΑ, την κεφαλή του βλάκα οδηγού επί πινακίω… Διαφορετικά θα πάρει το μπαλάκι και την διοίκηση  του ΚΤΕΛ,( Απίκος, Κουτσόγιωργας , Παπάς κι άλλες σοφεράντζες κι ευδόκιμοι μέτοχοι,-δερβέναγάδες)  η οποία μάλλον εκ των στοιχείων που έχω … αεροκοπαεί, σταθερά και χρόνια!
Τα θερινά φετεινά δρομολόγια επίσημα άρχισαν να λειτουργούν την 1η Ιουλίου… Χθες 10η Ιουλίου…μεν,  αλλά δεν καταδεχθήκατε να ενημερώσετε την ιστοσελίδα σας…Καλά για πλάκα την έχετε την ιστοσελίδα;… Τόσο σεβέστε τους πελάτες σας;  Κι έπειτα ο χαζός οδηγός σας  ομιλεί για το που είναι η στάση και το που όχι!
Θέλετε και κάτι άλλο για να καταλάβαιτε τα ακαταλαβίστικά σας;…Τα τηλέφωνα που δίδετε στο κοινό… προκαλούν την αγανάκτηση του… είτε δεν σηκώνονται, είτε κατά κανόνα μάλλον γράφεται τους πάντες  στα υποδύματά σας… Ως προς τα έντυπα των δομολογίων σας ..άλλη φαιδρότητα αυτή, …για οργανισμό του υποτιθέμενου όγκου σας…  αυτά μάλλον τα βρίσκει κανείς σε φωτοτυπίες φτωχές ..που βγάζουν διάφοροι για να εξυπηρετήσουν  τους συνοδοιπόρους τους… ή από ένα τελευταίο που έπεσε στα χέρια μου ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ, -ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ -ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ, καλή δουλειά, αλλά εσείς πού είσαστε ;…Καλά τόσα χρόνια δεν έχετε συνειδητοποιήσει τις υποχρεώσεις σας προς αυτούς που επιλέγουν να ταξιδεύουν μαζί σας;Βγάζετε μερικά τρίπτυχα και…καθαρίσατε; Όταν οι πάντες θέλουν να ξέρουν τα προγράμματα σας για να διακινούνται με άνεση;Καλά μύγες κοπανάτε και δεν σας πείρε χαμπάρι κανένας φορέας για τέτοιους άθλιους ερασιτεχνισμούς; Στην Ουγκάντα είμαστε; ΄Η εκλαμβάνετε τον ΄Ελληνα πελάτη σας, που σας εκθρέφει, ως Ιθαγενή;… Από πού πηγάζει τέτοιο θράσος και τσαμπουκάς… (από ορισμένους οδηγούς , που μάλιστα-τινές- βάζουν το ράδιό τους στη διαπασών τις καψούρικες επιλογές τους ..αδιαφορώντας για τους επιβάτες προκλητικά … Ποιός είπε σε τέτοια κοθόνια ότι μπορούν να βασανίζουν με τις βάρβαρες μουσικές επιλογές τους, αυτούς που σας ταϊζουν;
Είστε ακόμη, ατυχώς σε εποχή του αραμπά…
Ο καταγγελόμενος ΟΔΗΓΟΣ  είχε το δρομολογιο των 9.45 από Αθήνα και στις 11.12 διήλθε από την στάση που λέγω πάνω του Α.Β. του Καπανδριτίου, Και το αυτοκίνητό του
έφερε τον περίεργο αριθμό KSKY720… ο ίδιος σαν φάτσα μάλλον για πρώτη φορά εμφανίζονταν – στο δρομολόγιο Αθήνα-Κάλαμος .. ,όπως πρόλαβα να διαπιστώσω!
Δώστε μου εδώ και τώρα το ονοματάκι του μπάσταρδου… Αν όχι τότε θα εγκληθείτε ολάκερη η διοίκηση του ΚΤΕΛ και θα χορέψουμε ομού Καρσιλαμά Πανελληνίως.
Καταλαβαινόμαστε;
Αναμένω εντός δύο ημερών από τώρα, απάντηση.. Μετά θα αρχίσουν τα νταούλια….
Με αγανάκτηση… και διότι λησμόνησα να σας πως ότι έσυρα τον γέροντα που εγκατέλειψε ο οδηγός σας  σε νοσοκομείο…εκτός των άλλων…Ο γέρων δε που εγκαταλήφθηκε τόσον βάναυσα… σας πληροφορώ πως είναι τ. Αρεοπαγίτης( εξ όσων κατάλαβα…) και πάντως ανένδοτος στην δίωξή σας!
Πέτρος Καραγκούνης….

Υ.Γ. Η παρούσα, μετά την εκπνοή του “τελεσιγράφου”.. θα δημοσιοποιηθεί παντού!.. Με όλα τα λοιπά και συμπαρομαρτούντα… Το Πολυδένδρι το ξέρετε; Εδώ κι αν είναι ή πλάκα …σας… Έχετε δρομολόγια, αλλά κανένα δεν εκτελείται… Τι γίνεται σήμερα; Απλά οι κάτοικοι ..άρχισαν να μαθαίνουν οδήγηση, να πάρουν κάρο… για να μετακινούνται… Προ αέναον…Δόξαν υμών των ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ… Καταλαβαινόμαστε; Ού να δείτε!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ TSEPISPRESS : Ψάξαμε το θέμα που καταγγέλλει ο αναγνώστης κ. Π.Καραγκούνης.. κι ανακαλύψαμε πως ο καταγγελόμενος ανεύθυνος οδηγός, γενικώς και ειδικώς είναι μπουμπούκι-κουμάσι. Μένει στον Ωρωπό. Είναι μέτοχος του ΚΤΕΛ και ταυτόχρονα οδηγός λεωφορείου… Δεν έχει καλή φήμη ούτε μεταξύ συναδέλφων του, με τους οποίους συχνά διαπληκτίζεται..  Ευελπιστούμε η διοίκηση του ΚΤΕΛ να δώσει στον ενδιαφερόμενο τα στοιχεία του, και να πάρει θέση, διότι δεν είναι δίκαιο να πάρει το μπαλάκι όλο το ΚΤΕΛ, για ένα κακότροπο μέλος τους!
Αναρτήθηκε από TSEPISPRESS

Comments are closed.