Σύμφωνα με ειδήσεις των Κυπριακών ΜΜΕ, εξαναγκάσθηκε σήμερα σε παραίτηση ο εικονιζόμενος Μάρκος Κυπριανού,  υπουργός εξωτερικών του φιλοεβραϊκού καθεστώτος Χριστόφια, μετά τη γενική κατακραυγή για τις τεράστιες ευθύνες του.
Εν τω μεταξύ, δεκάδες έγγραφα αποκαλύπτονται καθημερινά, από τα οποία αποδεικνύεται, ότι οι ευθύνες πλέον επικεντρώνονται στον ίδιο τον αχυράνθρωπο των διεθνών τραπεζιτών, Χριστόφια. Κάθε μέρα ομάδες διαμαρτυρίας, αξιώνουν ευθέως τη παραίτησή του, ενώ και ο τύπος δεν διστάζει πλέον να τον δείχνει σαν τον βασικό υπεύθυνο της τραγωδίας.
Κατά τη ταπεινή άποψη του Μπαρμπανίκου, η έκρηξη του κατασχεμένου φορτίου πυρίτιδας στη Κύπρο, ήταν απλά η αφορμή για να ξεσπάσει η λαϊκή οργή. Στη Κύπρο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Εκεί που η μεγαλόνησος είχε ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλή εισοδήματα με καλό ρυθμό ανάπτυξης, τα τελευταία χρόνια άρχισε να παρουσιάζει εκτεταμένα σημάδια παρακμής και διαφθοράς. Το δημόσιο χρέος και στη Κύπρο, άρχισε να διογκώνεται και ήδη όλοι άρχισαν να μιλούν για λήψη σκληρών αντιλαϊκών μέτρων και εκεί. Είμαι σίγουρος, ότι αν δεν ήσαν σε αναμονή η Ισπανία και η Ιταλία, όλοι θα μιλούσαν για το Κυπριακό κανόνι που ακολουθεί κατά πόδας το Ελληνικό.
Εύχομαι ολόψυχα στον Κυπριακό λαό, να ξηλώσει άμεσα το διεφθαρμένο καθεστώς Χριστόφια.

Comments are closed.