ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ ΤΗΣ DePuy ΚΑΙ ΤΗΣ Johnson & Johnson???
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΛΕΧ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑΣ, ΤΗ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΟΛΟΜΠΟΣ!!!!
Για να εξηγούμε, όταν δημοσιοποιείται από τα δικαστήρια μιας χώρας, καταδικαστική απόφαση που αφορά τις διεθνείς μίζες και τη διεθνή διαφθορά, κανένα κρατικοδίαιτο ή μη λαμόγιο, δεν δικαιούται να κομπάζει και να μαλακίζεται διεθνώς για αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες και άλλα φαιδρά και ηλίθια.
Σαφώς, ούτε και εγώ ως Μπαρμπανίκος είμαι ιδιοκτήτης ή αποκλειστικός κατασκευαστής “είδησης” για τις πουτανιές των διεθνών αρπακτικών και πιράνχας στο χώρο της υγείας  DePuy και Johnson & Johnson (τέκνο και μαμά αντίστοιχα), όταν έγραφα:
12 Αυγούστου 2010   ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΤΙΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!
14 Απριλίου 2011  Η DePuy International Limited καταδικάστηκε σε πρόστιμο 4,829,000 £, για δωροδοκίες που έκανε (στην Ελλάδα), προκειμένου να κερδίζει Παραγγελίες
14 Απριλίου 2011   ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ «ΖΙΜΕΝΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΑ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ!!!!
29 Μαΐου 2011  Στο Σκότος και στο Έρεβος οι Έρευνες για τις Τρελές Μίζες της DePuy International Limited στους Ορθοπεδικούς
7 Ιουνίου 2011  Τι Δουλειά Έχει ο Γύφτος στο Αττικό Παζάρι??? Μα Φυσικά, να Εγκαινιάσει τις …»Χορηγίες» της DePuy!!! Οι μίζες φοβήθηκαν και κρύφτηκαν στον προαύλιο χώρο!!!
11 Ιουνίου 2011  Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΛΕΡΩΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
και ίσως και άλλα προηγούμενα γιατί έχω αλλάξει τρις φορές ιστολόγιο, αλλά και δεκάδες άρθρα σε άλλες σελίδες και έντυπα και τηλεοπτικά ΜΜΕ, μπορείται να δείτε και να θυμηθείτε το χιλιογραμμένο σκάνδαλο, που …..αποκαλύπτει σήμερα ο γνωστός γκαφατζής ΑΛΕΞ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΛΕΞ, δεν θέλω να ασχολούμαι μαζί σου, αλλά μη νομίζεις ότι δεν απαντώ στις προκλήσεις. Σε συμβουλεύω να σταματήσεις να γλίφεις, έστω ένα μέρος των διεφθαρμένων πρώην και νυν υπουργών του ΜπανανοΕλλαδιστάν, γιατί πέρα από τα ετεροχρονισμένα σου και τα παραποιητικά σου, γελοιοποιείσαι με την ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ δημοσιοκαφρία σου έναντι της διεφθαρμένης εξουσίας.
Αφορμή της ανάρτησης, η από σήμερα 19-7-2011, διανομή της ….”αποκλειστικής αποκάλυψης” του ΑΛΕΞ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  http://greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=13141:-johnson-and-johnson-&catid=38:2010-02-21-14-16-01&Itemid=42  που την άπλωσε και τη ξάπλωσε με ανούσιο και τεράστιο και άσχετο πρόλογο.

Comments are closed.