ΜΗ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!… ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΗ!!!… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΔΥΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΝΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΥΦΕΡΩΝ ΑΛΛ’ ΑΤΥΧΩΝ ΕΥΡΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ …ΚΩΛΟΥΣ (ΤΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ), ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΑΡΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΝΑΣ ΠΕΖΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΡΟΤΕΣ ΕΚΠΟΡΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κος ΑΝΥΠΟΔΥΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ, 17 ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΤΟΥ «ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ». Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ (ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ), ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΚΙ’ ΕΞΩΤΙΚΗΣ  BOTSOVALIA!!!….
ΑΝ ΣΑΣ ΜΥΡΙΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

Comments are closed.