“χωρίς σχόλια —  Η ιστορία θα μιλήσει από μόνη της… και θα τους ξεράσει…”

ΠΡΕΖΑ TV  17-10-2008

Παρασκευή, Οκτώβριος 17, 2008 — ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ …ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ BLOGS ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…

Ο Μπαρμπανίκος έχει και τη δική του προϊστορία με ένα από τα δύο λαμόγια, αυτόν που έφτυνε και μετά έγλυφε τον ….Αβραμόπουλο, τον φίλο και συγγενή του Γ. Κουρή:

3:27 μ.μ. | Αναρτήθηκε από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ |

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ “PRESS-GR”, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΤΟΥ:
1.— ΤΑΧΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ (25-1-2009) ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΙΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ (και σε πολλά άλλα ιστολόγια στο ξεκίνημά μου…
“BLOG‏ για την Υγεία…
Από το http://avragioz.blogspot.com/ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ BLOG, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: http://avragioz.blogspot.com/ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΜΠΛΟΓΚΑΡΙΣΜΑ.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια…
Αναρτήθηκε από [email protected] στις 1/25/2009 12:11:00 μμ 1 σχόλια
=============================
και 2.— ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΤΥΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ:

Ανάρτηση Σχολίου Για: PRESS-GR.blogspot.com
“BLOG‏ για την Υγεία…”
1 Σχόλιο — Ο/Η Ανώνυμος είπε…
“ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΕΥΓΕ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΘΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ…. — 25 Ιαν 2009 3:15:00 μμ”.
και απαντώ από το “AVRAGIOZ.BLOGSPOT.COM”: ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ??? — ΣΑΣ ΦΤΥΝΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ !!! — ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ !!!
Τους έφτυσα και ιδιαιτέρως και δεν τόλμησαν να πουν …κιχ οι καψαμπέληδες. Για τον άλλον – τον Παπαγιάννη, εκτός τις κατά καιρούς καταγγελίες εναντίον του, για εκβιασμούς και απειλές …μετέωρες, είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο σίριαλ του κατάμαυρου χρήματος των Αναστασιάδη – Τριανταφυλλόπουλου, των πατέρων της δημοσιοκαφρίας.

Η τεράστια ειδοποιός διαφορά ενός blogger, από έναν εισβολέα της  blogόσφαιρας δημοσιοκάφρο είναι:
Ο blogger όταν έχει ένα στοιχείο, το εκτιμά για τη γνησιότητά του και το αναρτά, χωρίς να το διαπραγματευθεί με κανέναν.
Ο δημοσιοκάφρος εισβολέας του διαδικτύου, ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ξανά και ξανά φοβερές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ντοκουμέντα που καίνε κάποιον, και στο τέλος κατά 80% αυτές οι περίεργες προαναγγελίες, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΔΩΣ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ και δεν δίνουν οι εμπνευστές τους εξήγηση καμία στα κορόϊδα που τους διαβάζουν!!!!!
Αυτή, καθεαυτή η διένεξη της παράγκας του Παπαγιάννη, με τη παράγκα των δημοσιοκάφρων του MEGA με αφήνει παγερά αδιάφορο. Είναι ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αντίπαλων συμμοριών της δημοσιοκαφρίας.

Comments are closed.