Κακά τα ψέματα. Μάκης Ψωμιάδης και Αχιλλέας Μπέος, τις είχαν τις παράγκες τους και τα μαγικά ραβδιά τους. Ότι έριχναν, εξάρες έφερναν κι έβγαλαν στο ποδοσφαιρικό μπαρμπούτι, παράδες με μακριά ουρά. Έπαιζαν εδώ, αλλά είχαν γίνει και αξιοσέβαστοι διεθνείς παίχτες του μπαρμπούτικου ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου.
Ένα πράγμα δεν κατάλαβαν ποτέ στις διεθνείς ρουλέτες, στις οποίες έμπαζαν κάποιοι τις ελληνικές σημαδεμένες τραπουλο-ομάδες. Δεν κατάλαβαν, ότι τα εκατομμύρια που με ευκολία μάζευαν, ΚΑΠΟΙΑ κορόϊδα που έπαιζαν χοντρά λεφτά, τα έχαναν. Και δεν καταλάβαιναν Αχιλλέας και Μάκης (και πολλοί άλλοι για να μην τους αδικούμε), ότι διεθνώς οι αποκαλύψεις, γύριζαν κι’ αυτές σαν τη …ρουλέτα. Χαμός στην Ιταλία, χαμός στην Ισπανία, χαμός στην Γκραντ Μπριτάνια, χαμός στη Λατινική Αμερική και παντού, παράγοντες συλλαμβάνονταν και ομαδάρες πήγαιναν για βρούβες!!!! Επομένως ήταν θέμα χρόνου να έρθει η σειρά τους, αργά ή γρήγορα να ξεβρακωθούν κι’ ας σκόρπαγαν το χρήμα παντού ….απλόχερα. Από κουβαρντοσύνη για τα …τυχερά τους!!!! Μη νομίζεται πως εδώ στο Ελλαδιστάν του Κέρβερου Ρακιντζή, θα τολμούσε ο καθείς να λαδωθεί, έστω και από παρακούμβηση ή να κεραστεί από περιέργεια…. Α, ΠΑ-ΠΑ, ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ, Αααα ΠΑ-ΠΑ…. ΠΑ-ΠΑ, ΠΑΠΑΝΔΡΕ….
Εκεί που κάποιοι έτρωγαν αμέριμνα τους καρπούς των στοιχημάτων τους, οι χαμένοι διεθνής λεφτάδες που ήξεραν μέχρι τώρα μόνο να χάνουν, οι οποίοι συμπτωματικά ανήκουν όλοι στη διεθνή παράγκα της UEFA, τους έπιασε μια περίεργη περιέργεια και άρχισαν να μαζεύουν αναμνηστικά και ενθύμια των αιτίων και αιτιατών, των χαμένων κουμπαράδων τους. Αφού μάζεψαν 7 κασόνες ντοκουμέντα, άρχισαν να ζητούν επίμονα τα χαμένα δικαιώματά τους, μεταφρασμένα σε χρήμα και στην αγγλική και στη γαλλική διάλεκτο!!!! Πέρασαν χρόνοι τρεις (3) και το κάθε αρχίδι που νόμιζε ότι κουμαντάρει την ΕΠΟ ή την γκρέκο-σούπερ-λίγκα, και περεπιμπτώντως ήταν συγχρόνως φίλος του Μπέου, του Ψωμιάδη και κρυφίως του Κόκκαλη κι’ εκ των υστέρων του Μαρινάκη, είχε τη βεβαιότητα ότι κουμαντάριζε και το σύμπαν, επί του οποίου φύτρωναν μόνο κορόϊδα!!!!
Αφού έληξε ο χρόνος κατάποσης των δουλεμάτων και αφού είχαν έλθει κι’ είχαν φύγει άπρακτοι ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ εκπρόσωποι της UEFA, χωρίς να εισπράξουν τα ….χαμένα ποσοστά τους και τα διαφυγόντα κέρδη εκ λαχείων, μας τίμησε χθες αυτοπροσώπως ο Ευρωπαίος Πελέ, κατά κόσμον ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ, ο οποίος ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, συναντήθηκε με τον αθλιότατο πρωθυπουργό της υπό κατάληψη χώρας μας, τον αμετανόητα φανατικό ΓΚΑΓΚΑ και Τζέφρι!!!!! Τι να κάνει ο Μισέλ???? Έμαθε ότι μαζεύτηκε αρκετό ρευστό από τα δάνεια και ήρθε να μας δείξει τρόπους σωστής τοποθέτησης και αξιοποίησης. Ήρθε το χθεσινό μαύρο απόγευμα!!!! Πρώτη φορά είδα Ιουλιάτικο και ξάστερο απόγευμα να σκοτεινιάζει τόσο νωρίς.
Τόσα χρόνια ποδοσφαιρορεμούλας και φοβερών αποκαλύψεων στημένων παιχνιδιών και τίποτα δεν κουνιόταν. Ξαφνικά, ο Μισέλ έρχεται, τα λέει, δίνει δυο βαλίτσες προστατευμένες από διπλωματική ασυλία και του τις γεμίζουν με “άγνωστο” περιεχόμενο και πριν φύγει με ένα τεράστιο χαμόγελο, ακουμπά στο τραπέζι του Γκαγκά και Τζέφρι, ένα περίστροφο γεμάτο και ένα μπιλιετάκι που έγραφε: “ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ν’ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ – ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΑΝ, ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ Ν’ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ — ΜΙΣΕΛ”. Αυτό ήταν και Ώωωωω του θαύματος!!!! Για πότε βρέθηκαν και επέστρεψαν απ’ τις διακοπές τους όλα τα λαμόγια ΕΠΟ και ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ, ….συνεδρίασαν, ….αποφάσισαν και ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ στις 4.50΄ σήμερα τα άγρια ξημερώματα την απόφασή τους, όχι δεν έχει ματαγίνει, αλλά και δεν υπάρχει ευρωπαϊκή γλώσσα για να περιγραφεί.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:
Υποβιβάζονται Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου (σώζονται Λάρισα και Πανσερραϊκός) – πέφτουν και από 300.000 € πρόστιμο στις υποβιβαζόμενες ομάδες και από 90.000 € στους Μπέο και Ψωμιάδη και έπεται συνέχεια!!!!! Επαναλαμβάνω στις 4.50′ τα ξημερώματα. Μια υποψία. Το ότι ο ΠΛΑΤΙΝΙ, περίμενε υπομονετικά στην αίθουσα επισήμων του αεροδρομίου, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση, διαφορετικά θα επέστρεφε στη παράγκα του Μαξίμου, για να πλακώσει στο ξύλο τον Γκαγκά, δεν κατέστη δυνατόν να επαληθευθεί!!!!

Με τέτοια περιγραφή, που με νοσταλγία θυμίζει Γιάννη Διακογιάννη, πως να μην αγαπήσεις το βρόμικο ποδόσφαιρο….

Comments are closed.