ΟΙ ΑΣΥΓΧΩΝΕΥΤΟΙ ΠΑΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ

30 Ιουλίου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

HYPERCOMODO

Μπορεί οι βαρελάτοι αντιπρόεδροι της συμφοράς μας, να ξεκίνησαν πορεία για τις συγχωνεύσεις του μικροΟργανισμού τους, όμως βαλτώθηκαν αμφότεροι, καθότι και διότι, παραμένει σε εκκρεμότητα η ταυτοποίηση του αδέσποτου πάτου, ασυγχώνευτου με τα μέχρι τώρα γνωστά οργανικά βαρέλια. Η δε μεγάλη του σφραγίς είχε φθαρεί ανεπανόρθωτα και κανείς ειδικός ή ξένος, δεν μπορούσε να πιστοποιήσει τυχόν ευγενική εβραϊκή καταγωγή, πιστοποιημένου με CE καταγωγείου. Αυτό εγγυμονεί κινδύνους κατασκευής παράπλευρων συγχωνεύσεων, με απόκρυφο αποτέλεσμα να πάει ο ιδρώτας τους περίπατο και να πολλαπλασιαστούν οι συγχωνευμένοι μικροΟργανισμοί. Ένα δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε στα χοντρά βλήματα, είναι οι του εκάστου πολλαπλές διαρροές. Φελοί δε όντες και ουτιδανοί, αρνούνται πεισματικώς να φελωθούν στις αμέτρητες τρύπες τους, για λόγους αρχής και εσωκομματικής δεοντολογίας!!!! Αμφότεροι επικαλέσθησαν τη προστασία του κοινωνικού συνόλου, από τις πολύ πιθανές εκτοξεύσεις των φελών, από τη δύναμη των φυσικών αερίων τους.

Οι συγχωνεύσεις όμως γίνονται πιεστικές για όλους όσους θέλουν να φάνε τα πάντα τσαμπέ. Επειδή δε τα δάνεια υπερεπαρκούσαν να ξοφλήσουν 2,5 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος, αλλά αυτό γαϊδουρώθηκε για να πεισμώσει, κι’ όχι έμεινε ανεξόφλητο και διαμαρτυρημένο, αλλά …τετραπλασιάστηκε σαν τους άρτους του θαύματος, ή λες και επρόκειτο περί ανεξήγητου Χαρδαβελικού φαινομένου, τόσο, που στη τελευταία συνεδρίαση του μικρού και μεγάλου υπουργικού συμβουλίου, έγινε του διαστήματος, με την εμφάνιση και 59 UFO στη γκαράφλα του Γκαγκά.

Ευτυχώςτους, την ύστατη ώρα και στιγμή, η ξυλαγγούρω Διαμαντοπούλου και αι συν αυτήν σκύλαι, προσκόμισαν χρυσόβουλο του Σουλτάνου Μουράτ του 69 ου, με το οποίο βεβαιωνόταν ότι ο ασύμμετρος πάτος, ήταν του οθωμανικού δικαίου, προσφορά του Μουράτ στον Μπέη της Μάνης. Τότες όλοι κατάλαβαν και συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να επικύψουν με κατάνυξη και να ταπωθούν με τον προσήκοντα σεβασμό, εις δόξαν του λαού του Ισραήλ. Αφού δε ταπώθηκαν άπαντες, έκαστος και εκάστη φοράς τρεις, πλην του Παγκάλου, που ταπώθηκε έξη φοράς για τον συγκρατημόν των αερίων του, παραδόθηκε ο ασύμμετρος πάτος στην Διαμαντοπούλου και την εβραϊκή χορωδία της, προκειμένου να τον συμπεριλάβει και αυτόν, στο ενΧΟΙΡΙΔΙΟΝ ιστορίας της έκτης δημοτικού!!!! Ο πάγκαλος δε παραφρόνησε στον εθισμό και ούρλιαζε επί 4 ώρες και 13 λεπτά, ότι ήθελε κιάλλο τάπωμα λόγω ….θρησκευτικής του συνείδησης!!!!

Η ευτυχής κατάληξη έφερε και τα αναμενόμενα χαμόγελα στα στρατόπεδα των αντιπροέδρων, οίτινες, λόγω περατώσεως της συνεδρίασης του ξεπατώματος, καθόρισαν νέο ραντεβού συγχωνεύσεων των φαγωμένων μικροΟργανισμών, για αρχές Σεπτεμβρίου, διότι τώρα με τις ζέστες, τα φυσικά τους αέρια δυσοσμούν ακατάσχετα και οι 512 γραμματείς τους λυποθυμιάζουν κι’ αδυνατούν να βαστάξουν τα πρακτικά με τις μαλακίες τους.

Comments are closed.