Αφού χθες και σήμερα πλημμύρισε το σύμπαν με τσαμπουκαλίδικες ανακοινώσεις και γροθιές στον αέρα για όποιον τόλμησε να τα βάλει μαζί του, ενώ ο/η ενδιαφερόμενος είχε κινήσει τα νόμιμα δια μέσου της Τράπεζας της Ελλάδος, από το μεσημέρι η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ” προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Και ως φαίνεται, αυτός ή αυτή που ψάχνει τα λεφτά του και τα ζητάει πίσω, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και έχει τσαντιστεί ως εδώ και μη παρέκει!!!!
Κατ’ αρχήν “ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ”, προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά από τα κωλομέρια του μπεμπέ-Τραπεζίτη, ενθυμούμενοι την νομική προσωπικότητα της PROTON BANK, για να αποστασιοποιήσουν τη φυσική προσωπικότητα του ….φαινομενικού “τραπεζίτη”, γιατί έτσι και καεί το χαρτί “Λαυρεντιάδης”, δεν θα απομείνει λίθος επί λίθου από τη τράπεζα και όλες τις συνδεδεμένες με αυτήν επιχειρήσεις. Ισχυρίζεται λοιπόν η PROTON BANK, ότι ο Λαυρεντιάδης ….απουσιάζει στη Λόντρα και ουδεμίαν σχέση έχει, αν το οποιοδήποτε ταμείον είναι μείον.
Κατά δεύτερον, αφού συνειδητοποίησαν αυτούθε, ότι τους ήρθε ο ουρανός σφοντύλι και ότι δύσκολα θα ξεμπλέξουν, διότι στη “Τράπεζα Ελλάδος” κοιμούνται συμφέροντα μεγαλύτερα και κάργα ανταγωνιστικά του Λαυρεντιάδη, γυρίζουν τη νομική προσωπικότητα της τράπεζας απ’ την ανάποδη, γιατ’ είναι ντούμπλεφάς, ανακάλυψαν τη μαλακία, και λένε ότι τάχετες, τίποτες δεν έχει υπεξαιρεθεί από τη τράπεζα (και συνεχίζουν την ακραιφνή μαλακία) ότι αν κάποιο μέλος της διοίκησης έφαγε τα αποκούμπια τα πολλά κάποιου που του περίσσευαν, η PROTON BANK δεν φέρει καμιά, μα καμιά ευθύνη!!! παραγνωρίζοντας οι κόθωνες, ότι ακόμα και ο Λαυρεντιάδης έφτιαχνε πάρτι με τέϊα, για να πείσει με τη γριόφιλη βαρβατίλα του, τις γριές με τα χρυσά περιδέραια, να του εμπιστευτούν τα μετρητά, τα κινητά και τα ακίνητά τους.
Είναι δε τόσος ο πανικός και η αλλοφροσύνη στα εντόσθια της PROTON BANK, που το μισό κείμενο της τελευταίας ανακοίνωσής της, έχει φράση παρά φράση, κι’ από μια δήλωση υποταγής και νομιμοφροσύνης έναντι των ελεγκτικών μηχανισμών της αλλοδαπής, με την ονομασία “Τράπεζα της Ελλάδος”. Έτσι, μην εκπλαγούμε αν από βίτσιο, προσκληθούν όλοι οι αγανακτισμένοι στη πλατεία Συντάγματος, για να κουλουτουμπιστεί εκατοντάκις ο Λαυρεντιάδης ενώπιόν τους, ως δείγμα νομιμότητας των τραπεζικών λειτουργιών της PROTON BANK. Δύσκολα τα πράγματα για κάποιον που έχτιζε καθημερινά το προφίλ του μεγαλοτραπεζίτη και ξαφνικά ντελαλίζει παντούθε, ότι ….δεν έχει καμία σχέση με τη τράπεζά του!!!!
Κράτα και κανένα μυστικό Λαυρεντιάδη…. Ή δεν το ήξερε και του το είπαν ξαφνικά, ότι η τράπεζα ήτανε αλλωνώνε????

Comments are closed.