Τragedy (κάτι σαν μοιρολόϊ):

Όλος ο καλός υπόκοσμος ήταν εκεί!!!!! Εβραίοι εθνοσύμβουλοι!!!!! Τραπεζίτες!!!!! 101 βιομηχανικά σκυλιά της αλητείας!!!!! Διαρρήκτες και ληστές λαϊκών πορτοφολιών!!!!! Πετρελαιάδες!!!!!! Επιδοτούμενα λάπτοπ και ερκοντίσια!!!!! Πουλημένοι πρόεδροι ντεμόκρασι!!!!! Φερετζέδες πρόεδροι βουλής με πρόσφατες παρθενορραφές!!!!! Πρέσβειρες καλής θέλησης για το δικό σου ξεβράκωμα!!!!! Νταλάρες!!!!!……Ελάϊζες!!!… Σαραγκούσες!!!… Πάγκαλαααα και Παπαγκαλάκιααααα….. Υποψήφιοι δημαρχαίοι και δημαρχαίσες σύζυγοι και τέκνα εξουσίας για τον λαιμό σου…… Μαλάκα…..

Κι ούτε ένα τσιγάρο!!!!!

…….Και γλάστρες περί οπής και οπίου!!!!! Όλες οι Αβερώφειες τσούλες του εκεί…. Τσίτσιδες, για να τις δεις στο εσπρέσο και να σου πέσουν τα σάλια…. Με φούντα κρητικιά από το Άμστερνταμ και χυμό απόσταγμα από χασίσι…… Και δέκα σπόρους, να βάλεις γλάστρες στο μπαλκόνι σου….. Να δεις ξεχασμένο βρακί στο κατάστρωμα και να ξεχνάς τι ψηφίζεις…. Μαλάκα…..

Κι ούτε ένα τσιγάρο!!!!!

……. Και ξένοι απρόσωποι, γεμάτοι χαμόγελο για όσα τους πληρώνεις χωρίς τη θέλησή σου!!!!! Στρωμένα τραπέζια για τον Στρος και τη ληστοσυμμορία του!!!!! Όλο το ΔΝΤ με κάθε λογής ξένους οίκους ανοχής!!!!! Και Σοσιαληστρική Διεθνής ευγνωμονούσα για τα πληρωμένα της έξοδα λειτουργίας της τελευταίας 6ετίας!!!!!! Κι όλα αυτά από σένα, Ελληναρά και δυνατέ μου ξεφτίλα!!!!! Μαλάκα……

Κι ούτε ένα τσιγάρο!!!!!

……Κι η Ευρώπη????…ΧΑ!!!!!…. Τα μισά τραπέζια δικά της….. Χάβρα Ιουδαίων σε παγκόσμια απαρτία!!!!….. Όλα τα αντέχεις……. Μαλάκα……

……Ευτυχώς… Ένας μπόμπολας ξεπρόβαλε απ’ το μασονικό σκοτάδι….. Με 3 τελίτσες τρίγωνο αντί υπογραφής. Σου βάζει μια πλαστικιά καρέκλα στην αυλόπορτα της αυλής που δεν έχεις, σε αναπαύει, σου βάζει το χέρι στο παντελόνι και σε σημειώνει τελίτσα στη google!!!!! ….Μαλάκα!!!!!…..

Κι ούτε ένα τσιγάρο!!!!!

…..ΧαΪδέψου και απόλαυσε τη μπομπολίστικη επανάστασή σου!!!!…. ΜΑΛΑΚΑ!!!!….

Ο βασιλιάς ΤΣΙΓΑΡΟΣ απόθανε μέσα σε καφενείο…….

Ζήτωσεν ο βασιλιάς ΧΑΣΙΣΙ στο μπαλκόνι σου, για λησμονιά της λόρδας που σε δέρνει!!!!!

3 του Σεπτέμβρη, σαν ξερνάς!!!!!…..

Απάντηση