Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑ!!! ΜΑΝΟΛΑΜμμ Περίεργα ΑΛΑΛΟΥΜ σε ανακοινώσεις της PROTON BANK, με ώθησαν να ρίξω μια ματιά στα οικονομικά της στοιχεία. Τόσο οι επίσημες ανακοινώσεις, όσο και τα οικονομικά της στοιχεία, δείχνουν ότι “Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ” που μάλλον δεν είναι δικιά του, αρρωσταίνει ταχαίως και αυτός κουνιέται περίεργα.

Τον Φεβρουάριο 2011, είχαν μιλήσει για έκδοση “Ομολογιακού Δανείου” (δηλαδή έψαχναν για ρευστό που τους λείπει, με δανεικά), ποσού 60.000.000 € τουλάχιστον.

Στις 30 Μαρτίου 2011, (βλέπε εικόνα ανακοίνωσης) ανακοινώνουν “πρόθεση” για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλλαίου (ΑΜΚ) με μετρητά 50.000.000 € και με προτίμηση υπέρ των παλαιών μετόχων. Η ανακοίνωση αυτή είναι που με έστειλε στις οικονομικές καταστάσεις της PROTON BANK, γιατί χθές διάβασα φρέσκια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία θα αυξήσουν το μετοχικό της κεφάλαιο, κατά ….100.000.000 €, ανακατώνοντας ασυνάρτητα μετοχικό κεφάλαιο, με αγνώστου λήξεως κεφαλαιοποιήσιμου Ομολογιακού Δανείου (μετατρέψιμου σε μετοχές).

Αυτό που είναι ΕΝΤΟΝΑ αξιοσημείωτο και το περνούν στα ψιλά γράμματα, είναι η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ…!!!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, κανένας δεν δικαιούται να μιλά, για βελτίωση της κεφακαιακής επάρκειας, αλλά πολύ απλά, για υποχρεωτική κάλυψη του υπέρογκου ελλείμματος!!!!

>>>> ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ

Comments are closed.