ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!

O Εβραίος Simon Wiesenthal, έγινε ευρύτερα γνωστός, για την οργάνωση “Εβραϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης” που ο ίδιος κατασκεύασε μετά το 1947 για να επιβάλει τη αυτοδικία του, εναντίον Γερμανών στρατιωτικών του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.
Με την οργάνωσή του ο Simon Wiesenthal, όπως ισχυριζόταν, συγκέντρωνε πληροφορίες κατά εγκληματιών πολέμου, προκειμένου να προσαχθούν σε δίκες και συγχρόνως ο ίδιος συνέθετε με αυτές τις περιπτώσεις, κατά ένα μεγάλο μέρος, τη δική του ιστορία, για το ….”ιδιωτικό” του “ολοκαύτωμα”.

Είναι η κλασσική συνταγή της προπαγάνδας, με τη κατασκευή πολλών αφηγήσεων, ώστε να γίνει η συρραφή του “ολοκαυτώματος” συνολικά.

Παραθέτουμε μόνο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του απατεώνα Σάϊμον….. Η διασημότητα του Simon Wiesenthal ξεκίνησε (το 1947 που ξεκίνησε και τη δράση του) με το παραπάνω δεξιά σκίτσο του, για δήθεν Εβραίους κρατουμένους, για τους οποίους ισχυρίστηκε ότι υπήρξε μάρτυρας, όταν πυροβολήθηκαν από τους Γερμανούς!!!!!
Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο Simon Wiesenthal το είχε εντοπίσει και το είχε πάρει, από εικονογράφηση Γερμανών κατασκόπων του περιοδικού LIFE της 11 του Ιουνίου 1945, που εκτελούνται από εκτελεστικό απόσπασμα!!!!!!
Πολλά περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ανάρτηση “Τhe head Nazi-hunter Simon Wiesenthal`s trail of lies”.
Επίσης θα κερδίσουμε από ενημέρωση, αν πάμε στο http://en.wikipedia.org/wiki/Simon_Wiesenthal όπου ο βλαμμένος Εβραίος αφενός αυτοδιαψεύδεται από …..3 αυτοβιογραφίες του και αφετέρου διαψεύδεται με δριμύτητα από συμπατριώτες του Εβραίους, όπως συνέβη στη περίπτωση σύλληψης του Άϊχμαν, και στην υπόθεση του Αυστριακού Καγκελάριου Κράϊσκυ, εβραϊκής καταγωγής!!!!!!
Αυτά τα κατασκευασμένα “ολοκαυτώματα” πάνε να επιβάλουν παγκοσμίως οι σύγχρονοι Σιωνιστές-Ναζιστές.

7 Comments

 • Ο/Η Παύλος λέει:

  Ευχαριστώ Μπαρμπανίκο και για να σε ευχαριστήσω πιο πολύ θα σου κάνω τις επόμενες ημέρες μια αποκάλυψη που δεν την φαντάζεσαι για την αστυνομία και τον στρατό στην Ελλάδα…
  Ότι έκαναν στην Γερμανία την δεκαετία του 1920,30 πούστικα το κάνουν και εδώ…
  Δεν χρειάζεται να δημοσιεύσεις αυτό το σχόλιο στην χαρίζω από καρδιάς την αποκάλυψη γιατι στις φλέβες μου κυλά αρβανίτικο αίμα…Και ως γνωστόν οι Αρβανίτες έχουν μπέσα..

 • Ο/Η Παύλος λέει:

  Μην με θεωρήσετε ¨νεοναζί¨και τέτοιες μαλακίες που έχουν φτιάξει οι ιουδαίοι για να ρίχνουν στάχτη στα μάτια και να εγείρουν την διχόνια το μίσος και τον ¨αντισημιτισμό¨.
  Τα γεγονότα και την Ιστορία ψάχνω χωρίς φόβο και πάθος…

 • Ο/Η Παύλος λέει:

  Για να γνωρίσουν ορισμένοι ότι η Πολωνία για την οποία ξεκίνησε ο Β.ΠΠ,δεν ήταν και τόσο αθώα όσο την κατέδειξε η επίσημη ιστορία.
  Με τις πλάτες του τσώρτσιλ του ήντεν και της Γαλλίας οι Πολωνοί είπαν όχι στις διπλωματικές λύσεις με την Γερμανία…
  Να ρωτήσω τότε εγώ ο αφελής…
  Εφόσον αιτία Β.ΠΠ ήταν όπως λένε η Πολωνία λογικά με το τέλος του πολέμου έπρεπε η όχι αυτή η χώρα με τα κλεμμένα γερμανικά εδάφη να γίνει η πιο ανεξάρτητη από όλες τις άλλες?Γιατί την παρέδωσαν στον Στάλιν?
  Γιατί να δικαστούν μόνο οι Γερμανοί για τον διαμελισμό της?
  Γιατί οι Εβραιομπολσεβίκοι βγήκαν λάδι?
  Αυτοί δεν κατείχαν την μισή Πολωνία μετά το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ?
  Για να μην αρχίσω για την Ελλάδα και το ψέμμα και το φούμο που μας έχουν ταίσει…..

Απάντηση