ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ

9 Αυγούστου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: 
Από εντώ στο Ελλαδιστάν της μάσας, ξέρουμε για τα ανύπαρκτα “ερευνητικά προγράμματα” τα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ με ή χωρίς Ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά έρευνες σπάνια βλέπουμε, αρκεί όμως που λαδώνονται τα γρανάζια της κάθε “μηχανής” και τα στόματα είναι απασχολημένα με τη μάσα και δεν ευκαιρούν να μιλήσουν για τα τόσα σημαντικάα που γίνονται γύρωθεν τους και παντού. Στις ιατρικές σχολές γίνεται το έλα να δεις, αλλά το πιο διάσημο ….χάπενινγκ, είναι το παγκοσμίως γνωστό φέστιβαλ με τους Έλληνες σεισμολόγους. Κορυφή της “σεισμολογικής έρευνας” η στατιστική οικογένεια Παπαζάχος. Έπρεπε να φύγει ο πατήρ στη σύνταξη, αλλά το έφερνε βαρέως να μας αφήσει χωρίς ερευνητικό απόγονο Α’ βαθμού συγγένειας (κάτι σαν ISO και CE στα Ελληνικά Πανεπιστήμια), για να αξιοποιεί τα κονδύλια έρευνας, με τη θεωρία των σεισμολογικών τερμήνων. Κάθε φορά που τα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά χρηματοκιβώτια περνάν τα δύσκολα, ή κάποιοι “καινούργοι” ανταγωνιστές βγαίνουν στη πιάτσα με πλάτες ερευνολογούντες, τα κουβέρνα ψάχνονται για περικοπές, γιατί στο κάτω-κάτω έχουν και Πάγκαλα στόματα να βουλώσουν. Τότε ποιος είδε Παπαζάχο και δεν φοβήθηκε επικείμενη ….τερμηνοστατιστική καταστροφή του σύμπαντος. Σύσσωμη η οικογένεια. Βγαίνουν και οι υπόλοιποι στα κανάλια κονταρομαχούντες, έκαστος κατά πάντων των άχρηστων υπολοίπων και δεν ξεκολλάει κανένας από τις τιβές, αν δεν εξασφαλίσει συνέχιση της χρηματοδότησης του …ατομικού του ισόβιου και άνευ αποτελέσματος “προγράμματος”. Μόνο με τον φυσικό θάνατο του ερευνητή τελειώνει το επιδοτούμενο, εκτός αν πρόλαβε και όρισε διάδοχο….
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΕΒΝΤΑΣ: 

Όποιος νομίζει ή πιστεύει ότι το φαινόμενο είναι αποκλειστικά Ελληνικό πλανάται ως ο ανάδρομος ερμής!!!! Στην Αμερικανία των Εβραίων ερευνητών, γίνεται της μπιρμπίλως και της νάϋλον οικολογίας. Για να κατανοήσετε για τι χρηματικά “ερευνητικά μεγέθη” μιλάμε, ένα θα σας πω:
Για να στείλει τη Juno (Ήρα) η ΝΑΣΑ στον νεφελώδη Δία, σε ένα ταξιδάκι “ερευνητικής” αναψυχής 3,38 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων, απαιτείται κατανάλωση 1,65 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή 0,5 (μισό) δαλάριο το χιλιόμετρο, σαν να πηγαίνει δηλαδή με ΤΑΞΙ, προ της απελευθέρωσης του επαγγέλματος!!!! Πολλά τα λεφτά Ομπάμαααα!!!!…
Έλα μου που από τις κλεψιές των Εβραίων ληστών της Γουόλ Στριτ, η Αμερικάνικη οικονομία πάει κατά διαβολικών τσεπών (των ίδιων που κλέβουν κι’ εμάς με τηλεδιάσκεψη αυτών μετά του Γκαγκά αδελφού τους). Έτσι, για να επέλθει συμφωνία των δύο Αμερικάνικων κυβερνητικών κομμάτων (Ρεμπουμπλικάνων και Δημοκρατικών), για διεύρυνση του ορίου του δημόσιου Αμερικάνικου χρέους, ο Ομπάμα συμφώνησε να περικόψει δαπάνες και αυτό σημαίνει δραστική μείωση δαπανών για τη διαστημική έρευνα!!! Γιατί άλλες δαπάνες, είτε σημαίνουν χαμένες ψήφοι, είτε σημαίνουν χαμένες μίζες των πολιτικών (εξοπλισμοί και τα ρέστα)!!!!

Μόλις έμαθε τα περικοπτικά καθέκαστα των δαπανών τους, η “ερευνητική” ομάς που έχει βάλει σκοπό της ζωής τους να εποικίσει τη κόλαση του πλανήτη Άρη, προσκάλεσε το Reuters και εκμεταλλευόμενη η ομάς την ιδιότητά τους μέσα στη ΝΑΣΑ, χρησιμοποίησε τα λογότυπά της και δύο ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΗΡΙΑ !!!, για να μιλήσει, για …σταγόνες νερού στον κατά 99,9% αμμοπέτρινο αφιλόξενο πλανήτη.
Η πουστιά της κλάψας από φόβο διακοπής του δολαροφάγου προγράμματος άνευ ουσίας, βρίσκεται στο ότι, η ΝΑΣΑ επίσημα από το 2005 έχει ανακοινώσει τα συμπεράσματά της για τη πιθανότητα ύπαρξης λίγου αλμυρού νερού στον Άρη και είχε δημοσιεύσει τα πειραγμένα βίντεο και τις πειραγμένες φωτογραφίες, που όλες είναι τραβηγμένες γύρω από το Αρειανό ηφαίστειο Όλυμπος, από το οποίο ηφαίστειο προέρχονται και τα αυλάκια που αποδίδουν σε ελάχιστες ποσότητες νερού, γιατί αν πουν ότι πιθανόν να είναι κάτι άλλο, η χρηματοδότηση πάει περίπατο.
Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι φωτογραφίες είναι τόσο υψηλής ανάλυσης, που η ευκρίνεια αντιστοιχεί σε λήψη από απόσταση 10-50 μέτρων.
Είδα λοιπόν στο προπαγανδιστικό βίντεο, μια φαγάνα δολαρίων ανάμεσα σε δύο εμφιαλωμένα νερά ….καραντάνη, χωρίς ….ποτήρια, μόνο και μόνο για να μου εμπεδώσουν την ύπαρξη τρεχάμενου νερού και αφού θυμήθηκα ότι κάπου τα έχω ξανακούσει και αφού διασταύρωσα τα από το 2005 !!!!!! ανακοινωθέντα  της ΝΑΣΑ, έγραψα τούτα τα αιρετικά μου!!!! Οι μάσες και οι μίζες είναι η αιτία των νέων ειδήσεων που είναι ….αρχαίες!!!!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η αλμυρότης του αρειανού ύδατος, προφανώς οφείλεται στο κόστος της απόστασης. Βάλε μισό δολάριο το χιλιόμετρο στην απόσταση ΗΠΑ-ΑΡΗΣ και θα δεις πόση αλμύρα βγάζει στο λίτρο!!!!….  ΣΧΕΤΙΚΟ: Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Βρέθηκε εμφιαλωμένο νερό στον ΑΡΗ….

Comments are closed.