Η σκουλικότρυπα του δυτικού Νείλου στο ….Μενίδι!!!!…

10 Αυγούστου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Πριν από χρόνια και ένδοξους καιρούς, μεταξύ των άλλων, για τις ανάγκες ανάλυσης των αιμάτων αθλητών των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ξοδεύτηκαν εκατομμύρια για να κτιστεί το …εργοστάσιο ανάλυσης και πλασματοποίησης αιμάτων στο Μενίδι, με τη παραμύθα, ότι θα μας εξοικονομίσει πολλά περισσότερα εκατομμύρια, από αυτά που ξοδεύουμε σαν φορολογούμενοι, στέλνοντας τα αίματά μας για το οτιδήποτε, στα διεθνούς φήμης αντίστοιχα εργοστάσια του εξωτερικού. Άσε που έτσι και τα ξεχνούσε η πάσα αρμοδιότητα, τα αίματα μαράζωναν και χαλούσαν στις ααναμονές και τις; λοιπές αδιαφορίες.
Ο πάντα ανύσηχος “Τ.Ν.”, ο οποίος σημειωτέον ούτε μπάνιο θαλασσινό δεν μ’ αφήνει να κάνω, το είδε το κακό το όνειρο, πολύ πριν αρχίσουν οι χθεσινοί ψεκασμοί “on kamera” και έλεγέ μου:

“Τ.Ν.”: “Yπάρχει στο Μενίδι, ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ εργαστήριο-εργοστάσιο καθαρισμού πλάσματος αίματος. Είναι ένας κλειστός χώρος, από την ημέρα που έκαναν εγκαίνια (με υπουργό υγείας τον Ν. Κακλαμάνη) το 2004!!! Απo τότε πέρασαν ένα κάρο υπουργοί υγείας (Αβραμόπουλος, Ξενογιαννακοπούλου, Λοβέρδος και ΚΑΝΈΝΑΣ δεν τολμά να το “ΑΝΟΊΞΕΙ”!!!!!!
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙ???????
(Ρε μήπως το θέλει ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ για οινοποιείο”???????)

Μπαρμπανίκος: Ονόματα ξέρεις???

“Τ.Ν.”: ….Το “Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας” (Ε.ΚΕ.Α.) στο Μενίδι έχει τηλεφωνικό κέντρο, το 2102410000. Η πρόεδρος ΔΣ λέγεται Αφροδίτη Λουράδη-Αναγνώστου και είναι συνταξιούχος γιατρός. Υπάρχει ένα ΔΣ του ΕΚΕΑ που συνεδριάζει όποτε το θυμούνται. Εκεί μέσα σε ενα δωμάτιο του εργοστασίου, στεγάζεται και η “Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Αιμοδοτών” με πρόεδρο κάποιο Χρ. Πρωτόπαππα, που μένει στην Κορινθία (6972240932) και ξέρει πολλά “παρασκήνια”  για το αίμα, τους ελέγχους κλπ.
Η υπεύθυνη του υπουργείου υγείας για την ασφάλεια του αίματος λέγεται Ντίνα Πολίτη είναι …συνταξιούχος γιατρός και σήμερα έχει γραφεία στο λεγόμενο κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων /ΚΕΕΛΠΝΟ.
Με το αίμα και την αιμοδοσία παίζουν δυο μεγάλες εταιρείες στην Ελλαδα: η ROCH και η CHIRON που είναι οι μόνες που διαθέτουν τα μέσα μοριακού ελέγχου του DNA στο αίμα.
Η μεγάλη σύμβαση, για το σύνολο των αιμοδοσιών της Ελλάδας κλείσθηκε επί Αβραμόπουλου. Τελικα, τίποτε όμως δεν μπόρεσε να ζωντανέψει το τεράστιο κτίριο του “εργοστασίου αίματος” στο Μενίδι….
Δεν ξέρω αν σε φώτισα — Αυτά ξερω από όσα ακούω τριγύρω….
“Τ.Ν.”:  ….Τα παραπάνω ήσαν η “προφητεία” γιά την επιδημία του ιού του δυτικού Νείλου που ξέσπασε και θα μας βασανίζει αρκετό καιρό όσο η κλιματική αλλαγή θα πολλαπλασιάζει τα κουνούπια στην ελλάδα….”

 Με παραφώτισες και υπάρχει πράμα….

ΣΧΟΛΙΟ “Τ.Ν.” : Mη μου πειτε οτι δεν μπορουσα να γινω και μεντιουμ η μαντης……

Comments are closed.