Τρεις (3) ολόκληρες αποφάσεις έπρεπε να πάρει η πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α. για να κάτσει η σωστή (?????) επιτροπή διενέργειας και αξιολόγησης …ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ διαγωνισμού!!!

Στη συγκροτηθείσα αρχική επιτροπή, τα αναπληρωματικά μέλη δεν είναι ισάριθμα με τα τακτικά.

Ξαφνικά και ενώ πλησιάζει η ημερομηνία του διαγωνισμού, η πρόεδρος εκδίδει νέα απόφαση για αντικατάσταση ενός μέλους της επιτροπής (Γούση Ειρήνη), λόγω μη …διάθεσης υπαλλήλου!!!! ΝΑΙ, έτσι το γράφει και ξεκαρδίστηκα στα γέλεια!!!! Με την απόφαση (2) απλά μετακινεί ένα από τα αναπληρωματικά μέλη στα Τακτικά, βάζει νέο αναπληρωματικό αλλά αφήνει πάλι κενό το τρίτο αναπληρωματικό!!! Έλλειψη προσωπικού??? Δεν νομίζω, γιατί πριν στεγνώσει το μελάνι (10-6-2011), εκδίδει νέα απόφαση (έγγραφο 3), με την οποία (στις 20-6-2011) μετατρέπει τη τριμελή επιτροπή σε πενταμελή, αλλά ξανά κωλοβή από αναπληρωματικά μέλη!!! Συνέβει κάτι??? Δεν ξέρει τι αποφασίζει ή μήπως ψάχνουμε απλά για αναζήτηση πλειοψηφικής έγκρισης δεδομένης απόφασης, δεδομένου εργολάβου??? Για πρόχειρο διαγωνισμό δεν προβλέπεται ούτε συνηθίζεται συγκρότηση 5μελούς επιτροπής.

Κι’ εκείνο το “λόγω αλλαγής διάθεσης υπαλλήλου” τι Κινέζικη αιτιολογία είναι πάλι???? Από τη διάθεση του κάθε  υπαλλήλου εξαρτάται η συγκρότηση και λειτουργία μιας επιτροπής διαγωνισμού??? Ή κάποιος είναι τσαμπουκάς και δεν της διαθέτει την υπάλληλο??? Αυτά είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λήτες, σαν τον Σαμπατακάκη και τον Ρακιντζή. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια και πάει για άλλες πλάκες…….

Εν τω μεταξύ η εισήγηση της υπηρεσίας, δεν φαίνεται να αλλάζει τουλάχιστον ημερολογιακά (6-6-2010) στις δύο τελευταίες αποφάσεις.

Μήπως άλλαξαν τους όρους του διαγωνισμού??? ή γίνεται μεγαλομπουρδούκλωμα για δεδομένον εργολάβο???

Ρακιντζή μη το κουράζεις….. Έτσι κι’ αλλιώς, κι’ εσύ δεδομένος είσαι.

Comments are closed.