Αυτό είναι το ΦΕΚ δημοσίευσης του από 16-5-2011 διορισμού της προέδρου και του ΔΣ, του «ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ» (Ε.ΚΕ.Α.).

ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ. Εννιά (9) τακτικά και εννιά (9) αναπληρωματικά μέλη, με πρόεδρο εξ ορισμού την (συνταξιούχο ???) Αφροδίτη Λουτράδη-Αναγνώστου. Αν όμως πάμε τσάρκα στη τρισκατάρατη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Γκαγκά και του Λοβέρδου, θα δούμε να είναι τίγκα στις προσωπικές αποφάσεις της προέδρου, οι οποίες με περίσσευμα απλότητας, μνημονεύουν κάποια αόριστη εξουσιοδότηση …Δ.Σ. Έχω λαχανιάσει 5 μέρες, κι’ ακόμα δεν βρήκα μια αυτούσια έγκριση του ΔΣ / Ε.ΚΕ.Α. επί συγκεκριμένου θέματος. Μόνο αόριστες εξουσιοδοτήσεις προς την πρόεδρο, που στο χωριό μου τις λέμε επιεικώς «ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΕΣ»!!!!

Έλα όμως που οι εγκρίσεις της Λουτράδη-Αναγνώστου είναι συγκεκριμένες και κοστίζουν!!!!…. Είναι και ΑΟΡΙΣΤΕΣ και πάλι κοστίζουν!!!… Κι’ εγώ, με το πάμπτωχο αρβανίτικο κεφάλι μου, αναρωτιέμαι αθώα: «νομιμοποιείται ρε σεις Ρακιντζή και Σαμπατακάκη, με μια αόριστη εξουσιοδότηση, έστω και ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΗΝΙΑΙΑ, να αποφασίζει η Λουτράδη-Αναγνώστου επί παντός που πάντα κοστίζει το κάτι τις????

Αν «ΝΑΙ», τι σκατά τα θέλετε τα Διοικητικά Συμβούλια ρε Λοβερδαίοι και πόσο μας κοστίζουν τα απανταχώθεν πληρώματα της κάθε διοικητικής σας βάρκας????

Λοβέρδε, μήπως και σε ξεπέρασε η διορισμένη στα συγχωνευτικά σου, και έχει συγχωνέψει τα λοιπά …μέλη της, χωρίς να σου παραχωρήσει μνημόσυνο??? Αν είναι έτσι, τότε καμιά κατοστή τέτοιους χωνευτές χρειάζεστε, για να χωνέψετε όλα όσα συμφάγατε ως ΠΑΣΟΚοκυβερνήσεις, συμφώνως με τη θεωρία Πάγκαλου…….

Ακούς εκεί 18 νοματαίους τακτικούς κι’ αναπληρωματικούς, για να αποφασίζει μία!!!…. (ξαναρωτώ: συνταξιούχος???? αν «ΝΑΙ», ετών????…. Τι ρωτάω τώρα κι’ εγώ!!!…. Έχει όμως τη σημασία του.

Comments are closed.