“Βίντεο με τις αποδοκιμασίες στο Χρήστο Μαγκούφη Βουλευτή Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ στην Αγναντιά Καλαμπάκας
Ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στην Αγναντιά Καλαμπάκας και αυτός σαν να μην συνέβη τίποτα μετά τον χαιρετισμό του, σήκωσε την παρέα του και… χόρεψαν ! Ευχαριστούμε τον φίλο Τάκη Παπαδόπουλο για την αποστολή του βίντεο”

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: …Μπορεί να ανήκει στους συμφάγωντες της ληστρικής κυβέρνησης των ψευδοσοσιαλιστών και ορίντζιναλ ληστών, μπορεί να έχει φάει και τα περισσότερα ίσως κραξίματα από όλο το αληταριό του εβραίου Γκα-Γκά, αλλά πιος πέταξε τα μυαλά του για να τα βρει το αδειανό κρανίο του Μαγκούφη!!!…
Χαστούκισε ακτιβίστρια στα διόδια!!! Τον αρχίζουν στα γιούχα όπου βρεθεί κι’ όπου σταθεί, αλλά αγέρωχος ο ΣΟΣΙΑΛ-ΛΗΣΤΗΣ. Πήγε στο χωριό Αγνάντια των Τρικάλων να εισπράξει και τα ρέστα και ο κουβαρντάς λαός του τα έδωσε με το παραπάνω, όταν ανέβηκε στη πίστα ο ελεεινός ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ, για να τους πει, ότι “όσα κλέβουνε τα κλέβουνε από αγάπη για τη πατρίδα”!!!!
Το βίντεο μου το έστειλε το “TRIKALA WEB MAGAZINE FATSIMARE”, αλλά ρε παιδιά, τι το θέλετε το “αποκλειστικοτητα”???? Κι’ όχι μόνο εσείς!!! Ίσα με δέκα σφραγίδες αποκλειστικότητας έχει αυτό το βίντεο, μέσα σε 2 ώρες!!!!

Comments are closed.