Ας μάθουμε για τον Baron Otto Von Bolschwing: Τον βετεράνο των SS, του «Γραφείου Εβραϊκών Υποθέσεων» του Άιχμαν!!!

Της Katherine Smith, PhD

Η Μακροσκελής-κρυφή έκθεση αναφέρει: Η CIA δημιούργησε «ασφαλές καταφύγιο» για τους ναζί στις ΗΠΑ που περιλαμβάνεται στην εφημερίδα New York Times της 13 Νοέμβρη του 2010, μπορεί να είναι ο πιο απτός απολογισμός, για τον ρόλο που έπαιξαν εξέχοντα μέλη του ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας, στην αρχή της πρώτης δεκαετίας των πρώτων χρόνων της CIA, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η έκθεση ισχυρίζεται, ότι η CIA δημιούργησε ένα “ασφαλές καταφύγιο” για τους Ναζί, για τους οποίους πίστευε, ότι ήσαν χρήσιμοι για τη συλλογή πληροφοριών για τον Ψυχρό Πόλεμο και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι ΗΠΑ. [1]

Η έκθεση επιβεβαιώνει, αυτό που ορισμένοι αποκαλούν, σαν ένα αξιολύπητο κεφάλαιο στην ιστορία του έθνους μας (των Αμερικανών). Οι δήθεν “ειδικοί” που προσλαμβάνονταν από έξυπνους ανθρώπους μας, ήταν ένα μάτσο εγκληματίες από τους ηττημένους, που ποτέ δεν έδιναν οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία σχετικά με τη Σοβιετική Ένωση. Επιπλέον, ο Αντιστράτηγος Richard Hallock είχε μια σημαντική ανακάλυψη το 1943, όταν αποκρυπτογράφησε τα έξυπνα κωδικοποιημένα μηνύματα του Κόκκινου Στρατού.(Το έργο Venona)

Ένα μέρος της έκθεσης εξετάζει την ιστορία του Otto von Bolschwing, συνεργάτη του Αδόλφου Άιχμαν, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση των σχεδίων για τη λεγόμενη επέμβαση της Γερμανίας κατά των Εβραίων. [2]

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Christopher Simpson, σχετικά με τον Otto von Bolschwing, μιας έρευνας του Simpson, για τις προσλήψεις στο Blowback της Αμερικής των Ναζί, και τις καταστροφικές επιπτώσεις της στην εγχώρια και την εξωτερική μας πολιτική , Σελίδα 252:

[Αρχή Αποσπάσματος] “Η ιστορία των Αμερικανικών σχέσεων με τους “έξυπνους” εγκληματίες όπως ο Brunner, είναι αναγκαστικά αποσπασματική, γιατί τόσο η CIA όσο και ο ίδιος ο Brunner, είχαν λάβει εκτεταμένα μέτρα για να κρατήσουν τέτοιες υποθέσεις (προσλήψεων) κρυφές. Είναι σαφές, ωστόσο, ότι ο Brunner δεν ήταν μια εξαίρεση στον κανόνα, πως δήθεν αυτός κατάφερε για τον εαυτό του να κερδίσει την εύνοια των Αμερικανών μέσα από πονηριά ή μέσω εποπτείας. Υπάρχει, στην πραγματικότητα, τουλάχιστον μια άλλη γνωστή περίπτωση, της πρόσληψης από τις ΗΠΑ του Baron Otto von Bolschwing, ενός βετεράνου των SS του (Γερμανικού-Ναζιστικού) Γραφείου “Εβραϊκών Υποθέσεων” του Αδόλφου Άιχμαν, (που ήταν σύμφωνα με όσα δηλώνονται επίσημα) η ελίτ της επιτροπής, που χρησίμευε, ως ο κεντρικός διοικητικός μηχανισμός της εκστρατείας των Ναζί για (τη λεγόμενη) εξόντωση των Εβραίων”.

Γνωστοποίηση:  εργάστηκε στην ελίτ του γραφείου “Εβραϊκών Υποθέσεων” του Άιχμαν,  και όχι στην ελίτ του γραφείου “Σοβιετικών υποθέσεις”  του Τρίτο Ράιχ.

“Ο Von Bolschwing, συμμετέχει ενεργά στο έργο των υπηρεσιών πληροφοριών και στη δίωξη των αθώων peoplefor, στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής του, ήταν ένας καιροσκόπος, του οποίου το σημαντικότερο στάδιο της ζωής του ήταν, το ότι κατάφερε να διατρέχει και να συσχετίζει όλη την εξέλιξη της πολιτικής των ΗΠΑ, με αυτήν των ναζί εγκληματιών. Είχε επωφεληθεί κατά τη διάρκεια του πολέμου από τη ναζιστική κατάσχεση των Εβραϊκών ιδιοκτησιών, και αργότερα, μετά την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας συνέβη το ίδιο. Ο Von Bolschwing στρατολογήθηκε ως CIC πληροφοριοδότης για τους Αμερικανούς, την άνοιξη του 1945!!!!!”.

Ο Von Bolschwing προσχώρησε στο ναζιστικό κόμμα στην ηλικία των είκοσι τριών ετών, και τα χρόνια που μεσολάβησαν μέχρι το 1939, ήταν ο κορυφαίος Ναζί πράκτορας μυστικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή, όπου εργάστηκε υπό την κάλυψη του “εισαγωγέα” στην Ιερουσαλήμ. Μία από τις πρώτες ξεχωριστές επιτυχίες του (πινελιά) της δουλειάς του για τη ναζιστική κατασκοπεία, σύμφωνα με τα κατασχεμένα αρχεία των SS, ήταν ο ρόλος του, στη δημιουργία μιας μυστικής συμφωνίας μεταξύ των Ναζί και του Fieval Polkes, του κυβερνήτη (αρχηγού) της εξτρεμιστικής Σιωνιστικής οργάνωσης “Χαγκάνα”, τον οποίο ο von Bolschwing είχε γνωρίσει μέσω συνεργατών του στη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με γραπτή διαταγή της “Haganah”, του επιτράπηκε για να διακινείται ελεύθερα, για την πρόσληψη και τη δημιουργία στρατοπέδων εκπαίδευσης της Εβραϊκής νεολαίας μέσα (στη Ναζιστική!!!!) Γερμανία. Αυτοί οι νέοι, καθώς και ορισμένοι άλλοι Εβραίοι, που φέρονται να έχουν “εκδιωχθεί” από τη Γερμανία από τους Ναζί, ενθαρρύνθηκαν να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη!!!!! Ο Polkes και η (εξτρεμιστική σιωνιστική) Haganah, σε αντάλλαγμα, συμφώνησε να παρέχει (ο σιωνιστής Polkes) στα SS, έξυπνες πληροφορίες για τις βρετανικές υποθέσεις στην Παλαιστίνη. Τα κατασχεμένα Γερμανικά-Ναζιστικά αρχεία ισχυρίζονται, ότι ο (αρχισιωνιστής) Polkes πίστευε, ότι η ολοένα και πιο βάναυση ναζιστική καταδίωξη των Εβραίων, θα μπορούσε να μετατραπεί σε σιωνιστικό πλεονέκτημα -τουλάχιστον προσωρινά- για να επιβληθεί η επιτακτική ανάγκη για μετανάστευση των Εβραίων στην Παλαιστίνη, και ότι μοναδική πηγή εισοδήματος του (αρχισιωνιστή) διοικητή της (σιωνιστικής οργάνωσης) “Haganah”, άλλωστε, ήταν τα μυστικά κονδύλια από τα SS!!!!…. ” [Τέλος Αποσπάσματος]

Τι θα συμβεί αν υπήρχε άλλος ένας λόγος για τη CIA, για να δημιουργήσει ένα “ασφαλές καταφύγιο” για τους Ναζί;;;

Ο Von Bolschwing, είναι λογικό να υποθέσει κανείς, είχε πρόσβαση στο μυστικό υπόμνημα που συντάχθηκε στις 21 Ιουνίου 1933, από τη Γερμανική Σιωνιστική Ομοσπονδία για τους Ναζί, που αναφέρεται στο τμήμα: “Όλες οι Γερμανικές Εβραϊκές Οργανώσεις, δηλώθηκε, θα πρέπει να κυριαρχούνται από το Σιωνιστικό πνεύμα”. Το 1941, το “Stern Gang”, μεταξύ των οποίων και ο Γιτζάκ Σαμίρ, αργότερα πρωθυπουργός του Ισραήλ, παρουσιάζονται οι Ναζί με τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά της πρότασης της Εθνικής Στρατιωτικής Οργάνωσης (NMO) των Εβραίων Σιωνιστών στην Παλαιστίνη:

Η (Εβραϊκή Σιωνιστική) NMO, η οποία είναι καλά εξοικειωμένη με την καλή θέληση τη Γερμανικής κυβέρνηση του Ράιχ (του Χίτλερ) και τις αρχές της, ως προς την δραστηριότητα του Σιωνισμού … είναι της γνώμης ότι:. Η NMO (των Εβραίων Σιωνιστών) στην Παλαιστίνη … προσφέρεται να λάβει ενεργά μέρος στον πόλεμο στο πλευρό της Γερμανίας The Iron Wall, Λονδίνο 1984, pp.195-197, The Wall Street Journal 2η Δεκεμβρίου 1976

Το στρατόπεδο «Συγκέντρωση» δεν ήταν το μόνο στρατόπεδο εκπαίδευσης (εποίκων για την Παλαιστίνη) που είχε συσταθεί από τον Χίτλερ και τη Γκεστάπο. Κατά τη διάρκεια του 1930, σε συνεργασία με τις Γερμανικές αρχές, Σιωνιστικές ομάδες οργάνωσαν ένα δίκτυο περίπου 40 καταυλισμών όπου οι υποψήφιοι (Εβραίοι) έποικοι (της Παλαιστίνης) εκπαιδεύονταν για τη νέα ζωή τους στην Παλαιστίνη. Η συμφωνία μεταφοράς μεταξύ της Γερμανίας του Χίτλερ και του διεθνούς Σιωνισμού άρχισε να εφαρμόζεται το 1933 και εγκαταλείφθηκε στις αρχές του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, όταν επέτρεπαν σε Γερμανο-Εβραίους να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη. [3]

Ως έμπιστος του Άιχμαν στο γραφείο “Εβραϊκών Υποθέσεων”, ο Von Bolschwing θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε άλλα μυστικά μνημόνια και θα μπορούσε να εξηγήσει, γιατί ο Εβραίος που μισεί τους Ναζί, ήθελε να ασχολείται με έναν διοικητή της εξτρεμιστικής Σιωνιστικής οργάνωσης “Χαγκάνα”, που κατάφερνε να επιτρέπεται στους Εβραίους (της Ναζιστικής Γερμανίας)  να μεταναστεύσουν στην Παλαιστίνη, αντί να …δηλητηριάζονται με αέρια σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Παρέχοντας ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τον Von Bolschwing και άλλους Ναζί, που θα μπορούσαν να συνδέσουν (με αποκαλύψεις) τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους και το (αποκαλούμενο) Ολοκαύτωμα, με το Σύγχρονο Κράτος του Ισραήλ, θα ήταν σαν ένα μικρό αντίτιμο, για να τους πληρώσει ώστε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, για (αυτό που ονομάζεται) το κλειδί για το μυστικό του Σύμπαντος . [4]
Αναρτήθηκε από την Katherine Smith, PhD -· Καθηγήτρια Ψυχολογίας και Νευρολογίας

Σημειώσεις τέλους:
[1] Μια έκθεση του Υπουργείου Δικαιοσύνης προσπαθεί να κρύψει για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, τον πιο λεπτομερή απολογισμό των προσπαθειών της CIA και τις προσφορές της για την προστασία γνωστών ναζί εγκληματιών πολέμου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Eric Lichtblau, http://www.nytimes.com/2010/11/14/us/14nazis.html?_r=1

[2] Ο γιατρός Kubovy, από το “Κέντρο Τεκμηρίωσης” (ολοκαυτώματος) του Τελ Αβίβ, παραδέχτηκε το 1960 “Δεν υπάρχει κανένα έγγραφο που να υπογράφεται από τον Χίτλερ, τον Χίμλερ ή τον Heydrich,  που να μιλά για την εξόντωση των Εβραίων … και το 1981, ο Walter Laqueur, συγγραφέας του “Τρομερού Μυστικού”, παραδέχθηκε: «Μέχρι τώρα, ποτέ δεν έχουν βρεθεί (στοιχεία) για τον Χίτλερ, ότι (διέταξε) να καταστρέψει την Ευρωπαϊκή Εβραϊκή κοινότητα, και κατά πάσα πιθανότητα, (τέτοια διαταγή) ποτέ δεν δόθηκε”. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, γιατί ο Χίτλερ χρησιμοποιούσε τον όρο Entfernung των Εβραίων – απομάκρυνση ή την απέλαση.

[3] Όταν ο Lenni Brenner, δημοσίευσε (βιβλίο) με τα 51 Έγγραφα: για τη Συνεργασία του Σιωνισμού με τους Ναζί, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Υπερ-Σιωνιστική Βρετανική Εβραϊκή Κεντρική Οργάνωση, η απαίτηση προς (τη διαδικτυακή διεύθυνση) “Amazon”, για να εκδώσει προειδοποίηση για τους πελάτες της, “Έχουμε προτρέψει την “Amazon” να αναγνωρίσει την τοποθεσία που βρίσκεται αυτό το βιβλίο και να το χαρακτηρίσει σαν ένα επικίνδυνο και αμφιλεγόμενου χαρακτήρα βιβλίο”.
Στην εισαγωγή του ο Brenner γράφει: Η ναζιστική εποχή είναι η πιο πολυσυζητημένη περίοδο στην ιστορία, όμως οι περισσότεροι Εβραίοι και άλλοι, δεν έχουν επίγνωση της αλληλεπίδρασης μεταξύ του Σιωνισμό, του Χίτλερ και του Μουσολίνι.
Το τι συνέβη με τους Εβραίους, μένει (σαν γεγονός) αυτά που συνεχώς χρησιμοποιούνται από τη Σιωνιστική προπαγάνδα ως δικαιολογία για τη δημιουργία του Ισραηλινού κράτους, η ασημένια επένδυση γύρω από το σκοτεινό σύννεφο της ερήμωσης.

[4] Μέρος 1: The Modern State of Israel: Providence, Miracle, or What Really Happened
Μέρος  2: World War I, II: Providence, Miracle, or What Really Happened
Μέρος 3: Adolph Hitler: Providence, Miracle, or What Really Happened
Μέρος 4: How did Hitler lose the war: Providence, Miracle, or What Really Happened
Μέρος 5: The War to End All Wars: Providence, Pointless Tragedy or What Really Happened
Μέρος 6: Adolph Hitler: War Hero, Street Cleaner, Prostitute or Secret Agent: A Psychohistory Analysis
www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2010/12/17/baron-otto-von-bolschwing-ss-veteran-of-
17 Dec, 2010

ΠΗΓΗ: http://www.truthwinds.com/siterun_data/history/european/news.php?q=1292869152

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης
Μπαρμπανίκου Υπενθύμίση (1) για όσους δεν το ξέρουν, ότι ο Άιχμαν, φυγαδεύθηκε με εκπληκτική ευκολία το 1945 στην φασιστική Αργεντινή, από τον ….Εβραιοκρατούμενο Διεθνή Ερυθρό Σταυρό!!!
Μπαρμπανίκου Υπενθύμιση (2), για την ευκολία με την οποία ανώτατα στελέχη του Ναζιστικού καθεστώτος της Γερμανίας, επέλεγαν την αυτοκτονία. Το λέω για να απαντηθεί το οποιοδήποτε εύλογο ερώτημα: “Μα καλά, ο Άϊχμαν, δέχθηκε να πάει στο Ισραήλ να εκτελεστεί???”
Μπαρμπανίκου Υπενθύμιση (3), ο Άϊχμαν, εκτός από τα κοινά Εβραϊκά, ήξερε και μιλούσε φαρσί, μια περίεργη “Εβραϊκή” διάλεκτο, την οποία ελάχιστη Εβραίοι ξέρουν να μιλούν.

Comments are closed.