Ή Παπάς “Παπάς” — ή Γυαλιάς-Καρφιάς !!!

19 Αυγούστου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Ποιος θα θυμηθεί τον Άνθιμο, μόλις έγινε δήμαρχος ο εξαποδώ Μπουτάρ Πασάς και δεν θα τρομάξει??? Μια ιστορική Μάχη από Βαρδάρη μέχρι Μπότσαρη κι’ απ’ άνω πόλη μέχρι Λευκό Πύργο!!! Πόλεμος σωστός!!!
Τώρα πλάκα με κάνεις ρε παπά??? Κι’ εγώ!!!
Ίσα με τα μισά κάστρα γκρεμίστηκαν και οι καμπάνες 82 εκκλησιών διερράγησαν, τόσον, που ο Μπουτάρ Πασάς και τραμπούκος όλων των αποχρώσεων και αρχαίος θαμώνας του χρηματιστηρίου και διάσημος κρασογνώστης και πότης, ενθουσιασμένος του χάρισε μια αίθουσα γυμναστήριο με σπα, στα ρετιρέ του νέου Δημαρχειακού Μεγάρου, για να πηγαίνει όποτε γουστάρει ο Άνθιμος πολεμιστής και να τα κάνει γυαλιά-καρφιά, ώστε να διατηρεί τη φόρμα του.
Έκτοτε και αύθις ανακάλυψε τον ραδιοφωνικό σταθμό του Σκοπιανού, ο υαλοκερματιστής ρασοφόρος, με ή χωρίς τον καθαιρεθέντα Ψωμιάδη, άρχισε εντατικές προπονήσεις στο Προπονητήριον Υαλοκαρφίων, που του παραχώρησε ο πρώην εχθρός του και εχθρός παντός πατριδοκάπηλου και νυν φίλος του και φίλος παντός πατριδοκάπηλου επίσης, Μπουτάρης. Εγώ είχα ακόμα μια φορά την ευτυχία, να τον φωτογραφίσω εν μέσω των υαλοκαρφίων της προπόνησης, μερικές μέρες πριν πάει εκστρατεία στη μυθική Φλώρινα να τα ξανακάνει πάνω του. Ας τον καμαρώσουμε, που νομίζει ότι μας ξαναδουλεύει το……..

Comments are closed.