Τελικά, έπρεπε να βγουν οι εκπρόσωποι του σωματείου κατώτερων αστυνομικών, να ανακοινώσουν τις καταγγελίες για τη συμπεριφορά του αστυνομικού διευθυντή Ρεθύμνου, για να καταλάβουμε τι κρυβόταν πίσω από τις μαστουρώδεις μπουρδολογίες και ασυναρτησίες του αστυνομικού διευθυντή: Χαστούκισε λένε οι καταγγελίες, άλλον, υφιστάμενό του ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ, επειδή ζήτησε να συλληφθεί ο χασισοπαραγωγός των Ζωνιανών που κρατούσε ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ…!!!!
Κι’ ακόμα ο ξεφτιλισμένος αστυνομικός διευθυντής είναι ακόμα στη θέση του και λέει πως ο υφιστάμενός του δεν καταλάβαινε τις διαταγές του, γι’ αυτό τον χαστούκισε δημοσίως!!!!
Και βγαίνει και ο ξεφτίλας ο υπουργός καταδυνάστευσης του πολίτη και λέει, πως ζήτησε από τον Εισαγγελέα του Ρεθύμνου, να γίνουν οι ανακρίσεις παρουσία δικαστικού λειτουργού!!! Λες και όλα αυτά τα χρόνια, τύποις και κατ’ όνομα, δεν υπήρχε εισαγγελέας και δικαστικός ανακριτής…. Σαν να σου λένε «ησύχασε για όλες τις ληστείες και τις διαφθορές πολιτικών και κρατικών παραγόντων, γιατί όλα τα χρόνια της διαφθοράς, έχεις μονίμως τον Ρακιντζή αρχιεπιθεωρητή ….φύλακα άγγελο των διεφθαρμένων. Μας έχουν γδάρει εκατό φορές και η διαφθορά ξαναγιγαντώθηκε και τα φέσια των Νοσοκομείων διπλασιάστηκαν!!! Οι καθηγητάδες του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων δεν δήλωναν λέει στην εφορία τις πρόσθετες αμοιβές τους από τα δήθεν «ερευνητικά εργαστήρια»…. Σκάζει η μπόμπα της είδησης, και από την επόμενη μέρα δε τρέχει τίποτα…. Οι καθηγητάδες στα Γιάννενα συνεχίζουν να λαμβάνουν τις επιδοτήσεις τους καθώς πρέπει, κι’ ο προκλητικός αστυνομικός διευθυντής συνεχίζει να κάνει ανακρίσεις, με την αγγύηση της εισαγγελικής αρχής!!!!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
Οι χασισοφυτείες των Ζωνιανών, διάσημες στις Σκανδιναβίες, εκεί που έμαθε και τα πρώτα του μπιλιάρδα ο ΓΚΑΓΚΑΣ, είναι γνωστό χρόνιο πρόβλημα ντροπής για τη χώρα, που έχει αποδειχθεί, ότι από τους πολιτικούς της Κρήτης, το χασίσι των  Ζωνιανών, είναι …ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης)!!! Το υποψιαζόμασταν μετά βεβαιότητος, ότι εκτός από τους πολιτικούς και οι κορυφαίοι τοπικοί αστυνομικοί διευθυντές θεωρούν το χασικλήδικο προϊόν ΠΟΠ και τους παραγωγούς του προστατευόμενο είδος της άγριας φύσης που κινδυνεύει να εκλείψει… Κάτι σαν τις αρκούδες της Φλώρινας και της Καστοριάς φαίνεται να είναι ή σαν τους λύκους της Πίνδου. Άλλη εξήγηση δεν δίνω γι’ αυτή τη διαιώνισή τους…
Ούτε και τη τρόϊκα φαίνεται να την απασχολούν, ούτε οι πανεπιστημιακού γιατροί στα Γιάννενα (και Θεσσαλονίκη και Αθήνα και Λάρισα και Πάτρα και Ηράκλειο και….), ούτε η προστασία των ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦΟΡΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΧΑΣΙΣΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ των Ζωνιανών, κι’ ας μη πληρώνουν ούτε κεφαλικό φόρο έστω στοιχειωδώς…. Έστω ΦΠΑ στον χαμηλό συντελεστή…. Και τη τρόϊκα μαστουρωμένη μας τη στέλνουν κάθε μήνα ή εδώ τη μαστουρώνουν και δεν βλέπουν όλα όσα βλέπουμε καθημερινά όλοι μας???? Και δεν ξέρουνε φαίνεται, ούτε πως επιστρέφονται τα κλεμμένα, ούτε πως βρίσκονται και κατάσχονται μίζες κλπ λαδώματα για να μη χαλάσουν τα είδη ΠΟΠ κι’ η άγρια πανίδα….

Comments are closed.