“ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΙΣΜΟΣ” ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ είναι η πραγματική έννοια της λέξης “εξορθολογισμός” που χρησιμοποίησε σήμερα το πολιτικό κάθαρμα Κουτρουμάνης.

Ο πρώην εγκάθετος στις συνδικαλιστικές ομοσπονδίες και νυν υπουργός της χούντας Παπανδρέου, για την εξόντωση εργαζόμενων και συνταξιούχων, αληθινά γνήσιος χασάπης, ξαναείπε συνειδητά ψέματα, για να κρύψει τη καταλήστευση των επικουρικών και κύριων ασφαλιστικών ταμείων, από τα πολιτικά καθάρματα του κόμματός που ανήκει και από τους ληστές εργοδότες.
Η πολιτική του αλητεία φτάνει σε κορύφωση, όταν και σε αυτή τη στημένη συνέντευξη (Αθήνα 9,84), κρύβει τη διατηρησιμότητα των προνομίων των φίλων του, ισχυριζόμενος αόριστα, ότι σήμερα υπάρχουν επικουρικές συντάξεις των 1500 και 1800 € (λες και δεν το ξέρουμε) για να δικαιολογήσει τη πραγματική σφαγή των μεσαίων και χαμηλοσυνταξιούχων.
Με την ευκαιρία ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ, ότι τα δικά του εγκάθετα καθάρματα και του Λοβέρδου, κόβουν και ταλαιπωρούν άτομα που πάσχουν από καρκίνο, που ενώ έχουν πάρει έγκριση της αρμόδιας υγειονομικής επιτροπής, οι συμμορίες τους έχουν μπλοκάρει βοηθήματα των 400 και 500 €, που δίνονται σε άτομα ευπαθών κατηγοριών (ΑΜΕΑ) που δεν λαμβάνουν σύνταξη.

Comments are closed.