Τα κλεμμένα εσώρουχα του πράσινου Πεταλωτή και του γαλάζιου Νικολόπουλου, ζητούν να παντρευτούν με κουμπάρο τον Καρατζαφέρη!!! Οπίσης, το βρακί με το εσώρουχο των δύο κατά τα άλλα ανίκανων πολιτικών, έστειλαν τελεσίγραφο σε όλες τις πουλημένες πολιτικές ηγεσίες του κυνοβουλίου, με το οποίο ζητούν σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας του Ισραήλ, με τον Ψινάκη υπουργό εσωτερικών ιδιαιτεροτήτων.

Εκτεθειμένοι οι κάτοχοι του βρακίου και του σώβρακου στους ομόσταυλους αρχηγούς τους και πρώην συγκάτοικους σε γκαρσονιέρα 4Χ4, έφτιαξαν το μεσημέρι περίπολα ειδικών δυνάμεων με ιδιαιτερότητες, οι οποίες ξεχύθηκαν στους δρόμους με τα ποδήλατα, προς αναζήτηση των απολωλών σώβρακων και πολιτικών. Μέχρι προ ολίγου, αν και υπήρξαν φήμες για ανάμειξη Αλβανού, του οποίου η εθνικότητα δόθηκε στη δημοσιότητα, έτσι επειδή θίχτηκε το βρακί του Πεταλωτή, δεν είχαν εντοπιστεί τα χαμένα. Επίσης, ο Καρατζαφέρης δήλωσε στο ΑΛΤΕΡ της παράγκας του Μαρινάκη, ότι είναι από τη φύση του αισιόδοξος και ότι αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν πολλά σώβρακα, μεταξύ των οποίων πρώτο και καλύτερο το δικό του, για να σχηματιστεί η πολυπόθητη κυβέρνηση που μπορεί να σώσει τη πατρίδα και θα κάνει τον Καραμανλή να σκάσει απ’ τη ζήλια του. Όχι, δεν διευκρίνισε αν μιλάει για Αλβανία ή Ισραήλ.

Εν τω μεταξύ, ο υπουργός καταδυνάστευσης του πολίτη, δήλωσε ότι αν και το βρακί με το σώβρακο ήταν ιδιαίτερα χρησιμοποιημένα ένεκα του συναισθηματικού δεσμού με τα θύματα του ποδήλατου χωρίς σέλα, για λόγους αλληλεγγύης, θα διπλασιάσει τη φρουρά στη πεθερά του Νικολόπουλου και στη κόρη του Πεταλωτή, για να αποκλεισθεί κάθε ενδεχόμενο μελλοντικής απώλειας βρακίου ή/και σώβρακου, με βλέψεις για υπουργικούς θώκους χωρίς σέλα, οπίσης.

Comments are closed.