Η Παλαιστινιακή Ιστοσελίδα “Intifada” δέχθηκε απίθεση

28 Αυγούστου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

The Intifada – Palestine Website has been Attacked

Dear All,
The Intifada – Palestine website has been attacked.  
The website has suddenly crashed this yesterday…. ….. ….. …. …. …. …. …. 

Αγαπητοί συνεργάτες,
Η Παλαιστινιακή ιστοσελίδα – Ιντιφάντα –
έχει υποστεί επίθεση.
Η ιστοσελίδα έχει ξαφνικά δεχθεί πλήγμα από χθες. Ότι υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται να απειλούνται από μια ιστοσελίδα για την Παλαιστίνη, και που είναι διατεθειμένοι να κάνουν το σαμποτάζ, δείχνει μόνο, το πόσο φοβούνται την ΑΛΗΘΕΙΑ. Πράγματι, μόνο εκείνοι που προστατεύουν ένα ΨΕΜΑ θα πρέπει να καταφεύγουν σε τέτοιες φτηνές, τακτικές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Η ιστοσελίδα Intifada-Palestine.com  έχει γίνει στόχος και στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν είναι πιθανό να χάσει τις πληροφορίες που έχει, γιατί όλα υπάρχουν σε αντίγραφα ασφαλείας, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να ξαναγίνουν και να ρυθμιστούν όλα και να λειτουργήσει ξανά σωστά.
Ζητούμε συγγνώμη απ’ όλους όσους έχουν συνεργαστεί και βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα μας και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι αυτές οι επιθέσεις ενισχύουν την αποφασιστικότητά μας, για να είναι και πάλι μια δυνατή φωνή για την Παλαιστίνη.

Θα σας ενημερώσουμε όταν η ιστοσελίδα θα είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να την επισκέφτεστε όπως και πριν.
Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.
Ηλίας Φ. Harb
Επιμέλεια και Διαχειριστής

ΠΗΓΗ: Intifada
Μετάφραση: Μπαρμπανίκος Αρβανίτης

Comments are closed.