Μπαρμπανίκος vs Ούγκο Τσάβες

30 Αυγούστου 2011
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Με αφορμή την ανάρτηση  “Ο Ούγκο Τσάβες και η φούσκα του χρυσού” που μου κοινοποιήθηκε, έκανα το παρακάτω σχόλιο:
Πόσα χρόνια κυβερνά ο Τσάβες??? Γιατί άραγε να εμπιστεύθηκε τη Εβραιοκρατούμενη Τράπεζα Αγγλίας ή της Ελβετίας ή των επίσης Εβραιοκρατούμενων Τραπεζών Κίνας και Ρωσίας, για να τοποθετήσει τα αποθέματα χρυσού της χώρας του??? Στους υποτιθέμενους “εν δυνάμει εχθρούς” του???
Ενώ διανύουμε (εκτός της Ελληνικής) και παγκόσμια οικονομική κρίση με τα πλείστα παρατράγουδα των χρηματοοικονομικών “παραγώγων αέρα κοπανιστού” όπως σωστά λέτε, κανένας δεν βρέθηκε να πει στον Τσάβες, τι θα προκαλέσει μια ξαφνική του κίνηση και ποιοι θα ωφεληθούν από αυτή τη κίνηση??? Και ποιοι θα υποφέρουν???
Όταν ο Τσάβες τοποθετούσε τον χρυσό της χώρας του, “προς φύλαξη” στις τσέπες των ληστών των διεθνών χρηματιστηρίων, δεν ήξερε ότι επάνω σε αυτόν (και άλλον) χρυσό, θα γίνουν χρηματιστηριακές φούσκες με τα παράγωγα αέρα κοπανιστού από τους απατεώνες που αναφέρετε???
Μπορείτε να θυμηθείτε τον Τσάβες, στην αντίστοιχη τεχνητή κρίση πετρελαίου, προ 10ετίας περίπου???
Τότε που έδινε τσάμπα πετρέλαιο στον Μπους και έλεγε αλητηριωδώς, πως τάχα το έδινε, για τις ανάγκες των ….πτωχών Αμερικανών????
Ήταν τότε, που κάποιοι εδώ αλητήριοι, φόρεσαν κόκκινα πουκαμισάκια “αλά Τσάβες” και έλεγαν δεξιά κι’ αριστερά, ότι θα φέρουν πετρέλαιο από τη Βενεζουέλα του Τσάβες, για τους φτωχούς στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα, στο Λαύριο, στα Πετράλωνα, στον Δενδροπόταμο, κλπ χοντρομακακίες????
Αγαπητοί μου, η κατασκευή οικονομικών κρίσεων γίνεται για να θυσαυρίζουν οι απανταχού κερδοσκόποι και να δεινοπαθούν οι λαοί…
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο Τσάβες, και όταν έδινε τον χρυσό του λαού του εκεί που τον έδωσε, ήξερε πολύ καλά τι έκανε και ποιους εξυπηρετούσε, όπως και τώρα, ζητώντας την επιστροφή του χρυσού στη κορύφωση της κρίσης, ξέρει πολύ καλά, ότι παίζει συνεταιρικά, το παιχνίδι των χρηματιστηριακών κερδοσκόπων.
Οι παραπάνω θέσεις γίνονται εξ αντικειμένου και δεν αλλάζουν, ούτε από τη πιθανότητα να ξεφορτωθούν και να εξαφανίσουν πολιτικά και φυσικά τον Τσάβες, οι διεθνείς κερδοσκόποι.

Comments are closed.