Το πανέξυπνο ζωντανό, που από σύμπτωση τη φωνάζουνε Μπέου και αυτή για να ανταποδώσει τους φωνάζει όλους “Μπέεεεε”, τις ώρες που δεν παρακολουθεί ποδόσφαιρο, για να μη το εντοπίσουν τα σαΐνια του ΣΔΟΕ (ΥΕΕ) και του Ρακιντζή, παριστάνει το χλοοκοπτικό μηχάνημα του κατά περίπτωση σταδίου. Η ηγεσία του υπουργείου οικονομικών, έχει υπολογίσει, ότι η απώλεια εσόδων από τη φορολόγηση δημοσίων θεαμάτων όπως είναι τα ποδοσφαιρικά, σε μια 1.000ετία, ανέρχονται στο ποσό των 500.000€ κι αν δεν κάνουν κάτι, υπάρχει κίνδυνος να θυμώσουν οι τροϊκανοί και να πάν’ κατά διαόλου και να μη ξαναγυρίσουν.
Από τη πλευρά του ο Ρακιντζής τρέμει κι’ έχει χεστεί απ’ του φόβου του, μήπως και χάσει τη παράνομη παράταση κατά 2,5+ χρόνια της θητείας του, διότι ως λέγεται στα πηγαδάκια της αθάνατης παράγκας ποδοσφαίρου, η κατσίκα διεκδικεί με αξιώσεις την αρχηγία της παράγκας, αλλά αν είναι να αντικαταστήσει τον Ρακιντζή, τότε θα πάει στη θέση του για να αξιοποιήσει τον αυξημένο IQ της και θα αφήσει τη παράγκα στον Νικητιάδη προς φύλαξη.
Η αίγα, εθεάθηκε για τελευταία φορά, σε γήπεδο, σε ορεινό χωριό της Εύβοιας και την έκανε ρεπορτάζ, ο φωτογράφος ΗΛΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ!!! τον οποίο και ευχαριστώ…..

Comments are closed.