Τους τελευταίους μήνες, μου τα έχει πρήξει (όπως και πολλών άλλων) κάποιος ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗΣ, ιδιοκτήτης ομώνυμου συλλόγου διεκδίκησης βουνών και οικοπέδων της Μάνης, με “λάβαρο” και στο όνομα της φαιδρότητας “αδούλωτη Μάνη”!!!!!

Παρακολουθώντας τα κείμενα των ενδιαφερόμενων, διαπίστωσα ότι κατά καιρούς, οι ενδιαφερόμενοι γλύφουν ακατάσχετα πότε τα λαμόγια του Καρατζαφέρη, Πότε τα Λαμόγια του Σαμαρά και πότε τα λαμόγια του Γκαγκά Παπανδρέου, πάντα με τον ίδιο σκοπό: Να γίνουν ιδιοκτήτες από το πουθενά, των βουνών και των παραλιακών εκτάσεων της Μάνης. Ανάλογα με το ποια λαμόγια κυβερνούσαν, τα λαμόγια των βουνών και της θάλασσας, κατάφερναν να εξασφαλίζουν την υποστήριξη των λαμόγιων της εκάστοτε αντιπολίτευσης, σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι και τούμπαλιν.

Ρε λαμόγια, αν σηκωνόταν ο Κολοκοτρώνης και του δείχνατε το νεοσύστατο και άκαπνο λάβαρό σας και του ζητούσατε βουνά, θάλασσες και οικόπεδα, ξέρετε τι θα σας έκανε????

Για μήνες περιοριζόμουν στο να διαγράφω τα γελοία μηνύματα, αλλά ως εδώ. Ο Μπαρμπανίκος Αρβανίτης δεν υποστηρίζει τέτοια κόλπα και εκτός από το ΑΛΤΧΑΪΜΕΡ του ΠΑΣΟΚ, καλά θα κάνει να ρίξει μια ματιά στο δικό του ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ και στης ΝΔ και στου Καρατζαφύρερ. Μεγάλες απαιτήσεις έχεις ρε μάααααγκ γκ γκα…..

Comments are closed.