Με προτροπή φίλου, έριξα μια εκτεταμένη ματιά στη “ναυαρχιδα” την αυτοδιαφημιζόμενη ως Το blog των υγειονομικών του Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” και με λεζάντα  Η ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ , ΑΝΩΝΥΜΩΣ , Η …ΨΕΥΔΩΝΥΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΟ E-MAIL…..
Μετά τη δημοσιοποίηση τρανταχτών ονομάτων σαν του Σουκάκου, του φίλου του Γλύξμπουργκ, του Παπούλια και του Κρεμαστινού, στο τεράστιο ΕλληνοΔιεθνές σκάνδαλο “επιδοτούμενης διαφθοράς” πανεπιστημιακών γιατρών από τη DePuy, θα περίμενε κανείς από το ιστολόγιο των υγειονομικών του “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΠΓΝ, έστω για τα μάτια του κόσμου, να γράψει το κάτι τις.
Στο κρίσιμο χρονικό διάστημα, βλέπουμε Ιουνίου – Ιουλίου – Αυγούστου 2011, διαπιστώνει κανείς, ότι μάλλον έχει μεταβληθεί σε ναυαρχίδα των πανεπιστημιακών γιατρών. Έχει μεταβληθεί σε σκληροπυρηνικό προπύργιο της καθηγητικής καμαρίλας, μου λέει ένα πουλάκι ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΤΤΙΚΟΝ”!!!
Διαπιστώνουμε, ότι ανεβάζει θέματα των κλασικών διαπλεκόμενων ΜΜΕ και “αραιά και που” ασχολείται με τον κοπρίτη Λοβέρδο, για θέματα διατήρησης των κεκτημένων υπερωριών και εφημεριών, της εικονικής απασχόλησης 24 ώρες το ….24ωρο άνευ υπερκόπωσης. Τον Ιούνιο, είναι και δεν είναι μια βαριεστημένη παρούσα, ενώ από 9-7-2011 διακόπτει τη λειτουργία του. Το εν λόγω ιστολόγιο, ενώ την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, για να μη πουν άσχημα λογάκια οι γκόμενες του ΑΤΤΙΚΟΝ για την αδρανοποίηση της ναυ-αρχίδας των πανεπιστημιακών, καταδέχεται να πει στις 3-9-2011, ότι ανακατασκκευάζει τον εγκέφαλό της και οι κακές γλώσσες επιμένουν και λένε, ότι τα “νέα” κρανία κάνουν ανίερο αγώνα για την αθώωση των λαδωμένων από την DePuy ποντικαρέων, φίλων της σάπιας εξουσίας.
Ενώ η λαδώτρια πολυεθνική έχει καταδικαστεί, στο αμαρτωλό “ΑΤΤΙΚΟΝ” ΠΓΝ εξαφανίζονται αδιάσειστα στοιχεία και αλλάζουν τα αρχεία του νοσοκομείου, για να εμφανίσουν τον λαδωμένο καθηγητή ως “αδειούχο” τις μέρες που έκανε χειρουργεία με τα μηχανήματα της μίζας.
Έξω οι λαδωτές καταδικάστηκαν, ενώ εδώ, λαδωτές και λαδωμένοι καθηγητές, θα βγουν για άλλη μια φορά ….λάδι!!!!

Comments are closed.