Ο Θάνος ενημερώνει, ότι όσοι έχουν λογαριασμό στο taxis, μπορούν μέσα από το menu “Υπηρεσίες προς Πολίτες” και την επιλογή  Ειδοποιήσεις πληρωμής ή επιστροφής φόρου,  μπορούν να δουν το νέο χαράτσι που καλούνται να πληρώσουν, αφού πρώτα βάλουν τον κωδικό τους.

Σχεδόν κανένας δεν γλυτώνει και πριν καλά-καλά προλάβουν να διαβάσουν το ειδοποιητήριο του ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΒΟΚΩΛΟΥ και ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΥ υπουργού και των επίσης άσχετων αναπληρωτών του, καλούνται να καταβάλουν τα χαράτσια στους ληστοσυμμορίτες, μέχρι 30/9/2011 εφάπαξ (για να έχουν έκπτωση 5%!!!). Η δόση δεν μπορεί να είναι κάτω των 300€!!!!!!
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΟΥ??? ΣΦΙΞΟΥ ΚΙ’ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΡΔΟΥΛΕΣ….
Τώρα, αν είσαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ, άνω του 67% και άνω του 80%, και έχεις εκκαθαριστικό επιστροφής φόρου εισοδήματος πάνω από 1.000€ εκ του λόγου τούτου, τα καθάρματα του Τζέφρι και του Μπεν, χέστηκαν από καημό για τις αυξημένες ανάγκες σου.

Για παράδειγμα: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπαρμπανίκος, με έμφραγμα και σπονδυλοδεσία κλπ, με εκκαθαριστικό από Ιούνιο μήνα έχει να λαμβάνει επιστροφή φόρου εισοδήματος, αλλά ο κωλοτούμπας παχύδερμος υπουργός οικονομικών και αντιγκαγκάς, δεν μου τα δίνει. Πήγα σήμερα για 4η φορά στη Δ.Ο.Υ. και μου είπαν να μη βιάζομαι, γιατί είμαι στη κατάσταση Νο 6, ενώ τα σαΐνια του χοντρού και φαφλατά υπουργού, βρίσκονται ακόμα στη κατάσταση Νο 2!!!!!!! Από Ιούνιο παρακαλώ!!!

Comments are closed.