Η σύζυγος του Θ. Πάγκαλου πήρε επίδομα τρίτεκνης!!!!
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, έλαβε το 2010 επίδομα τρίτεκνης.
Το ερώτημα αν το νόμιμο είναι και ηθικό, που είχε απαντήσει σε τηλεοπτικό παράθυρο,  ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης (εξοργίζοντας το πανελλήνιο), επανέρχεται για άλλη μια φορά.
Μετά την Ελένη Μενεγάκη και η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, Χριστίνα Χριστοφάκη, λάμβανε επίδομα τρίτεκνης!
Σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η κα Χριστοφάκη, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος Σαρωνικού, φέρεται να εισέπραξε για το 2010 2.145 ευρώ ως επίδομα από τον ΟΓΑ.
Μπορεί με το γράμμα του νόμου η κα Χριστοφάκη να δικαιούται το επίδομα, ωστόσο προκαλεί οργή το ότι την ώρα που διαλύεται η μεσαία τάξη και οι άνεργοι καλούνται να πληρώσουν τα χαράτσια του υπουργείου Οικονομικών, η Πολιτεία δεν έχει φροντίσει ώστε να μην λαμβάνουν επιδόματα άνθρωποι που δεν τα έχουν καμία ανάγκη.
Το συγκεκριμένο επίδομα, καταβάλλεται ανεξάρτητα από άλλα επιδόματα και δεν υπόκειται σε φορολόγηση,
Πολιτικοί κύκλοι, υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο επίδομα η κα Χριστοφάκη το έδινε σε κοινωφελές ίδρυμα, κάτι που φυσικά μένει να αποδειχθεί.
Πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η εξήγηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για ένα ζήτημα που ασφαλώς θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις, λόγω της οικονομικής συγκυρίας.
ΠΗΓΗ: news247.gr
=========================

Πολιτικοί κύκλο του κλανιάρη (όπως είδαμε) υποστήριζαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, ότι δήθεν τα έδινε ο φραγκοφονιάς σε κοινωφελές ίδρυμα. Και γιατί δεν τα άφηνε στο πτωχευμένο από αυτόν κράτος να πιάσουν τόπο???
Αυτό, μετά τις χλίδες σε βασιλικές σουϊτες, μετά τα σκάνδαλα υπέρ της κόρης του, μετά τα τόσα σκάνδαλά του μέσα στα  φαγωμένα του ληστρικού και φασιστικού ΠΑΣΟΚ, δεν απομένει παρά να μάθουμε αν η Χριστοφάκη και σύζυγος του σκανδαλιάρη χοντρού, αν χρησιμοποιούσε και τον σωφέρ του για τις ανάγκες της. Όλα παίζονται στην Ανατολική Μεσόγειο!!!!

Comments are closed.