…..να μας αποτελειώσει σε τρία χρόνια!!!!
HYPERCOMODO:

Τώρα είμαι απολύτως σίγουρος, πως τη πιο χαλασμένη μνήμη, ο Σαμαράς την έχει. Να τού’ριξε μπανάνα η Ντόρα και να τη πάτησε γλιστριδών??? Να τού’στειλε κανά πηγάδι βόθρο πεσκέσι ο Μητσοτάκαρος με καλαμάκι για κόκα κόλα και τον μπέρδεψε??? Να καθόταν καβάλα σε σιδερόβεργες, όσο καιρό περίμενε να ξαναγίνει βουλευτής και υπουργός και σκούριασεν ο κώλος του????
Δεν θέλει και πολύ. 5-6 χρόνια στο ίδιο στενόχωρο δωμάτιο μαζί με τον Γκαγκά, δεν είναι λίγο πράμα. Πολλά κόλπα έκαναν για να διώξουν τη στεναχώρια της ξενιτειάς και κάθε μοναξιά. Κάπου υποχωρούσε ο ένας, κάπου επετίθετο ο άλλος, στο τέλος πάντα τα έβρισκαν και έπεφταν αγαπημένοι για ύπνο. Μια μέρα διάβαζαν τη πρωθυπουργική επιστήμη της κλεψιάς και δυο κοιμόντουσαν γεμάτοι αγκαλίτσες.
Πρέπει να είχε μεγάλη ικανοποίηση ο Αντώνης. Καλαματιανός αυτός, Πατρινός ο άλλος, δεν ήταν δα και δύσκωλο να τα βρουν για να είναι μονοιασμένοι κι’ αγαπημένοι στη βάρβαρη τη ξενιτειά.
Τώρα, οι καλοί και κολλητοί φίλοι στα δύσκολα φαίνονται κι’ ας είναι σκεπασμένα με σκόνη, με ομίχλη, με πανωσέντονο και κατωσέντονο τίγκα στον ιδρώτα και τα κατά φαντασία αγκομαχητά. Μια αιώνια φιλία. Προμηθέας ο ένας, δεσμώτης ο άλλος. Τόσο στενό συναίσθημα. Σαν το στενό του Ευρίπου και βάλε. Συγκινήθηκα και έφτυσα μια ροχάλα καταγής για γούρι.
Όσες ερωτήσεις του έκαναν, βράχος ο Αντώνης. Δεν λασπώνει τον φίλο και τη συμμορία του, λόγω έλλειψης στοιχείων. Είναι και η αμνησία που τον κατατρέχει, από τότενες που καρπαζώθηκε από τον Μητσοτάκαρο και έφερε εφτά τούμπες στις σκάλες της Ρηγίλλης. Ρίγος τον πιάνει κάθε φορά που προσπαθεί να θυμηθεί επί ματαίω. Κι’ από κλεμμένα τίποτα. Κανένας δεν βρέθηκε να τον ενημερώσει τον Αντώνη, διότι τους νεοδημοκράτες πρώην υπουργούς τους έριξε στα αμελέτητα και στον ξεχασμό. Με γυρισμένο τον διακόπτη της επαφής στον OFF, πως να μάθει το παιδί για τις ληστείες του Καραμανλή και του Σημίτη. Από τον Δαλακούρα???
Όμως η ελπίδα να μας πηδήξει πεθαίνει τελευταία. Οι γιατροί μας δίνουν μηδαμινές ελπίδες καταπολέμησης της αμνησίας του, ευτυχώς, αφού ο Αντώνης επιλεκτικώς ενθυμείται τα πανάρχαια περί “Καθαράς Εντολής”, για να δώσει “Καθαρά Λύση” τη προσεχή “Καθαρά Δευτέρα”, με τεράστιες πιθανότητες να προχωρήσει στη Θήβα και σε Βλάχικο Γάμο με τον Γκαγκά και αδελφοποιητό του Παπανδρέου.
Αφού γκαστρώθηκε για τα καλά από το πρήξιμο η ξεροκεφαλή μου και κατανόησα επαρκώς τα ακατανόητα και κάτι ανόητα του Αντώνη, περιστρέφομαι κατά 90* προς ανατολάς, σημαδεύω την έκθεση και τον φασκελώνω ακατάπαυστα, και τον λούζω ακαθάρτως, από τη λακούβα που του έκανε στη κεφαλή ο Μητσοτάκης, μέχρι τα νύχια, γιατί τα έχει άπλυτα και άκοπα εις τους αιώνας της αμνησίας του. Εκεί, με απλωμένα τα άπλυτα χέρια του, ο Αντώνης περιμένει πεντακάθαρη εντολή για να τη μαγαρίσει!!!! Όπως ζήτησαν και άρπαξαν ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου!!!!
Κάπου εδώ πρέπει να κλείσω τον σαβουρομακεδονομάχο, γιατί πρέπει να πάω καμπινέ να αφήσω και τα υπόλοιπα προς τιμή του, για όσα γλοιώδη είπε προς τον Καραμανλή….. Και χασομέρησα μάλιστα!!!…

Comments are closed.